Tessék.
https://www.youtube.com/@zoltannagy1018/videos

Tessék.
Szép jó napot az uraknak, ez után a hosszú pihenő után !

Veszprémi. A helyi lomis piacon veszi a cuccokat "fillérekért".

És milyen szép, hogy a szivar tűerő beállítás nélkül teszi az új hangszedőt a lemezre. Kicsi a valószínűsége, az azonos súlynak

Nekünk magyaroknak simán menne, sőtsutemenyx írta: ↑2023.06.27., kedd 21:03Azt megnézem, amikor a 60-150grammos súlyt lereszeled 700grammra :)gomolalaci írta: ↑2023.06.27., kedd 20:31Az öntés helyett vettem volna horgászboltban egy fenekező súlyt és azt reszeltem volna a kívánt súlyra....
Na azt én is.sutemenyx írta: ↑2023.06.27., kedd 21:03Azt megnézem, amikor a 60-150grammos súlyt lereszeled 700grammra :)gomolalaci írta: ↑2023.06.27., kedd 20:31Az öntés helyett vettem volna horgászboltban egy fenekező súlyt és azt reszeltem volna a kívánt súlyra....

Azt megnézem, amikor a 60-150grammos súlyt lereszeled 700grammra :)gomolalaci írta: ↑2023.06.27., kedd 20:31Az öntés helyett vettem volna horgászboltban egy fenekező súlyt és azt reszeltem volna a kívánt súlyra....

Az öntés helyett vettem volna horgászboltban egy fenekező súlyt és azt reszeltem volna a kívánt súlyra....

Végre..

A kar elülső végére kell Sütinek a plusz súly, hogy a kar ösztömegét növelje - ahogy nekem is.

Nem "tud", hanem veszélyes!sutemenyx írta: ↑2023.06.24., szomb. 14:58Azért öntöttem vékonyabb, lemezszerű formákat is, mert majd a karvég tetején lévő 7.5grammos gyurma+pénzérme szörnyűséget is ki fogom váltani egy darab ólommal. Bár oda lehetne csináltatni ezüst vagy aranytömböt is, semmi sincs kizárva.
!!!!!
Mindenesetre közérdekű közlemény, hogy az ólomöntögetés valóban tud veszélyes lenni ....

A kutyát se!