lacee írta: ↑2023.06.22., csüt. 11:50
revox írta: ↑2023.06.22., csüt. 11:38
3599.jpg
Kb. meddig tart?
Cííp a bringa is,ez már zűrhajó
2ig
amúgy néztem Blanka keróit. meg Valterét. konkréten míg ment az eredményhírdetés, meg nyilatkozatok, Ati faterjával fogtuk a két bicajt (TT + mezőny) és technikáztunk. Azért ezek a konkrét versenygépek nem olyanok pont, amit a boltban veszel. kb mint a subaru wrc kontra utcai sti. a TT bike nagyon durva. megpöccinted a telekereket és olyan robajjal dolgozik a reteszelés, mintha motort indítanál be, de nagyon durván is forog. a mezőnykeró kormánya érdekes, mert az alátámasztás a stucninák baromi merev, de a kormány végei kicsit mocorgósak, kimozogják gondolom az úthibât. a gumik tubeless és viszonylag széles, szerintem nagyobb volt, mint 28, de talán 30tól is, de a mezőnykeróba is betolnak 8-9bart. a TT gumija bazi kemény volt. sacckb 10bar. tuti vaxolnak. Dina Marci kerekét segítettünk betenni, nem akart a helyére menni, rá kellett markolni a láncra, nem volt más választás, aztán kerestem, hol a dzsuva,amit le kellene mosni

Szabó Zsófi kölcsömbicajjal volt, elég sokat kellett állítgatni, aztán néztem a mezén a Pina betűt. kérdeztem mivel mennek, Dogma F. Azt mondja élete eddig legjobb bicaja.
röviden...
Valter brutálisan elverte a mezőnyt... máskor volt egy kis izgalom a végére. azért a TT nem annyira látványos, talán egy hőlégballon-verseny lehet unalmasabb élőben, de már első körön nagy előnye volt, csak az volt kérdés, mennyit oszt ki a többieknek. Tavaly még Erik nyert, itt olyan fejlődés volt Atinàl, esélyt se adott senkinek. majd 2 percet osztott ki...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu