Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1328

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Most, hogy beszéltünk róla, gondoltam utánanézek így 35 év távlatából az E 303x - nek.
Ahogy megláttam, beugrott, hogy milyen szép darab is ez az erősítő...
Cápaoldalon van fenn pár példány eladó, 2200 - 2400 Euróért !
Érdekes, hogy a szintén gyönyörű és valószínűleg jobb hangú utódja, a 306 - os már 2000 körül megszerezhető.

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: franz »

diagnet írta:
2023.06.09., pén. 20:19
franz írta:
2023.06.09., pén. 12:28

Tudom a kérdés az h van e rá pénz....az még csak meglenne, de ezért az ember már csak olyan h x2 javulást vár és h végjáték legyen az erősítő...ezért kérdeztem, hogy vajon megéri e az árát, 2000-ről való ugrás 6000 -re, hallható-e, vagy ez még kb egy kategória, látván az accuphase belépő erősítője ez a 280-as "csak".

Direkt márkát írok, nem ez van, pl egy Yamaha AS-2200 t cserélni a még jobbra, a high endbe belekóstolni ...szóval közel 2-2,5 szeres árért kapni újonnan high endet és ez a 280-as egyáltalán tudja?
Megyj.: nincs high end fétisem, soha nem is volt, inkább a márka hangjára vagyok kiváncsi az új termékei közül de ebből csak ez a legalja ami belefér, ez is már fölötte van a racionalitásnak nálam

Vjon olyan létezik h új terméket az egész árért ellehet vinni 2 hétre és ha nem tetszik money back?
A 2xx széria soha nem volt/lesz végjáték erősítő. Úgy van kialakítva a modellpaletta mint néhány autógyártónál. Kb. egy bmw 116-nak felel meg, ami csukott szemmel lehetne akár ford puma is. Jól kivehetően elmarad hangban a 380-hoz képest.(üzletben össze tudod hallgatni) A 3xx - 4xx között mindig is elenyészőbb volt a különbség. A korábbi 1000-1200 EUR árlépcső helyett most a 280-380 esetén majdnem 2000 eur az eltérés. Ennek oka van és nem csak az a néhány alkatrész amiben elvileg papíron eltérnek. Nem egy jó deal.
Ha nincs hozzá évjáratban és műszaki színvonalban illeszkedő hangsugárzód, felesleges hazavinni, mert nem fogod tapasztalni a 2x-es javulást. A x6x szériáig volt meg az a lágyabb, melegebb karakter amivel a gyengébb dobozokat is el lehetett lötyögtetni. Az utóbbi 2 generáció még semlegesebben, pontosabban szól és ha ezekből valami bentmarad a dobozban, akkor lehangoló lesz a végeredmény.
ez az egész hifi árazás kezd olyan lenni nekem mint a svájci óraipar...lufi
ami svájcvban 10.000 EUR azt kínában megcsinálják 500 EUR ért...a különbségben én hiszek, de a 10.000 EUR nem védhető
ha én holnap kimegyek a piacra évis 20 db hangsugárzóval 1 mio HUF/ár -al és csak 10 db-t adok el, akkor jövőre beemelem 2 mio/huf ra a db számot és akkor már csak 5 db ot adok el...ez az egész úgy működik h mennyi profitot akarok realizálni és nem amibe ténylegesen kerül
megint nyílt egyet az olló, ha már a 6000 EUR-os erősítő csak árban high end, s valójában egy yamaha/marantz/sony kommersz szint...én eddig olyan 3-3,5 mios rendszer határban gondolkodtam 5 évvel ezelőttig, most ezt hova kellene feltornázni? vicc...hobbyra nem vagyok hajlandó többet költeni, ehhez túl kicsi ország vagyunk h el is tudjam adni ami helyére jött új :smile30:

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 276

Hozzászólás Szerző: st81 »

Egyetértek Diagnettel. Én is összehasonlítottam a 2-3-400-as accukat és valóban, a 300-as volt a "minimum szint" hangzásban amit szívesen hazavittem volna. A 200-as sorozat -szàmomra- nem érte meg az àràt.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 596

Hozzászólás Szerző: diagnet »

franz írta:

Tudom a kérdés az h van e rá pénz....az még csak meglenne, de ezért az ember már csak olyan h x2 javulást vár és h végjáték legyen az erősítő...ezért kérdeztem, hogy vajon megéri e az árát, 2000-ről való ugrás 6000 -re, hallható-e, vagy ez még kb egy kategória, látván az accuphase belépő erősítője ez a 280-as "csak".

Direkt márkát írok, nem ez van, pl egy Yamaha AS-2200 t cserélni a még jobbra, a high endbe belekóstolni ...szóval közel 2-2,5 szeres árért kapni újonnan high endet és ez a 280-as egyáltalán tudja?
Megyj.: nincs high end fétisem, soha nem is volt, inkább a márka hangjára vagyok kiváncsi az új termékei közül de ebből csak ez a legalja ami belefér, ez is már fölötte van a racionalitásnak nálam

Vjon olyan létezik h új terméket az egész árért ellehet vinni 2 hétre és ha nem tetszik money back?
A 2xx széria soha nem volt/lesz végjáték erősítő. Úgy van kialakítva a modellpaletta mint néhány autógyártónál. Kb. egy bmw 116-nak felel meg, ami csukott szemmel lehetne akár ford puma is. Jól kivehetően elmarad hangban a 380-hoz képest.(üzletben össze tudod hallgatni) A 3xx - 4xx között mindig is elenyészőbb volt a különbség. A korábbi 1000-1200 EUR árlépcső helyett most a 280-380 esetén majdnem 2000 eur az eltérés. Ennek oka van és nem csak az a néhány alkatrész amiben elvileg papíron eltérnek. Nem egy jó deal.
Ha nincs hozzá évjáratban és műszaki színvonalban illeszkedő hangsugárzód, felesleges hazavinni, mert nem fogod tapasztalni a 2x-es javulást. A x6x szériáig volt meg az a lágyabb, melegebb karakter amivel a gyengébb dobozokat is el lehetett lötyögtetni. Az utóbbi 2 generáció még semlegesebben, pontosabban szól és ha ezekből valami bentmarad a dobozban, akkor lehangoló lesz a végeredmény.

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4031

Hozzászólás Szerző: juliush »

SoundMania írta:
2023.06.09., pén. 19:21
...Évekig volt pl. Spendor SP1-esem és nem tudtam vele elviselni az olyan zenéket amiben ének vagy kórus volt. Kis Triangle doboz leiskolázta...
gondolkodik.gif
Ebből is látszik, mennyire eltérő élményeken szocializálódunk, következésképp mennyire más mindannyiunkban az elképzelés arról, hogy minek, hogyan is kell szólnia!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1187

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Rock60 írta:
2023.06.09., pén. 15:03
asebestyen írta:
2023.06.09., pén. 14:24
Rock60 írta:
2023.06.09., pén. 13:25

Én csak annyit írtam, hogy ha az üzenőfalon általad említett rendszert veszed referencia hangnak, akkor ahhoz képest lehet sterilnek tűnik az Accuk hangja.

Hogy te mit mondasz az AN dobozok elhelyezését illetően, kevéssé releváns. A gyártó által meghatározott paramétereket fal közelében tudja közelíteni, de elérni ott sem. Van aki beteszi a sarokba, de ki lehet is venni, be lehet tenni a szoba közepére, mindig másfajta baja lesz, csak jó nem lesz.
Íme: https://www.stereophile.com/standloudsp ... index.html
Nem írtam azt, hogy referencia hangnak veszem. Azt írtam, hogy a Voyd Reference hogy verte le a csúcs dacos cd-vonalat.
Talán annyiban releváns, hogy mit mondok az AN dobozok elhelyezéséről, hogy a Merlinben - tudod, ők forgalmazták kizárólagos képviselőként az AN termékeket Magyarországon - a bemutató termekben sosem voltak a sarokba állítva az AN dobozok. Egyik sem. / Többször volt szerencsém installálni őket./
És abban is tévedsz, hogy ne szólnának jól. Nincsen bajuk és fantasztikusan szólnak.
A többi stimmel.
Ne törődj vele.... Évekig volt pl. Spendor SP1-esem és nem tudtam vele elviselni az olyan zenéket amiben ének vagy kórus volt. Kis Triangle doboz leiskolázta. De a legolcsóbb AN J is. Ez már nem csak énekes darabokon. Szóval Spendor ment a háztól.... Most úgy gondolom, az egyik leggyönyörűbb dolog az emberi hang!
Vagy pl, volt egy asszem pesti srác. Elhozta a tuningolt Jadis Orchestráját. 3 zeneszámot hallgattunk meg, de a 2.-nál én már ki akartam kapcsolni mert nem bírtam elviselni a hangját, de ő még egy lemezt ráerőltetett. Na ezután egy AN Oto Pp-t hallgattunk. Én végre megnyugodtam, ő meg ideges lett, hogy hogy lehet a Jadis ilyen sz@r az Oto pp meg ilyen jó. Azonnal elvitte volna, ha eladó lett volna. Utána még körbehordozta az országban és mindenhol már sz@rnak hallotta, pedig pl másik Orchestrákkal kb azonosan szólt.... Na ennyit erről részemről.

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

Rock60 írta:
2023.06.09., pén. 15:03
És abban is tévedsz, hogy ne szólnának jól. Nincsen bajuk és fantasztikusan szólnak.
Neked, esetleg még valaki(k)nek tetszik, más(ok)nak meg nem, ilyen egyszerű, a legtöbb hifi készülékkel/lánccal így van ez. Senki sem téved (legalábbis a saját szubjektív szemszögéből).

Rock60
Őslakos
Őslakos

asebestyen írta:
2023.06.09., pén. 14:24
Rock60 írta:
asebestyen írta:
2023.06.09., pén. 10:32
Én csak annyit írtam, hogy ha az üzenőfalon általad említett rendszert veszed referencia hangnak, akkor ahhoz képest lehet sterilnek tűnik az Accuk hangja.

Hogy te mit mondasz az AN dobozok elhelyezését illetően, kevéssé releváns. A gyártó által meghatározott paramétereket fal közelében tudja közelíteni, de elérni ott sem. Van aki beteszi a sarokba, de ki lehet is venni, be lehet tenni a szoba közepére, mindig másfajta baja lesz, csak jó nem lesz.
Nem írtam azt, hogy referencia hangnak veszem. Azt írtam, hogy a Voyd Reference hogy verte le a csúcs dacos cd-vonalat.
Talán annyiban releváns, hogy mit mondok az AN dobozok elhelyezéséről, hogy a Merlinben - tudod, ők forgalmazták kizárólagos képviselőként az AN termékeket Magyarországon - a bemutató termekben sosem voltak a sarokba állítva az AN dobozok. Egyik sem. / Többször volt szerencsém installálni őket./
A többi stimmel.

juliush
V.I.P.
V.I.P.

franz írta:
2023.06.09., pén. 12:32
Ha a 100% ot leosztjuk, az erősítő, hanfal, dac/riaa mekkora százalékban felelős a hallott hang stílusért?
Újabb kérdés, amely már polémiák ezreit generálta az audiofil/hifista társadalomban, ilyen százalékos formában ráadásul értelmetlen is.
Vannak érvek amellett, hogy a lánc eleje a legfontosabb, hiszen sz..rból nem lehet várat építeni, ha az elején rossz minőségben rakunk bele információt a forráskészülékek által, annak hibáit nemhogy nem javíthatja ki, inkább csak felerősítheti, amiben van is egy jó adag igazság. Ugyanakkor, nem lebecsülve a forrásoldal minőségének jelentőségét, a lánc elejének, és középső szakaszának feladata a zenei konzerv kicsomagolásával (értsd dekódolásával, annak minden analóg és digitális formájában és konverziójával a zenei jellel analóg elektromos jelmintázattá), valamint erősítésével (ami ugye a jel energiatartalmának növelését jelentené az általa hordozott információ lehetőleg hiánytalan továbbítása mellett) jóval egyszerűbb, kézben tarthatóbb, rendszerről-rendszerre jobban reprodukálható, mint az a transzformáció, amelyet a lánc végén levő elektroakusztikus átalakító eszköznek (hangfal aka hangsugárzó), helyiségről-helyiségre elképesztő módon eltérő akusztikai környezettel kölcsönhatásban kell végrehajtania.
Én személy szerint ezért a lánc végének megfelelő kiválasztását tartom fontosabbnak, de persze egy ilyen bonyolult rendszerben minden-mindennel összefügg, a hangsugárzó választása óhatatlanul befolyásoló tényező az erősítő kiválasztásakor, hiszen a köztük levő hangfalkábellel karöltve többé-kevésbé (általábaz az előző) komplex terhelést jelent az őt meghajtó erősítő számára, amely leszűkítheti az egyáltalán alkalmas eszközök körét.
Gyula 

juliush
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
2023.06.09., pén. 12:59
De, mihez képest nem tesz hozzá, mihez képest nem vesz el, mihez képest kiegyensúlyozott a hangzási balansza ?
Lecsupaszítva minden berendezés egy-egy információ tároló és feldolgozó eszköz a láncban, a bemenetére küldött valamilyen kódolt formájú információt tárolja későbbi feldolgozás céljára és/vagy tudatosan tervezett és kivitelezett transzformációt hajt végre rajta, legyen szó ekvalizációról/de-ekvalizációról, kódolásról/dekódolásról, erősítésről, stb.
A "mihez képest" kérdésre így egyetlen műszaki szempontból értelmes válasz van, a kimeneten kivett információ zenei szempontból lényeges tartalmának milyensége a bemenetére juttatott információhoz képest.
Ha eszköz szinten akarunk "referenciát" nevesíteni, akkor technológiai szempontból azokhoz az eszközökhöz kellene jutnunk végül, amelyek a fenti szempontok szerint vizsgálva a zenei információ lehető legkisebb veszteségét produkálják.
Mégis, referenciaként gyakran olyan eszközöket, sőt egész technológiákat nevesítenek szubjektív tapasztalatok alapján, melyek műszaki tartalmuk, mérési eredményeik alapján még csak meg sem közelítik a fenti ideált, ugyanakkor egyfajta megfoghatatlan, műszaki oldalról megragadhatatlan és definiálhatatlan "muzikalitást" kölcsönözve nekik.
A képet egyébként erősen árnyalja az a tény, hogy minden eszköz önmagában csak egyfajta műszaki "potenciállal" rendelkezik, amiből azt különböző rendszerekbe helyezve eltérő mértékben és minőségben kifejeződő konkrét hangzásra gyakorolt hatás realizálódhat.
Gyula 

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

franz írta:
2023.06.09., pén. 14:17
denesdr írta:
2023.06.09., pén. 13:03
franz írta:
2023.06.09., pén. 13:00

hát én ilyen cigányságot soha nem csinálnék :-)))))
Melyik a cigányság? A törvény adta elállási joggal való élés vagy a forgalmazóval való egyeztetés?
hát azt h veszek vmit már olyan "attitütűvel" h akármi lesz is én azt visszaküldöm
Előre tudod, hogy visszaküldenéd bármi is lenne? Akkor ezt vehetjük is úgy, hogy megválaszoltad magadnak a kérdést, ami úgy hangzott, hogy megérné-e váltani az adott típusra vagy sem? gondolkodik.gif :smile29:

De egyébként még mindig ott a másik lehetőség, hogy egyeztetsz a kipróbálási szándékodról a forgalmazóval.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denesdr 2023.06.09., pén. 14:36-kor.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7546

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Rock60 írta:
asebestyen írta:
E205-ösöm van most is. Ha valamit biztosan nem tudnék ráfogni, az az, hogy túl steril lenne. gondolkodik.gif
Ha az AN lánc, végén az E dobozokkal sarokba a fal mellé installálva a viszonyítási alap, akkor persze lehet ezt mondani, de ez akkor számomra egy pozitív jelző, valamint akkor inkább alulárazott is az Accu.
Viszont azzal egyetértek, kinek a pap, kinek a papné.
Az E 205 - öt szembe állítani bármelyik AN lánccal is, akkora tévedés, ami már bőven túl van minden szubjektívításon. Több kategória különbség van köztük.
Viszont így örülhetsz, hogy akkora élményben van részed, ami másnak 10x ennyibe kerülne. :D
Ahogy mondtam, az AN dobozt nem szabad a sarokba tolni, különösen az E -t.
Nem állítottam szembe az E-205-öst semmivel, te állítottad most szembe, tehát ezek szerint tévedsz. Ezt elfogadom. Én csak annyit írtam, hogy ha az üzenőfalon általad említett rendszert veszed referencia hangnak, akkor ahhoz képest lehet sterilnek tűnik az Accuk hangja.
A magam részéről 1 percet nem tudnék semmilyen AN rendszerrel együtt élni. És nem, nem gondolom, hogy az E205 egy mindenverő erősítő, az egy belépő kategóriájú erősítő a gyártó korabeli palettáján. A Fiam boldogan hallgatja. :)
Aztán hogy kinek mi tetszik, ahhoz nekem semmi közöm.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

denesdr írta:
2023.06.09., pén. 13:03
franz írta:
denesdr írta:
2023.06.09., pén. 12:54

Létezik, ha interneten rendeled meg a terméket, akkor pont 2 heted van az elállásra. Bár a forgalmazók ezt a kötelezettségüket nem nagyon kedvelik, nyilván nem is ők találták ki. Lehet jobban jár mindenki, ha inkább egyeztetsz a forgalmazóval az otthoni kipróbálás ügyében.
Melyik a cigányság? A törvény adta elállási joggal való élés vagy a forgalmazóval való egyeztetés?
hát azt h veszek vmit már olyan "attitütűvel" h akármi lesz is én azt visszaküldöm

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2873
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Ja persze szerintem.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Szóval a zeneiség nem valami extra hozzáadott dolog, hanem éppen bizonyos hibák hiánya.

Ám nem ritka, hogy tompa, burnyogó hangú csöves erősítőket, de akár félvezetősöket is nagyon zeneinek titulálnak. Jellemzően ez azt jelenti, hogy annyira alacsony felbontású az elektronika, hogy nincs már esélye kialakulni azoknak a tranzienstorzításoknak, amik az előző hozzászólásomban kifejtett műszaki gyengeség okán alakulnának ki. Így az elektronika valóban egy kellemes, nem zavaró, háttérzenélésre nagyon alkalmas dolog lesz, csak épp valódi felbontás nélkül.

Az igazi truváj, mikor mindkettőt sikerül összehozni: a felbontás is káprázatos legyen, de “zenei” is maradjon.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

fapaci írta:
2023.06.09., pén. 12:02
juliush írta:
2023.06.09., pén. 11:15
Megosztó téma a "muzikalitás" kérdése, különösen az erősítő vonatkozásában.
Nem lenne megosztó téma, ha egyszer valaki végre definiálná, mit is jelent.
Komplex zenei jelben, ismétlem komplex, tranziensekkel teli jelben ne történjen a jel frekvenciájától függő időtolás. És ne legyen véletlenszerűen változó fázistolás sem(jitter).
Ha olyan az elektronika, ami minden jelet teljesen fix IDŐVEL és nem fázissal tol el, akkor az az elktronikai zenei lesz. Tehát az nem baj, ha _mindent 1usec-kel odébb tol az elektronika. A baj az, ha ez az időbeni tolás függ valamitől. Műszakilag szerintem ezt jelenti. A hangi hatást nehéz megfogalmazni, mert nem az történik, hogy valamilyen lesz, hanem épp az, hogy valamilyen nem lesz.

Rock60
Őslakos
Őslakos

fapaci írta:
2023.06.09., pén. 13:08
franz írta:
Ha a 100% ot leosztjuk, az erősítő, hanfal, dac/riaa mekkora százalékban felelős a hallott hang stílusért?
Kép
Kiszámoltam Fapaci képlete alapján :
Minden komponens 650 % - ban felel a hallott hang stílusáért... :fekverohog:

Rock60
Őslakos
Őslakos

denesdr írta:
Rock60 írta:
2023.06.09., pén. 13:14
denesdr írta:

A lejátszani kívánt hanganyaghoz képest?
Ezt most nem érted, vagy nem akarod érteni ? Honnan tudod, hogy a lejátszani kívánt hanganyagnak hogyan kellene szólnia ?
De, értettem a kérdést. Mondjuk megmérjük a rendszer hangvisszaadási képességeit.

Biztos lehet fülre is, de ki fülének/hallásának/véleményének kell hinni, hogy milyen is a neutrális hang? Ha így teszünk, honnan fogjuk tudni, hogy nincs-e véletlenül mégneutrálisabb hang? gondolkodik.gif
Én szeríntem túl van gondolva ez a kérdés.
Itt kb. mindenkinek van több évtizedes tapasztalata arra nézve, hogy meg tudja ítélni, mit szeretne hallani és pl a saját rendszerében, ha kicserél egy komponenst, az neki tetsző, vagy nem tetsző irányba változtatja a már jól ismert hangot.

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

Rock60 írta:
2023.06.09., pén. 13:14
denesdr írta:
Rock60 írta:
De, mihez képest nem tesz hozzá, mihez képest nem vesz el, mihez képest kiegyensúlyozott a hangzási balansza ?
Ezt most nem érted, vagy nem akarod érteni ? Honnan tudod, hogy a lejátszani kívánt hanganyagnak hogyan kellene szólnia ?
De, értettem a kérdést. Mondjuk megmérjük a rendszer hangvisszaadási képességeit.

Biztos lehet fülre is, de ki fülének/hallásának/véleményének kell hinni, hogy milyen is a neutrális hang? Ha így teszünk, honnan fogjuk tudni, hogy nincs-e véletlenül mégneutrálisabb hang? gondolkodik.gif
Viszonyítani nem tudnunk semmihez, mivel nem a valóságot hallgatjuk a rendszerünkön, hanem egy felvételt.

Rock60
Őslakos
Őslakos

asebestyen írta:
Rock60 írta:
2023.06.09., pén. 10:16
A maiakat nem ismerem.
A régi integrált szériából volt szerencsém hallani az E-204, 205 - öt, nekem volt E 303X -em.
Érdekes állatfajták.
Az én véleményem az, hogy elsőre nagyon megfogja az embert, levegős, teres, tiszta, részletezőnek tűnő hang, de hosszabb távon kiderűl, különösen akusztikus zenén, hogy túl steril, túl művi.
Az a bizonyos megfoghatatlan, sokszor pellengére állított fogalom, a muzikalitás, na az nincsen bennük.
Persze, mindig felmerül a kérdés, hogy mihez képest, mennyiért, és persze kinek a pap, kinek a papné...
A " mennyiért " a legnagyobb probléma, mert szerintem nagyon túlárazottak a képességeikhez képest.
Én minden esetre boldogan léptem túl rajtuk.
E205-ösöm van most is. Ha valamit biztosan nem tudnék ráfogni, az az, hogy túl steril lenne. gondolkodik.gif
Ha az AN lánc, végén az E dobozokkal sarokba a fal mellé installálva a viszonyítási alap, akkor persze lehet ezt mondani, de ez akkor számomra egy pozitív jelző, valamint akkor inkább alulárazott is az Accu.
Viszont azzal egyetértek, kinek a pap, kinek a papné.
Az E 205 - öt szembe állítani bármelyik AN lánccal is, akkora tévedés, ami már bőven túl van minden szubjektívításon. Több kategória különbség van köztük.
Viszont így örülhetsz, hogy akkora élményben van részed, ami másnak 10x ennyibe kerülne. :D
Ahogy mondtam, az AN dobozt nem szabad a sarokba tolni, különösen az E -t.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2023.06.09., pén. 13:29-kor.

Rock60
Őslakos
Őslakos

denesdr írta:
Rock60 írta:

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10983
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

franz írta:
Kép

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

franz írta:
denesdr írta:
franz írta:
Létezik, ha interneten rendeled meg a terméket, akkor pont 2 heted van az elállásra. Bár a forgalmazók ezt a kötelezettségüket nem nagyon kedvelik, nyilván nem is ők találták ki. Lehet jobban jár mindenki, ha inkább egyeztetsz a forgalmazóval az otthoni kipróbálás ügyében.

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

Rock60 írta:

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

denesdr írta:
franz írta:

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”