Nem állítottam szembe az E-205-öst semmivel, te állítottad most szembe, tehát ezek szerint tévedsz. Ezt elfogadom. Én csak annyit írtam, hogy ha az üzenőfalon általad említett rendszert veszed referencia hangnak, akkor ahhoz képest lehet sterilnek tűnik az Accuk hangja.Rock60 írta: ↑2023.06.09., pén. 13:25Az E 205 - öt szembe állítani bármelyik AN lánccal is, akkora tévedés, ami már bőven túl van minden szubjektívításon. Több kategória különbség van köztük.asebestyen írta: ↑2023.06.09., pén. 10:32E205-ösöm van most is. Ha valamit biztosan nem tudnék ráfogni, az az, hogy túl steril lenne.![]()
Ha az AN lánc, végén az E dobozokkal sarokba a fal mellé installálva a viszonyítási alap, akkor persze lehet ezt mondani, de ez akkor számomra egy pozitív jelző, valamint akkor inkább alulárazott is az Accu.
Viszont azzal egyetértek, kinek a pap, kinek a papné.
Viszont így örülhetsz, hogy akkora élményben van részed, ami másnak 10x ennyibe kerülne.
Ahogy mondtam, az AN dobozt nem szabad a sarokba tolni, különösen az E -t.
A magam részéről 1 percet nem tudnék semmilyen AN rendszerrel együtt élni. És nem, nem gondolom, hogy az E205 egy mindenverő erősítő, az egy belépő kategóriájú erősítő a gyártó korabeli palettáján. A Fiam boldogan hallgatja. :)
Hogy te mit mondasz az AN dobozok elhelyezését illetően, kevéssé releváns. A gyártó által meghatározott paramétereket fal közelében tudja közelíteni, de elérni ott sem. Van aki beteszi a sarokba, de ki lehet is venni, be lehet tenni a szoba közepére, mindig másfajta baja lesz, csak jó nem lesz.
Íme: https://www.stereophile.com/standloudsp ... index.html
Aztán hogy kinek mi tetszik, ahhoz nekem semmi közöm.