lacee írta: ↑2023.06.22., csüt. 11:50
revox írta: ↑2023.06.22., csüt. 11:38
3599.jpg
Kb. meddig tart?
Cííp a bringa is,ez már zűrhajó
2ig
amúgy néztem Blanka keróit. meg Valterét. konkréten míg ment az eredményhírdetés, meg nyilatkozatok, Ati faterjával fogtuk a két bicajt (TT + mezőny) és technikáztunk. Azért ezek a konkrét versenygépek nem olyanok pont, amit a boltban veszel. kb mint a subaru wrc kontra utcai sti. a TT bike nagyon durva. megpöccinted a telekereket és olyan robajjal dolgozik a reteszelés, mintha motort indítanál be, de nagyon durván is forog. a mezőnykeró kormánya érdekes, mert az alátámasztás a stucninák baromi merev, de a kormány végei kicsit mocorgósak, kimozogják gondolom az úthibât. a gumik tubeless és viszonylag széles, szerintem nagyobb volt, mint 28, de talán 30tól is, de a mezőnykeróba is betolnak 8-9bart. a TT gumija bazi kemény volt. sacckb 10bar. tuti vaxolnak. Dina Marci kerekét segítettünk betenni, nem akart a helyére menni, rá kellett markolni a láncra, nem volt más választás, aztán kerestem, hol a dzsuva,amit le kellene mosni

Szabó Zsófi kölcsömbicajjal volt, elég sokat kellett állítgatni, aztán néztem a mezén a Pina betűt. kérdeztem mivel mennek, Dogma F. Azt mondja élete eddig legjobb bicaja.
röviden...
Valter brutálisan elverte a mezőnyt... máskor volt egy kis izgalom a végére. azért a TT nem annyira látványos, talán egy hőlégballon-verseny lehet unalmasabb élőben, de már első körön nagy előnye volt, csak az volt kérdés, mennyit oszt ki a többieknek. Tavaly még Erik nyert, itt olyan fejlődés volt Atinàl, esélyt se adott senkinek. majd 2 percet osztott ki...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu