Miért?Alex_Aston írta: ↑2023.06.24., szomb. 14:55Azt elvetettem, nem tűnt komoly DAC-nak az a Marantz. Ahogy alto is írja, ezek szerint jól tettem.
Más meg nemigen van Marantz megoldás. Persze egy SA-10 bizonyára jó hangú, akár csak DAC-ként is, csak valahogy annak az ára nekem nem tetszik
Deezer adott volt nálam, így eléggé leszűkült a kör, hogy mi lehet a megfelelő vas. Marantz esetén még ott lehetett volna az SACD 30n, mert az streamer is. Viszont ha már ennyi pénz, akkor gondoltam legyen XLR kimenet is rajta. Az meg csak az SA-10-esen van, vagy a régebbi SA-11-eseken. Nem hallgattam meg SA-11-est, nem tudom, az mennyivel jobb hangú, mint a CD-17MKIII, de ahhoz is kell ugye külső streamer futómű, ráadásul csak az S3 verzió amin van DAC funkció. De az meg önmagában kerül kb. annyiba, mint egy ilyen Musicbook, tehát még jó futómű is kellene elé.
Így elengedtem a Malacot ebben a körben. De az erősítő azért marad, aggódni nem kell miattam![]()
Ott a Marantz CDA-94, ki lehet fogni. Gyári állapotában is jobb valamivel mint mondjuk egy Ayon CD-5s dac-ja, pedig hangi szempontból több hülyeséget is elkövettek a készülékben, ha ezeket orvosolják, meg még tuningot is kap akkor nem nagyon van ellenfele. A 16 bit ne ijesszen meg.