Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3271

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

SoundMania írta:
2023.08.21., hétf. 19:25

És a Marantz cd17 még nem is egy acélos hangú darab!
Így van, nincs semmi fémesség a hangjában, hanem egy kellemes meleg karakterű :rolleyes:
Csak a Marantz! :-D

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1186

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Alex_Aston írta:
2023.08.21., hétf. 15:43
joseph66 írta:
2023.08.21., hétf. 14:27

Igazad van, a hálózati zenelejátszó sem olcsó mulatság. Próbálok tájékozódni.
Én olyanra gondoltam, mint az SMSL SD-9 lejátszó:
https://www.muzix.hu/S-M-S-L/Zenelejats ... nelejatszo
De itt ugye a szoftver is számít és lehet, hogy a Bluesound Node lenne a jó megoldás egy pendrive-al:
https://www.netdepo.hu/Bluesound-Node-h ... szo-fekete
Ez már kicsit húzós, de ilyet lehet kapni használtan is.
Van megoldás, csak kicsit többe kerül, mint gondoltam.
Nálam ez úgy nézett ki, hogy Marantz CD-17MKIII lejátszó mellé beszereztem 2 éve egy Lindemann Limetree streamert, majd jó másfél év "fészkelődés" után egy Musicbook Sourcet. Egész egyszerűen azért, mert a Marantz CD lejátszó hangját csak ez tudta elérni/megugrani számomra. Pedig a kis Lindemann Limetree sem egy olcsó belépő lejátszó volt, és tényleg remek kis cucc, csak a Malac hangja egyszerűen jobb/kellemesebb volt.
És nézd meg, jelenleg melyik, mennyibe kerül. Így számolj azzal, hogy milyen hangja lesz egy-egy hálózati lejátszónak a CD-hez képest (többszörös). Ez egyébként nem csak az én tapasztalatom, sokan mások is hasonlóan vélekednek erről.
És a Marantz cd17 még nem is egy acélos hangú darab!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

joseph66 írta:
2023.08.21., hétf. 14:27

De itt ugye a szoftver is számít és lehet, hogy a Bluesound Node lenne a jó megoldás egy pendrive-al:
Nálam ez úgy nézett ki, hogy Marantz CD-17MKIII lejátszó mellé beszereztem 2 éve egy Lindemann Limetree streamert, majd jó másfél év "fészkelődés" után egy Musicbook Sourcet. Egész egyszerűen azért, mert a Marantz CD lejátszó hangját csak ez tudta elérni/megugrani számomra. Pedig a kis Lindemann Limetree sem egy olcsó belépő lejátszó volt, és tényleg remek kis cucc, csak a Malac hangja egyszerűen jobb/kellemesebb volt.
És nézd meg, jelenleg melyik, mennyibe kerül. Így számolj azzal, hogy milyen hangja lesz egy-egy hálózati lejátszónak a CD-hez képest (többszörös). Ez egyébként nem csak az én tapasztalatom, sokan mások is hasonlóan vélekednek erről.

joseph66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: joseph66 »

Redguy írta:
2023.08.21., hétf. 11:50
joseph66 írta:
2023.08.15., kedd 17:21
Hali!
4db elromlott lézerfej után feladtam, hogy működjön a Cambridge Audio CD-m. Új cd lejátszót sem akarok venni, mert nagyon drága és egy újnak is el fog romlani a lézere.

Keresnék helyette valami lejátszót, ami memóriakártyáról tudná lejátszani a rippelt cd-ket flac formátumban. A DAC-on a koax bemenet szabad, ezért legyen rajta koax kimenet.
Tulajdonképpen a cd lejátszó helyett keresnék egy lejátszót, ami memóriakártyáról játszaná le a cd-imet és adná tovább a DAC-nak megfelelő minőségben.

Mit javasolnátok?
A helyzet az, hogy ahogyan a lézerfej, úgy a hálózati lejátszó is el tud romlani, tehát ez önmagában még nem elég indok, hogy váltsál :smile29:
Persze megértem, hogy ebben az irányban gondolkozol, hiszen én is szinte kizárólag hálózatról hallgatok zenét.
Azt tudnod kell, hogy a hálózati zenelejátszás - sajnos - nem olcsóbb műfaj mint a cd (sőt). A technológia kiforrottsága miatt 100k ért sokkal jobb cd lejátszót tudsz venni (használtan) mint hálózatit.
Ha Pendrive-ról, vagy ssd-ről zenélsz, akkor persze más a helyzet, mert ott - mint egy cd esetében - a lejátszó a kezdő elem a láncban, ezért csak annak a minősége határozza meg a végeredményt.
A "megfelelő minőségben" mindenkinek mást jelent, ezért nehéz belőni, viszont a megadott ár, adhat némi támpontot.
Sajnos 100k alatti kategóriában nem vagyok igazán otthon, de azt gondolom, hogy ebben az ársávban leginkább egy Rapsberry-pi lehet ami ár érték arányban a legjobb, de az igényel némi informatikai képzettséget.
Vannak újabb "olcsó" lejátszók amikről jókat hallani-olvasni, de én annyira nem követem ezeket a híreket.
Biztos vannak itt olyanok akik jobban képben vannak ezekkel az új lejátszókkal és mondanak egy-két tippet.
Emotiva XPA-DR2 Differential Reference kétcsatornás végerősítő - Gustard X26PRO DAC előerősítő - Pro-Ject CD Box DS cd - Wharfedale EVO 4.2 hangfal - Hydrasound Next II NANO Graphene hangfalkábel - Ezüst OCC XLR - Hydra Titan Jumper - PS Audio Power Plant P10 tápgenerátor

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: Redguy »

joseph66 írta:
Hali!
4db elromlott lézerfej után feladtam, hogy működjön a Cambridge Audio CD-m. Új cd lejátszót sem akarok venni, mert nagyon drága és egy újnak is el fog romlani a lézere.

Keresnék helyette valami lejátszót, ami memóriakártyáról tudná lejátszani a rippelt cd-ket flac formátumban. A DAC-on a koax bemenet szabad, ezért legyen rajta koax kimenet.
Tulajdonképpen a cd lejátszó helyett keresnék egy lejátszót, ami memóriakártyáról játszaná le a cd-imet és adná tovább a DAC-nak megfelelő minőségben.

Mit javasolnátok?
A helyzet az, hogy ahogyan a lézerfej, úgy a hálózati lejátszó is el tud romlani, tehát ez önmagában még nem elég indok, hogy váltsál :smile29:
Persze megértem, hogy ebben az irányban gondolkozol, hiszen én is szinte kizárólag hálózatról hallgatok zenét.
Azt tudnod kell, hogy a hálózati zenelejátszás - sajnos - nem olcsóbb műfaj mint a cd (sőt). A technológia kiforrottsága miatt 100k ért sokkal jobb cd lejátszót tudsz venni (használtan) mint hálózatit.
Ha Pendrive-ról, vagy ssd-ről zenélsz, akkor persze más a helyzet, mert ott - mint egy cd esetében - a lejátszó a kezdő elem a láncban, ezért csak annak a minősége határozza meg a végeredményt.
A "megfelelő minőségben" mindenkinek mást jelent, ezért nehéz belőni, viszont a megadott ár, adhat némi támpontot.
Sajnos 100k alatti kategóriában nem vagyok igazán otthon, de azt gondolom, hogy ebben az ársávban leginkább egy Rapsberry-pi lehet ami ár érték arányban a legjobb, de az igényel némi informatikai képzettséget.
Vannak újabb "olcsó" lejátszók amikről jókat hallani-olvasni, de én annyira nem követem ezeket a híreket.
Biztos vannak itt olyanok akik jobban képben vannak ezekkel az új lejátszókkal és mondanak egy-két tippet.
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 103

Hozzászólás Szerző: Ottokár »

joseph66 írta:
Hali!

Szerintem rossz irányba mozdulsz, főleg mert valószínűleg van egy jelentős CD gyűjteményed. Egy CD futómű használtan bőven kijön a 100e-ből, bedugod a DAC coax-ába. Biztos vannak itt olyanok, akik tudnak ebben segíteni.

Mit javasolnátok?
CD futómű használtan. Biztos jó kis CD gyűjteményed van, ne add fel!
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.

joseph66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

alto írta:
2023.08.15., kedd 17:41
joseph66 írta:
Hali!

Mit javasolnátok?
Mit értesz pontosan memóriakártyán? Micro SD-t?
A streamerek többségén nincs ilyen kártyaolvasó, USB eszközt (pendrive, USB diszk) lehet velük általában használni.
Han nem tudnak Micro SD-t, akkor legyen pendrive. 100.000 alatt lehet találni valamit, ami megoldaná a flac fájlok lejátszását pendrive-ról megfelelő minőségben?
Emotiva XPA-DR2 Differential Reference kétcsatornás végerősítő - Gustard X26PRO DAC előerősítő - Pro-Ject CD Box DS cd - Wharfedale EVO 4.2 hangfal - Hydrasound Next II NANO Graphene hangfalkábel - Ezüst OCC XLR - Hydra Titan Jumper - PS Audio Power Plant P10 tápgenerátor

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3157
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

joseph66 írta:
Hali!

Mit javasolnátok?
Mit értesz pontosan memóriakártyán? Micro SD-t?
A streamerek többségén nincs ilyen kártyaolvasó, USB eszközt (pendrive, USB diszk) lehet velük általában használni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

joseph66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hali!

Mit javasolnátok?

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: grindlock »

Johnsmily írta:
2023.07.09., vas. 11:33
solyomvari írta:
2015.08.28., pén. 19:43
Szevasztok,

a 2 Pioneer CS3070 hangfalam mellé szeretnék venni egy hálózati lejátszót. A Denon DRA-N4 -et néztem ki, mivel ez erősítőt is tartalmaz, kicsi,  usb-s, wifis, online rádiót lehet hallgatni rajta. 120 ezerbe kerül, kb ennyim is van rá.
Passzol e kettő egymáshoz? (Laikus vagyok a témában).
Van egy régi Pioneer VSX-415 erősítőm, de az túl nagy és nem használom. Kéne vmi mobilis hálózati eszköz...

http://manuals.denon.com/DRAN4/EU/EN/index.phpmini militia mod unlimited health ammo and nitro

Köszi a segítséget.

Tamás
Valóban célkészülék, de ennyi pénzért nem várok csodát!

Nem tudom, 150e nem elég forrásnak

Szia

Nem fogja meghajtani.
A hangfalaid 8 ohmosak, a denon 2x40 wattos tud 4 ohmon, így csak 20 wattot 8 ohmon.
Sajnos nem lesz elég az erősítő teljesítmény tartaléka ahhoz, hogy a hangfalban lévő potenciálit kihasználd.
Volt ilyen denonom, jó kis mindenegyben cucc, de ugyanez a hátránya is: nem tudod fejleszteni.
Illetve a hangzása nem túl dinamikus.

Én a helyedben leporolnám azt a pioneer erősítőt, és vennék hozzá egy külső streamer+dac-ot. Pl wiim pro, yamaha wxad-10, cambridge audio termékek, stb.

Johnsmily
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Johnsmily »

solyomvari írta:
2015.08.28., pén. 19:43
Szevasztok,

a 2 Pioneer CS3070 hangfalam mellé szeretnék venni egy hálózati lejátszót. A Denon DRA-N4 -et néztem ki, mivel ez erősítőt is tartalmaz, kicsi,  usb-s, wifis, online rádiót lehet hallgatni rajta. 120 ezerbe kerül, kb ennyim is van rá.
Passzol e kettő egymáshoz? (Laikus vagyok a témában).
Van egy régi Pioneer VSX-415 erősítőm, de az túl nagy és nem használom. Kéne vmi mobilis hálózati eszköz...

http://manuals.denon.com/DRAN4/EU/EN/index.phpmini militia mod unlimited health ammo and nitro

Köszi a segítséget.

Tamás
Valóban célkészülék, de ennyi pénzért nem várok csodát!

Nem tudom, 150e nem elég forrásnak
download this mobile shooting game with friends doodle army 2 apk to play it with friends.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 371

Hozzászólás Szerző: hukkle »

:tutiok:

gyszabolcs
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: gyszabolcs »

hukkle írta:
2023.07.05., szer. 13:06
A Bluesound Node Vault milyen formátumban grabbeli be a CD lemezt, illetve kimásolható-e a merevlemezről a begrabbelt fájl hálózaton keresztül?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Mivel nem írtad konkrétan, hogy a Vault melyik generációjára irányul a kérdésed, azt tippelem, hogy a legelső változatról lehet szó. Sejtésem szerint egyébként a kérdéses funkciók szempontjából nem igazán lehet jelentős különbség a különböző generációk között, tehát az alább leírtak a Vault bármelyik generációjára alkalmazhatók lehetnek.
Az interneten böngészve találtam egy angol nyelvű tesztet amely többek között tárgyalja ezeket a funkciókat is.

Idézet a cikkből (néhány kiegészítéssel tőlem):

"A Vault tulajdonképpen egy NAS-meghajtó, a hagyományos NAS-meghajtók konfigurációs nehézségei és felesleges merevlemezek nélkül. Kizárólag vezetékes Ethernet kapcsolaton keresztül csatlakozik a hálózathoz. A CD-rippelés a CD Paranoia módban történik, és a zenéket FLAC, MP3, WAV, MP3+FLAC vagy MP3+WAV formátumba tudja kódolni. Egy-egy lemez másolása körülbelül 13 percet vesz igénybe, majd néhány percet a kódolás befejezése. A CD-rippelés automatikusan történik, amikor egy lemezt behelyezünk a Vaultba, és nincsenek további rippelési beállítási lehetőségek. A Vault kezelőfelületén nincs lehetőség a metaadatok szerkesztésére. Szerencsére a Vault 2 TB-os merevlemeze megosztott meghajtóként jelenik meg a helyi hálózaton, és a tartalma bármely SMB fájlmegosztást támogató számítógépről (Windows, OS X, Linux stb...) böngészhető. A hálózati elérhetőség jól jön a metaadatok utólagos szerkesztéséhez, ami bármilyen erre alkalmas alkalmazással (pl. JRiver Media Center, MP3Tag, stb.) elvégezhető."

Szóval a leírtakból nekem az jön le, hogy a kódolás formátumát a Vault telefonra vagy tabletre letölthető vezérlő alkalmazásában lehet megváltoztatni a lemezek beolvasása előtt és a felrippelt tartalom bármilyen helyi számítógépen hálózati meghajtóként csatlakoztatva böngészhető, másolható, szerkeszthető.

Az idézet forrása: https://audiophilestyle.com/ca/reviews/ ... lt-review/

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 371

Hozzászólás Szerző: hukkle »

A Bluesound Node Vault milyen formátumban grabbeli be a CD lemezt, illetve kimásolható-e a merevlemezről a begrabbelt fájl hálózaton keresztül?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Hozzászólás Szerző: mishow »

csaba203 írta:
2023.07.04., kedd 11:53
Üdv Fórumozók!
Jobb ötlet híján ebbe a topicba írok a kérésemmel. Elsősorban a nyiregyházi illetve környékbeli segitőkész hobbytársakhoz fordulok segítség gyanánt. Saját rendszeres meghallgatásra szeretnék kipróbálni egy kb. Lindemann Limetree Bridge szintű streamer futóművet. Természetesen nem lennék hálátlan, ha sikerülne. A rendszer többi része adott, arra lennék kíváncsi, hogy csak egy futómű mennyit változtat a hangon. Jelenleg Wiim Pro van.
További szép napot mindenkinek!
Nem lőném le a poént, remélem sikerül szerezni Bridget, és meghallod magad!
Azt megírnád, mi a rendszer többi eleme?

csaba203
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: csaba203 »

Üdv Fórumozók!
Jobb ötlet híján ebbe a topicba írok a kérésemmel. Elsősorban a nyiregyházi illetve környékbeli segitőkész hobbytársakhoz fordulok segítség gyanánt. Saját rendszeres meghallgatásra szeretnék kipróbálni egy kb. Lindemann Limetree Bridge szintű streamer futóművet. Természetesen nem lennék hálátlan, ha sikerülne. A rendszer többi része adott, arra lennék kíváncsi, hogy csak egy futómű mennyit változtat a hangon. Jelenleg Wiim Pro van.
További szép napot mindenkinek!

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Alex_Aston írta:
2023.06.27., kedd 17:35
... És ugye a régit nem lehet visszatenni már...
iOS-t nem ismerem túlzottan. Viszont ha androidot használsz, akkor vissza lehet tenni a régit. Van egy tucatnyi hasonló oldal, ami tárolja az appok több verzióját, pl. itt egy: apkpure

malekith
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Re: Pioneer N-50AE, fekete

Hozzászólás Szerző: malekith »

Üdv!

Nekem van egy Pioneer PD 50-es SACD-m, ami rendelkezik usb bemenettel. Ha digitális jelforrásról hallgatnék zenét, úgy az SACD tudja kezelni olyan minőségben a jelet, mint a hirdetett hálózati lejátszó? Köszönöm az esetleges válaszokat.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

gomolalaci írta:
2023.06.27., kedd 08:07
Alex_Aston írta:
2023.06.26., hétf. 20:48
gomolalaci írta:
2023.06.26., hétf. 20:28

Ha frissíteni szeretnéd, na az nem megy :angry: Szedd le a régit, utána töltsd le az újat és láss ,,csodát" :D
Lindáék azt is írták az új alkalmazásról, hogy jobb hangzása lesz a készüléknek. Hogy miért azt nem lehet tudni, mert ez csak a készüléket vezérlő alk. A Source- nál nem hallok különbséget...

Sajnos a Tidal-nél továbbra sem alapértelmezett a Linda. Telefonon szólal meg, át kell állítani a készülékre :smile51:
És tényleg. Újra telepítés esetén az új jön be.

De, hogy ez mitől jobb? Nehezebben kezelhető, sokkal kuszább.
Mi az újdonság tulajdonképpen a kinézet és kezelésen felül? gondolkodik.gif
Szerintem semmivel sem jobb, csak a grafikája. Újból meg kell szokni a kezelését :angry:
Nemcsak megszokni kell, de pl. playlisteknél eltűntek a számcím melletti album képek. Csak a nyers lista van. Egy 80-100 számból álló lista esetében, mint amilyenből nekem több is van, elég nehéz így gyorsan keresni...
De fent, persze rögtön lehet szolgaltatót váltani, mintha ez olyan fontos lenne. Ki se lehet kapcsolni azt a sávot...

Beszélgettem ma a Stream audioval más témában ez is szóba került. Azt mondták, le ne töltsem az új appot! Na, már késő. És ugye a régit nem lehet visszatenni már...

Szerencsére a tableten még nem frissítettem. Azt hiszem azon marad a régi.

nagyatt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 55

Hozzászólás Szerző: nagyatt »

gomolalaci írta:
Alex_Aston írta:
2023.06.26., hétf. 18:32
nagyatt írta:
2023.06.26., hétf. 18:18

Igen elég fapados volt az app. Viszont a Tidal connect funkció miatt igazából nem számított annyit, mert Tidal saját appból tudtad kezelni.
Most néztem megint meg, de Android új Lindemann app továbbra sincs, csak az eddigi...

Amúgy nekem nincs bajom a mostanival, de kíváncsi lettem az ajánlás miatt :D
Lindáék azt is írták az új alkalmazásról, hogy jobb hangzása lesz a készüléknek. Hogy miért azt nem lehet tudni, mert ez csak a készüléket vezérlő alk. A Source- nál nem hallok különbséget...
Nekem jött FW frissítés is a sourcera, lehet az tartalmaz bármi nemű módosítást. Max attól tudom elképelni, hogy csinál valamit a hangzással, de hogy a mobil app nem módosítja az tuti. :)
Audia Flight FL3S
Dynaudio Contour 20i + Stand 20
Lindemann Musicbook:Source
Hid D5 Speaker, D6 IC, D3,D2 Power

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 361

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Alex_Aston írta:
2023.06.26., hétf. 20:48
gomolalaci írta:

Ha frissíteni szeretnéd, na az nem megy :angry: Szedd le a régit, utána töltsd le az újat és láss ,,csodát" :D

Sajnos a Tidal-nél továbbra sem alapértelmezett a Linda. Telefonon szólal meg, át kell állítani a készülékre :smile51:

Szerintem semmivel sem jobb, csak a grafikája. Újból meg kell szokni a kezelését :angry:
A gondolkodás nem megerőltető...

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

gomolalaci írta:

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 361

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Alex_Aston írta:
2023.06.26., hétf. 18:32
nagyatt írta:

Igen elég fapados volt az app. Viszont a Tidal connect funkció miatt igazából nem számított annyit, mert Tidal saját appból tudtad kezelni.
Most néztem megint meg, de Android új Lindemann app továbbra sincs, csak az eddigi...

A gondolkodás nem megerőltető...

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

nagyatt írta:

nagyatt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 55

Hozzászólás Szerző: nagyatt »

Redguy írta:
2023.06.26., hétf. 10:11
nagyatt írta:
2023.06.26., hétf. 07:38
nagyatt írta:
2023.06.24., szomb. 23:22
Nekem ma megjött IOS-re az új lindemann App. Kicsit másképpen néz ki, kicsit jobban személyre szabható a menüpontjai, de alapvetően ez azért nem váltja meg a világot eddig.
Tegnap annyit fedeztem fel, hogy a Tidal és egyéb streaming integráció kicsit evilágibb lett. Megjelennek automatikusan az ajánlott albumok, egyszerűbb a keresés köztük, stb.
Jesszus...
Sose használtam Lindemannt, de ha eddig tényleg úgy működött - ha jól értem -, hogy még az adott előadó többi albumát sem dobta fel egy album hallgatása közben, akkor eléggé elmaradottnak mondanám. Vagy inkább a DS lightningról (Auralic programja) alkotott véleményemet kell átértékelnem, mert - bár azt is elmaradottnak tartom - de a Lightning ezt már 3-4 éve is tudta.
Audia Flight FL3S
Dynaudio Contour 20i + Stand 20
Lindemann Musicbook:Source
Hid D5 Speaker, D6 IC, D3,D2 Power

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”