félre ne menjen, nekem teljesen jó volt, csak meglepődtem,hogy ennyire el tud vinni pár perc pihenő. a hegyen 31.1-el keltünk át,úgy emléxem,ami szerintem jó, tekintve,hogy lefele elég kanyargós, nem lehet úgy rakni (forgalom, motorosok,autók, KAVICSOK...) nem adja vissza,amit felfele kivesz, meg a gördülési ellenállással szórakoztunk és nem tekertünk,csak gurultunk Lillafürednél. ott vixont hibázott a matek, mert azt nem kalkuláltam be,hogy én kisebb felületen hasítom a szeletpärt írta: ↑2023.07.03., hétf. 13:48Tényleg nem jó az a sok rövid leállás, de mire odaértünk a visszamászáshoz, már amúgy sem voltunk túl frissek.
Nekem nincs statisztikám, még a butaórámat sem indítottam el, elvégre elvárások nélküli közös túrázás volt. Amúgy is nagyon ritkán megyek ilyen nagyobbakat, szóval számomra ha másnap nem utálok rágondolni, akkor az teljesen rendben van. Ez össze is jött, persze tegnap azért én is inkább pihentem. Abszolút számokban gondolkozva ez nyilván csak bohóckodás, de kategóriánkban - vén hobbista csontok, kevés kilométerrel a lábukban- nem volt rossz. Miskolcon nézted az átlagot, ott valami 31 volt odáig kb. 700m szinttel. Szerintem 5-10 év múlva párás szemekkel, sóhajtozva fogunk rá visszaemlékezni.
![]()
amúgy így se panaszkodhatok. Part olyan tempót diktált (igazi hajcsár
), hogy a 36 PR és megannyi ezüst és bronzfokozatos saját idő azt mutatja, hogy mentünk azért a magunk módján és nincs késztetésem összevetni a tdh elhaladtával Valter Attila idejével a mi mászásunkat
10 év?
amúgy nekem az a fura,tegnap majdnem kimentem gurulni egy kicsit,de eltököltem az időt és 2kor már kezdtem éhes lenni (meg tudtam,hogy pihenni kellene), de ma reggel voltam inkább romon... de lehet csak a tudta, hogy vár a meló