Fülledt, Kádár-kori erotika béemikszeseknek.
A ledér fátyol talán egy november 7-i ünnepségről maradt.
Amúgy milyen lehet egy sétahajó drapériával takart tatján trükközni egy szál selyemben?

Fülledt, Kádár-kori erotika béemikszeseknek.

Nagy Neki az a váz, csak kiállva tudja hajtani a gépet szegény.
hónap nyuszija, há persze... omnia kávé és szőröshónaljas pucinő, sunatakarással (esetleg enyhe sejtetéssel)pärt írta: ↑2023.06.21., szer. 22:37A falra? A vas öltözőszekrénybe, a kihajtogatható hónap nyuszija mellé ragasztom.asebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 22:14Külön öröm, hogy Pärt már letöltötte a képet és holnap viszi nyomdába, hogy poszterben kitehesse a szobája falára.![]()
![]()
Mogyorózzatok csak fiúk, addig sem isztok!![]()
meg szokni kell. kicsit máshogy kell a magasabb felnit forgatni. de idővel át lehet állni rá. Lendíteni hirtelen meg kel rúgni, utána tartani kell csak. jó lesz azasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 22:14Hát, az komolyabb tesztelést igényel majd. Egyelőre szerintem nem halad úgy, mint az előző. Abba jobb csapágyakat raktam, mikor átcsapágyaztam a kerekeket, de még ezeknek se fog ártani, ha párszor átfordulnak. Szerintem tempóra kb ugyanott lesznek végül. Külön öröm, hogy Pärt már letöltötte a képet és holnap viszi nyomdába, hogy poszterben kitehesse a szobája falára.revox írta: ↑2023.06.21., szer. 21:52félrementasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 20:48
Nagyhirtelen nem eresztett le. :) Kb ennyit tudok mondani.![]()
A tubeless, az gamechanger a belsős kerék után, de ez az előző kerékkel is így volt. Plusz tömeg ide vagy oda, sokkal jobban gurul a tubeless és nagyon sokkal jobban kanyarodik.
Ezt a kereket még be kell járatni.![]()
arra értettem, mint 50es karbonkerék, mit mutat
bár a jó kanyarvétel is karbon-sajátosság. kevésbé izgága kanyarban. A gumi csak hab a tortán, hogy tudod így is használni, bár jogos, onnan indult az egész, hogy horpadt a felni
de ha ezen majd túllépünk, engem az 50es kerék viselkedése érdekel, meg az, hogy mászik. meg kigyorsítás, tempótartás, meg ilyen sületlenségek
![]()
![]()

A falra? A vas öltözőszekrénybe, a kihajtogatható hónap nyuszija mellé ragasztom.asebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 22:14Külön öröm, hogy Pärt már letöltötte a képet és holnap viszi nyomdába, hogy poszterben kitehesse a szobája falára.![]()

Hát, az komolyabb tesztelést igényel majd. Egyelőre szerintem nem halad úgy, mint az előző. Abba jobb csapágyakat raktam, mikor átcsapágyaztam a kerekeket, de még ezeknek se fog ártani, ha párszor átfordulnak. Szerintem tempóra kb ugyanott lesznek végül. Külön öröm, hogy Pärt már letöltötte a képet és holnap viszi nyomdába, hogy poszterben kitehesse a szobája falára.revox írta: ↑2023.06.21., szer. 21:52félrementasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 20:48Nagyhirtelen nem eresztett le. :) Kb ennyit tudok mondani.![]()
A tubeless, az gamechanger a belsős kerék után, de ez az előző kerékkel is így volt. Plusz tömeg ide vagy oda, sokkal jobban gurul a tubeless és nagyon sokkal jobban kanyarodik.
arra értettem, mint 50es karbonkerék, mit mutat
bár a jó kanyarvétel is karbon-sajátosság. kevésbé izgága kanyarban. A gumi csak hab a tortán, hogy tudod így is használni, bár jogos, onnan indult az egész, hogy horpadt a felni
de ha ezen majd túllépünk, engem az 50es kerék viselkedése érdekel, meg az, hogy mászik. meg kigyorsítás, tempótartás, meg ilyen sületlenségek
![]()
félrementasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 20:48Nagyhirtelen nem eresztett le. :) Kb ennyit tudok mondani.![]()

Nagyhirtelen nem eresztett le. :) Kb ennyit tudok mondani.
na oxt milyen a check?

nekem van campa kerék 50 és 35 is. a 35 könnyebb, de mintha mégis az 50-es mászna jobban. szeritnem merevebb a felnije. igaz, az 50-esek a régebbi kiadású, V keresztmetszetű felnikkel mennek, míg a 35ösök az úőjabbak,ami nem teljesen U, inkább az U és V keverékeasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 14:45Nem akartam 50-es felnit, de egyszerűen ez a divat. A Zipp 45 lett volna, de hookless.
Én a 30-35mm magasakat szeretem. A magas perem aerodinamikai előnyeit nem tudom kihasználni, lassú vagyok, viszont mászásnál a kerületi tömegen spórolás jól jön. Ez van/lesz most már.
Kiolvastam az inetrnetet mire megrendeltem ezt végül, azt éreztem már pontot kell tegyek a végére valahogy, mert csak viszi az időm állandóan ez a keréken szenvedés. Ehhez az agyhoz van szerszámkészletem, csapágyaim, mindent kapok hozzá az r2-nél.

Nem akartam 50-es felnit, de egyszerűen ez a divat. A Zipp 45 lett volna, de hookless.
műszakilag átgondolt és jó megoldásokat használnak (pl straightPull agy-küllő). súlya elég kedvezőnek mondható. a lutri minidg a karbonfelni, de a novatec nem ma kezdte. szerintem hozza, amit vársz tőle, de valsz ez estére már kiderülasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 13:53Igen.revox írta: ↑2023.06.21., szer. 13:52ez az?asebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 13:11
Nem értek hozzá :)
Igazából a lényeg a 21mm belső szélességű Novatec R5 disk karbon felni a mostani kerékhez képest, többi kb ugyanaz. Newmen Fade iparis agyak, Dt competition race küllők.![]()
Ha kb ugyanúgy gurul, de nem ereszti el a levegőt, mint a mostani, akkor nekem jó. :)
ránézésre ez biztató
https://fitwheels.eu/en/wheelset-newmen ... p-366.html

Igen.revox írta: ↑2023.06.21., szer. 13:52ez az?asebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 13:11Nem értek hozzá :)
Igazából a lényeg a 21mm belső szélességű Novatec R5 disk karbon felni a mostani kerékhez képest, többi kb ugyanaz. Newmen Fade iparis agyak, Dt competition race küllők.![]()
Ha kb ugyanúgy gurul, de nem ereszti el a levegőt, mint a mostani, akkor nekem jó. :)
ránézésre ez biztató
https://fitwheels.eu/en/wheelset-newmen ... p-366.html
ez az?asebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 13:11Nem értek hozzá :)
ha bevált,vegyél ilyen felnit,oxt átfűzzük a másikat. már-ha ennyire ugyanaz... úú, átütős... azt lehet nem tudom befogni állványbaasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 13:11Nem értek hozzá :)
egyesületi van sok... bár mi a sok... passz... kb 10-15, nem tudom,összevissza vannak... a decásokat régebben vettem, még a dksi előtti időkben, de miután beszerveztek, az egyesületi betéthez lett az ülés beállítva, ami nem teljesen passzol a decaással (deca vastagabb,zselés). a téliek is decások,most jut eszembe. azok is zselések... bírják...lacee írta: ↑2023.06.21., szer. 13:05Pedig mérget vettem volna rá, hogy abból is van vagy 50 pár![]()

Nem értek hozzá :)
Pedig mérget vettem volna rá, hogy abból is van vagy 50 párrevox írta: ↑2023.06.21., szer. 12:51ez viszont érdekes... nekem az összes decás még olyan,mintha orig lenne. már a betét. igaz,csak egyet nyúzok,azt viszont 10 éve, igaz, ebből 99,9% inddor,de az mindegy.
kockakerék...asebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 12:50Ákos igénytelen nyomi, jó neki a Cube. :) Épp most jött meg bele a lengyel kerék. :)

Nem mindegy, indoor jobban használódik. Sokkal.
ez viszont érdekes... nekem az összes decás még olyan,mintha orig lenne. már a betét. igaz,csak egyet nyúzok,azt viszont 10 éve, igaz, ebből 99,9% inddor,de az mindegy.lacee írta: ↑2023.06.21., szer. 12:36Az szép,az enyémet kb. 3 éve használom,Deca-jobb minőségű….revox írta: ↑2023.06.21., szer. 11:51nekem a 10éve nyúzott decás (asszem 700as vagy 900as,passz, a zselés) még jó... már a varrás itt-ott megszaladt,de indoor azt nyúzom és semmi baja. egyesületi is előkerültek kb 10évesek és semmi baj nincs velük... ez tuti gyártófüggő lehetlacee írta: ↑2023.06.21., szer. 11:26Kerékpáros gatyát meddig szoktátok használni,nekem most amit szerettem egyszerűen khm. tört mindent,én hülye meg tegnap felvettem megint,na most viszont már kuka lesz.Olyan mintha a betétet átszabták volna benne….a fene egye meg a múltkor a Decába fel is próbáltam egyet de nem vettem meg,úgy sajnálom rá a forintot…..![]()