Ne törődj vele.... Évekig volt pl. Spendor SP1-esem és nem tudtam vele elviselni az olyan zenéket amiben ének vagy kórus volt. Kis Triangle doboz leiskolázta. De a legolcsóbb AN J is. Ez már nem csak énekes darabokon. Szóval Spendor ment a háztól.... Most úgy gondolom, az egyik leggyönyörűbb dolog az emberi hang!Rock60 írta: ↑2023.06.09., pén. 15:03Nem írtam azt, hogy referencia hangnak veszem. Azt írtam, hogy a Voyd Reference hogy verte le a csúcs dacos cd-vonalat.asebestyen írta: ↑2023.06.09., pén. 14:24Én csak annyit írtam, hogy ha az üzenőfalon általad említett rendszert veszed referencia hangnak, akkor ahhoz képest lehet sterilnek tűnik az Accuk hangja.
Hogy te mit mondasz az AN dobozok elhelyezését illetően, kevéssé releváns. A gyártó által meghatározott paramétereket fal közelében tudja közelíteni, de elérni ott sem. Van aki beteszi a sarokba, de ki lehet is venni, be lehet tenni a szoba közepére, mindig másfajta baja lesz, csak jó nem lesz.
Íme: https://www.stereophile.com/standloudsp ... index.html
Talán annyiban releváns, hogy mit mondok az AN dobozok elhelyezéséről, hogy a Merlinben - tudod, ők forgalmazták kizárólagos képviselőként az AN termékeket Magyarországon - a bemutató termekben sosem voltak a sarokba állítva az AN dobozok. Egyik sem. / Többször volt szerencsém installálni őket./
És abban is tévedsz, hogy ne szólnának jól. Nincsen bajuk és fantasztikusan szólnak.
A többi stimmel.
Vagy pl, volt egy asszem pesti srác. Elhozta a tuningolt Jadis Orchestráját. 3 zeneszámot hallgattunk meg, de a 2.-nál én már ki akartam kapcsolni mert nem bírtam elviselni a hangját, de ő még egy lemezt ráerőltetett. Na ezután egy AN Oto Pp-t hallgattunk. Én végre megnyugodtam, ő meg ideges lett, hogy hogy lehet a Jadis ilyen sz@r az Oto pp meg ilyen jó. Azonnal elvitte volna, ha eladó lett volna. Utána még körbehordozta az országban és mindenhol már sz@rnak hallotta, pedig pl másik Orchestrákkal kb azonosan szólt.... Na ennyit erről részemről.