Pärt,nem tudom mire gondolsz, hogy moderáljak

nyilván ennek jönnie kellett, de azért én látom, hogy nem olyan sok ez. a pulzusból látszik. hogy igen leengedett árbóccal igyekszem kicsit gyorsabban menni. de egy versenytempós (valsz edzéstempóson is) megrogynék. de alapvetően nekem ez most a lehetőségekhez mérten elég. Ami jó, a térdem nem szokott fájni (már a konstas kisebb fájdalomtól eltekintve, ami ágyban fekve is jelenvan), igaz a terhelésre ügyelek. a jobb kerekeknek köszönhetően hegyen még PR-eket is megyAAttila írta: ↑2023.07.02., vas. 17:45Az biztos,hogy teszi a kereket rendesen és még be is vált vezetni. Nekem is úgy kellett rászólnom, hogy menjen inkább hátul többet, nehogy a térde bánja. Örüljünk,hogy szépen javul, ne baxuk el felesleges vezetgetésekkel. De már egyre jobb átlagokat megy, aminek emelkedni kell, sz emelkedik, aminek csökkenni, az csökken. Nagyon faxa![]()
jó hát.. a bükkszentkereszti kaptatót kicsit sajnálom, azt elbaxtam. nem kellett volna a víz után a kaptató tövében megállni pisálni... de víz is van fent kereszten, csak legutóbb zárva volt a kút és ha ott nem veszünk, utána sehol Egerig... Legközelebb ciszünk csöcsös pompomlányokat, hogy lillán adják fel a frissítőt, mi adunk cerébe kiürült kulacsot, ami kap egy második szerepet kacsa dormájában
Van hely az autóban. Nehogy utólag bánd meg. Vigyél csak többetrevox írta: ↑2023.06.30., pén. 22:37úúú, ezt el is felejtettempärt írta: ↑2023.06.30., pén. 22:04Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).
de a parád fele tartó kör se rossz, ahol egyszer voltunk.
nekem abból érdekes. hol álljak meg, a lehető legkevesebb rezsibiciklizésselpl ha tárkány, akkor a felnémeti tesco nekem elég jó, de ha egerszalók fele megyünk, a suzukinál jobb... ezekhez nem is kel kanyargózni, viszonylag gyorsan megközelíthetők.
Az optimális kerekeket még ma válaszd ki, holnap ne vigye az időt. Én már kiválasztottam.![]()
már az marad,ami a bicóban van
![]()
úúú, ezt el is felejtettempärt írta: ↑2023.06.30., pén. 22:04Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).
nekem abból érdekes. hol álljak meg, a lehető legkevesebb rezsibiciklizésselpl ha tárkány, akkor a felnémeti tesco nekem elég jó, de ha egerszalók fele megyünk, a suzukinál jobb... ezekhez nem is kel kanyargózni, viszonylag gyorsan megközelíthetők.
Az optimális kerekeket még ma válaszd ki, holnap ne vigye az időt. Én már kiválasztottam.![]()
Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).
Akkor én is megyekasebestyen írta: ↑2023.06.30., pén. 21:57
Köszi az invitálást, de most nem aktuális. Viszont augusztus végén leszek pár napot Eger környékén és kerékpárt is viszek terv szerint, szeretnék majd menni ott egyet-egyet.
A varázselixirt meghagyom azoknak, akik minden áron nyerni akarnak. :)
én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó
készül a varázselixirasebestyen írta: ↑2023.06.30., pén. 21:19Emlékszem. :)revox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:36nyugi. outihoz is kell. emléxel még arra a hrGörbére amit egyszer mutattam? a 200as max mellé a versenyt avg 185-el húztam le, ahol az első 10-15 perc csak melegítés volt a mezőny végén a lassúrajtos felvezetést is belértve. utána végig elől nyél. a tréningek avg 170 körül voltak "csak", hogy maradjon szufla. amikor versenyen keményebben bele kell állni és ott nincs pihenő.
és mit próbáltál ki?
Működik-e a matek, amire építek, bizonyos paramétereimet mértem meg mostanában, pl ezekből valamit tegnap. :) Lényegtelen mások számára, de gondolom nem árulok el titkot, hogy semmiféle versenyzéshez nincs köze.![]()
De sebességhez sincs, meg az 50-es kerekekhez se, a régivel pont ugyanez lett volna az átlag.
Emlékszem. :)revox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:36nyugi. outihoz is kell. emléxel még arra a hrGörbére amit egyszer mutattam? a 200as max mellé a versenyt avg 185-el húztam le, ahol az első 10-15 perc csak melegítés volt a mezőny végén a lassúrajtos felvezetést is belértve. utána végig elől nyél. a tréningek avg 170 körül voltak "csak", hogy maradjon szufla. amikor versenyen keményebben bele kell állni és ott nincs pihenő.
és mit próbáltál ki?
ne habozzunk...
Holnapra csontszáraz időt ígérnek, mehetünk.
Vigyázz, mert hozzáöregszel a sorhoz!Rotox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:18
Nu, Erős Pisták, én meg felraktam a nyugger 12-32 sort az oldtimerre.(Igaz, elöl 52-42, szóval így ez majdnem 36/28.)
Emiatt a régi rövidkanalas váltónak is mennie kellett és sajnos 7-es váltót már csak Claris-t lehet venni (valójában az is 8-as), pedig milyen jól mutatna rajta egy Ultegra.
![]()