Most néztem megint meg, de Android új Lindemann app továbbra sincs, csak az eddigi...
Amúgy nekem nincs bajom a mostanival, de kíváncsi lettem az ajánlás miatt

Most néztem megint meg, de Android új Lindemann app továbbra sincs, csak az eddigi...

Igen elég fapados volt az app. Viszont a Tidal connect funkció miatt igazából nem számított annyit, mert Tidal saját appból tudtad kezelni.Redguy írta: ↑2023.06.26., hétf. 10:11Jesszus...
Sose használtam Lindemannt, de ha eddig tényleg úgy működött - ha jól értem -, hogy még az adott előadó többi albumát sem dobta fel egy album hallgatása közben, akkor eléggé elmaradottnak mondanám. Vagy inkább a DS lightningról (Auralic programja) alkotott véleményemet kell átértékelnem, mert - bár azt is elmaradottnak tartom - de a Lightning ezt már 3-4 éve is tudta.

Köszönöm a tippet!Ear írta: ↑2023.06.24., szomb. 11:02Sotm streamerek beállíthatók Apple Music végpontak.Apaci72 írta: ↑2023.06.20., kedd 14:55Sziasztok!
Apple Music hallgatására alkalmas lejátszót keresek.
Jelenleg egy iPadPro van összekötve az előfokkal PC bemeneten keresztül, illetve USB, vagy Bluetooth-al mobilról.
Olyan megoldást keresek, mint az iPad, csak lejátszó/streamer formájában (ha van ilyen egyátalán).
Az iPad nem mindig áll rendelkezésre, emiatt pedig nem vennék egy másikat állandóra...
Köszönöm az ötleteket!

Jesszus...

Tegnap annyit fedeztem fel, hogy a Tidal és egyéb streaming integráció kicsit evilágibb lett. Megjelennek automatikusan az ajánlott albumok, egyszerűbb a keresés köztük, stb.

marconi írta: ↑2023.06.24., szomb. 18:30Miért?Alex_Aston írta: ↑2023.06.24., szomb. 14:55Azt elvetettem, nem tűnt komoly DAC-nak az a Marantz. Ahogy alto is írja, ezek szerint jól tettem.
Más meg nemigen van Marantz megoldás. Persze egy SA-10 bizonyára jó hangú, akár csak DAC-ként is, csak valahogy annak az ára nekem nem tetszik
Deezer adott volt nálam, így eléggé leszűkült a kör, hogy mi lehet a megfelelő vas. Marantz esetén még ott lehetett volna az SACD 30n, mert az streamer is. Viszont ha már ennyi pénz, akkor gondoltam legyen XLR kimenet is rajta. Az meg csak az SA-10-esen van, vagy a régebbi SA-11-eseken. Nem hallgattam meg SA-11-est, nem tudom, az mennyivel jobb hangú, mint a CD-17MKIII, de ahhoz is kell ugye külső streamer futómű, ráadásul csak az S3 verzió amin van DAC funkció. De az meg önmagában kerül kb. annyiba, mint egy ilyen Musicbook, tehát még jó futómű is kellene elé.
Így elengedtem a Malacot ebben a körben. De az erősítő azért marad, aggódni nem kell miattam![]()
Ott a Marantz CDA-94, ki lehet fogni. Gyári állapotában is jobb valamivel mint mondjuk egy Ayon CD-5s dac-ja, pedig hangi szempontból több hülyeséget is elkövettek a készülékben, ha ezeket orvosolják, meg még tuningot is kap akkor nem nagyon van ellenfele. A 16 bit ne ijesszen meg.
Miért?Alex_Aston írta: ↑2023.06.24., szomb. 14:55Azt elvetettem, nem tűnt komoly DAC-nak az a Marantz. Ahogy alto is írja, ezek szerint jól tettem.
Más meg nemigen van Marantz megoldás. Persze egy SA-10 bizonyára jó hangú, akár csak DAC-ként is, csak valahogy annak az ára nekem nem tetszik
Deezer adott volt nálam, így eléggé leszűkült a kör, hogy mi lehet a megfelelő vas. Marantz esetén még ott lehetett volna az SACD 30n, mert az streamer is. Viszont ha már ennyi pénz, akkor gondoltam legyen XLR kimenet is rajta. Az meg csak az SA-10-esen van, vagy a régebbi SA-11-eseken. Nem hallgattam meg SA-11-est, nem tudom, az mennyivel jobb hangú, mint a CD-17MKIII, de ahhoz is kell ugye külső streamer futómű, ráadásul csak az S3 verzió amin van DAC funkció. De az meg önmagában kerül kb. annyiba, mint egy ilyen Musicbook, tehát még jó futómű is kellene elé.
Így elengedtem a Malacot ebben a körben. De az erősítő azért marad, aggódni nem kell miattam![]()

Azt elvetettem, nem tűnt komoly DAC-nak az a Marantz. Ahogy alto is írja, ezek szerint jól tettem.

Példa volt, és csak azért az, mert Alexnek “csakamalac”alto írta: ↑2023.06.24., szomb. 14:07A Marantz HD DAC1 egy nem túl jól sikerült termék volt, gyenge hanggal. Le is álltak vele elég gyorsan, és nincs is utódja, az önálló DAC-ok ezen árkategóriáját azóta teljesen leuralták a kínai Shenzhen Audio különböző brandjei (Topping, Gustard, SMSL, Yaqin, Yulong, stb.)mishow írta: ↑2023.06.24., szomb. 10:07Az összehasonlítás akkor lenne fair, ha mondjuk egy Bridge (akár a TMP táppal) után kötöttél volna egy külső dacot, pl egy HD DAC-1-et (figyelembe véve a márkahűségedet).Alex_Aston írta: ↑2023.06.23., pén. 20:26Bő egy hét Musicbook hallgatás követően ….
Nem tudom megunni
A Marantz HD DAC1 egy nem túl jól sikerült termék volt, gyenge hanggal. Le is álltak vele elég gyorsan, és nincs is utódja, az önálló DAC-ok ezen árkategóriáját azóta teljesen leuralták a kínai Shenzhen Audio különböző brandjei (Topping, Gustard, SMSL, Yaqin, Yulong, stb.)mishow írta: ↑2023.06.24., szomb. 10:07Ha belegondolsz, nem is csoda.Alex_Aston írta: ↑2023.06.23., pén. 20:26Bő egy hét Musicbook hallgatás követően ….
Nem tudom megunni
A Network - bár korrekt kis mindenes a maga kategóriájában - nem a te rendszered kiszolgálására készült, főleg a dac része.
A streaming kártya tippem szerint kb ugyanaz lehet, de a dac rész durva kategória ugrás (persze árban is).
Az összehasonlítás akkor lenne fair, ha mondjuk egy Bridge (akár a TMP táppal) után kötöttél volna egy külső dacot, pl egy HD DAC-1-et (figyelembe véve a márkahűségedet).
Na azt a versenyt én is szívesen meghallhatnám!
…. és még mielőtt félreérthető lenne: gratula az új szerzeményhez, és örülök az örömödnek!Sok jó zenét hozzá!

Ha belegondolsz, nem is csoda.Alex_Aston írta: ↑2023.06.23., pén. 20:26Bő egy hét Musicbook hallgatás követően ….
Nem tudom megunni

Elkapott a gépszíj, nincs megállás

Köszönöm, utánanézek!alto írta: ↑2023.06.20., kedd 16:49A Naim és a Hifi Rose streamerek támogatják az Apple Music szolgáltatást.Apaci72 írta: ↑2023.06.20., kedd 14:55Sziasztok!
Jelenleg egy iPadPro van összekötve az előfokkal PC bemeneten keresztül, illetve USB, vagy Bluetooth-al mobilról.
Olyan megoldást keresek, mint az iPad, csak lejátszó/streamer formájában (ha van ilyen egyátalán).
Az iPad nem mindig áll rendelkezésre, emiatt pedig nem vennék egy másikat állandóra...
Köszönöm az ötleteket!

Nekem is jött egy FW frissítés ma reggel, de az eddigiektől eltérően nagyon rövid idő alatt végbement és még újraindítást sem csinált. Vajon mit művelnek?nagyatt írta: ↑2023.06.20., kedd 14:43Ennek örömére tegnap jött egy FW frissítés is a Sourcera. Nem vettem észre semmi különbséget, de lehet akkor előkészítése az új appnak.gomolalaci írta: ↑2023.06.19., hétf. 20:19Lindemann AudiotechnikAlex_Aston írta: ↑2023.06.18., vas. 20:45
Valami plusz infód van róla esetleg? Ez teljesen gyári alkalmazás, és más néven kell keresni, mint eddig, vagy ugyanazt kell frissíteni, mint ami eddig volt gyári Lindemann app?
The new app! Coming next week, June 20. Stay tuned.
Ennyit írt a gyártó...

Sajnos én is ezt tapasztaltam....Alex_Aston írta: ↑2023.06.20., kedd 19:06Nincs fent új app egyelőre. Csak a meglévő.gomolalaci írta: ↑2023.06.19., hétf. 20:19Lindemann AudiotechnikAlex_Aston írta: ↑2023.06.18., vas. 20:45
Valami plusz infód van róla esetleg? Ez teljesen gyári alkalmazás, és más néven kell keresni, mint eddig, vagy ugyanazt kell frissíteni, mint ami eddig volt gyári Lindemann app?
Ennyit írt a gyártó...

Nincs fent új app egyelőre. Csak a meglévő.gomolalaci írta: ↑2023.06.19., hétf. 20:19Lindemann AudiotechnikAlex_Aston írta: ↑2023.06.18., vas. 20:45Valami plusz infód van róla esetleg? Ez teljesen gyári alkalmazás, és más néven kell keresni, mint eddig, vagy ugyanazt kell frissíteni, mint ami eddig volt gyári Lindemann app?gomolalaci írta: ↑2023.06.18., vas. 20:17Lindemann tulajdonosoknak! Gyökeresen megújult alkalmazás tölthető le keddtől (06.20.) minden hálózati lejátszóhoz!
Ennyit írt a gyártó...
A Naim és a Hifi Rose streamerek támogatják az Apple Music szolgáltatást.Apaci72 írta: ↑2023.06.20., kedd 14:55Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket!

Igen olyanon dolgozom...

"Asztalinak" éppen ez is asztali, szerintem Te inkább egy "dedikált streamer-re" gondolsz.Apaci72 írta: ↑2023.06.20., kedd 15:19Igen az, de vmilyen "asztali" lejátszóra gondololtamRedguy írta: ↑2023.06.20., kedd 14:58Macmini? Szerintem kompatibilis...Apaci72 írta: ↑2023.06.20., kedd 14:55Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket!![]()
.

Igen az, de vmilyen "asztali" lejátszóra gondololtamRedguy írta: ↑2023.06.20., kedd 14:58Macmini? Szerintem kompatibilis...Apaci72 írta: ↑2023.06.20., kedd 14:55Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket!![]()

Macmini? Szerintem kompatibilis...Apaci72 írta: ↑2023.06.20., kedd 14:55Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket!