ne habozzunk...
egerből start? gondolom. nekem a klasszik "nagy kör" is jó, de improvizálhatunk is.
még valaki?
ne habozzunk...
Holnapra csontszáraz időt ígérnek, mehetünk.
Vigyázz, mert hozzáöregszel a sorhoz!Rotox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:18
Nu, Erős Pisták, én meg felraktam a nyugger 12-32 sort az oldtimerre.(Igaz, elöl 52-42, szóval így ez majdnem 36/28.)
Emiatt a régi rövidkanalas váltónak is mennie kellett és sajnos 7-es váltót már csak Claris-t lehet venni (valójában az is 8-as), pedig milyen jól mutatna rajta egy Ultegra.
![]()
a kanalat nem lehet lecserélni a régi váltódon?Rotox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:18Nu, Erős Pisták, én meg felraktam a nyugger 12-32 sort az oldtimerre.(Igaz, elöl 52-42, szóval így ez majdnem 36/28.)
Emiatt a régi rövidkanalas váltónak is mennie kellett és sajnos 7-es váltót már csak Claris-t lehet venni (valójában az is 8-as), pedig milyen jól mutatna rajta egy Ultegra.
![]()
nyugi. outihoz is kell. emléxel még arra a hrGörbére amit egyszer mutattam? a 200as max mellé a versenyt avg 185-el húztam le, ahol az első 10-15 perc csak melegítés volt a mezőny végén a lassúrajtos felvezetést is belértve. utána végig elől nyél. a tréningek avg 170 körül voltak "csak", hogy maradjon szufla. amikor versenyen keményebben bele kell állni és ott nincs pihenő.asebestyen írta: ↑2023.06.30., pén. 17:30Sőt, ha montiznék, csak azt kéne bírni. :)
Enni kéne közben rendesen. De ritkán megyek "hosszan" tempót, most is okkal mentem, valamire kíváncsi voltam.![]()
Variáltam az edzésemen és meg kellett nézzem, az történt-e, amit akartam. Szerencsére az. :) Vagy méginkább nem szerencsére, hanem nem véletlenül.![]()
De ez csak számomra érdekes.
![]()
Nu, Erős Pisták, én meg felraktam a nyugger 12-32 sort az oldtimerre.
Az igazság az, némi edzéssel bárki túllépheti ezt. Szó szerint bárki. 0 tehetségem van ehhez a sporthoz és soha nem voltam azelőtt állóképességi sportoló, szóval alapjaim sincsenek.
Sőt, ha montiznék, csak azt kéne bírni. :)
Meggurult az 50ea kerék. Még a végén megszereti
jah..egy hajtókarral, farmerben, gyász melegben
valami melüt tesznek bele és az idejük nekik is pénz, de alapvetően ennyi pénzen még osztozni is nehéz,megélni meg nem lehet belőle. ez inkább olyan, hogy azt hiszed valami neves rendezvényre érkezel, közbe meg bérmikor megcsinálhatod magadnak is.... kollégáim is járnak mátra teljesítménytúrára, ahol a másfél órás út szintideje 5-6-7 óra... de amúgy sose mennek, csak erre
attól még mehet, csak kicsit mókás olvasni
ja,kbpärt írta: ↑2023.06.30., pén. 09:20Ha jól értem, a nevezők exkluzív körének némi méltányos díj fejében garantálják, hogy a táv teljesítése esetén szándékosan senkit nem lőnek tarkón. A többi az én felelősségem, ha már annyira viszket a kalandvágyhatnékom. Azt mondjuk megnézném, hogyan ellenőrzik a követési távolságok megtartását.
Mikor Egerből gurulok nagy kékesi kört, a galyai elágazónál fel szoktam tenni a kérdést magamnak, hogy volna e kedvem egy kis kitérőre arrafelé. Idáig nem volt.![]()
Ha jól értem, a nevezők exkluzív körének némi méltányos díj fejében garantálják, hogy a táv teljesítése esetén szándékosan senkit nem lőnek tarkón. A többi az én felelősségem, ha már annyira viszket a kalandvágyhatnékom. Azt mondjuk megnézném, hogyan ellenőrzik a követési távolságok megtartását.
minap olvastam, hasonlót irattak alá a titánon merülő áldozatokkal..revox írta: ↑2023.06.30., pén. 09:04és még tudták fokozni
Itt azonban a lebonyolítás jellege is nap jellege sajátos: A mászások eleje és vége kötött, mindet egyben kell teljesíteni, de Aaz emelkedők teljesítésének sorrendjét mindenki egyénileg tervezied meg! – mindenki saját stratégiát alkot, melyikkel kezdi, hogy köti össze őket és mit hagy a végére. A mászások eleje és vége kötött csak, ez nem változtatható és az kötött, hogy a mászásokat egyben kell teljesíteni.)
DE: van javasolt útvonal is, lentebb olvasható!
Az esetleges balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
köszi ...szerinted tiszta fémfelületre is mehet?