mondja a dízelmozdony, aki lefele is úgy küldi a "pihenőt", hogy rég elsavasodott combokkal még néha be kell váltani és izomból tolni az 50/12-t
egyébként sunyi az a kör, főleg ha végig tolva van. sokszor sunyimód vált meredekséget és ami optikailag síknak tűnik. van, hogy 10%. (emléxel Pärt, ahol mondtam BLaci után az első erkélynél, hogy ott szoktam azt mondani, hogy ledobom a bicajt a völgybe? most megnéztem, ott 1,2km-en 10,7% van, ahol egyik 100méteren 28-32% közti extra emelkedéssel... nem keverendő a bükkSZkereszti 10-es kaptatóval, ami még a végén a lejtmenet után megkínál a postánál

) . de az a mászás a sok szűk kanyar és a szar út miatt sunyi. sok ritmusváltást kér, ami eszi a lábat. föleg most, hogy megálltunk, kis pisa, kis trécs és máris kiöntötték betonnal a combunkat, amivel még xarabb megmászni.
amúgy 1398m lett a szint és 105,5 km a táv. avg 27,9, ami az én értékrendem szerint nem volt rossz, ha hozzávesszük az elsavasodásokat és a xar miskolci vizet. amit ini se lehetett, csak öblíteni, ha nagyon kellett..
ami fent is egyenesnek tűnik, nem annyira egyenes, de azért nagytányéros nagyrésze... főleg ha nem jön közbe defekt, ami után megint betonos érzés visszaülni
egyszer megér egy teljes hifiBZK kört ez is és bár tegnap úgy szálltam le, hogy darabig ne lássak bicót, ma majdnem kimentem egy kis átfrogatásra, de magamraszóltam, hogy kuss, pihenő van

- Screenshot_20230702-174604.png (1.17 MiB) Megtekintve 774 alkalommal
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu