ezt tökéletesen kifejtettedpärt írta: ↑2023.06.02., pén. 07:39Ja, már figyelek rá, hogy ne szürkület közeli időben lejtőzzek, mert tavaly volt ott defektem egy benézett kátyú miatt. Ráadásul borzasztóak a javítások, nagyon megdobálja a kereket. A rossz hír, hogy kb. tíz éve lett újra aszfaltozva, ez a hazai viszonyok közt azt jelenti, hogy még legalább ennyi van hátra az újabb cseréig. Addig pedig a nagyobb, már betömött lyukakban keletkezett kisebb lyukakat foltozzák patchwork jelleggel. Azután azokra a hasraütésszerűen kiválasztott 50 méterekre raknak új tüköraszfaltot, amiket már vállalhatatlannak minősítenek, de az csak arra jó, hogy jobban fájjon a kontraszt. De legalább a Mátrában már megcsinálták a fontosabb utakat.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Félre az előítéletekkel, Revi!
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8241
ETRTO: 23-622 kerékszett, 700 x 30C vagy 700 x 32C tubeless gumik.revox írta: ↑2023.06.01., csüt. 23:41ha a nagyokat nem is lehet. a hajszálgyűrődések is elcsúfítanak egy szép inget... xal ráférne az utakra egy új réteg aszfalt és akkor finom voltam. borzalmas lett a heregtől lefele. kerékgyilkos, ha valaki nem figyel. Csak nem is annyira könnyű, amikor a fákkal borított szakazról kiérsz és hirtelen szembever a Nap és fordítva... volt olyan kátyú, amit beérve az árnyékosba, már csak éreztem, de látni nem láttam
![]()
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5547
Ja, már figyelek rá, hogy ne szürkület közeli időben lejtőzzek, mert tavaly volt ott defektem egy benézett kátyú miatt. Ráadásul borzasztóak a javítások, nagyon megdobálja a kereket. A rossz hír, hogy kb. tíz éve lett újra aszfaltozva, ez a hazai viszonyok közt azt jelenti, hogy még legalább ennyi van hátra az újabb cseréig. Addig pedig a nagyobb, már betömött lyukakban keletkezett kisebb lyukakat foltozzák patchwork jelleggel. Azután azokra a hasraütésszerűen kiválasztott 50 méterekre raknak új tüköraszfaltot, amiket már vállalhatatlannak minősítenek, de az csak arra jó, hogy jobban fájjon a kontraszt. De legalább a Mátrában már megcsinálták a fontosabb utakat.
ha a nagyokat nem is lehet. a hajszálgyűrődések is elcsúfítanak egy szép inget... xal ráférne az utakra egy új réteg aszfalt és akkor finom voltampärt írta: ↑2023.06.01., csüt. 23:09Bölcs beosztással egy óráig is el lehet húzni a 3 km-t.![]()
Igazságtalanul van ez a világ berendezve: aki mászni szeretne, annak csak dombocska jut, ehhez képest mostanában voltam egy ismerősömmel meg a cimbijeivel tekerni, na ők még a Bükköt is kisimítanák, hogy ne legyen olyan fárasztó.![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Bölcs beosztással egy óráig is el lehet húzni a 3 km-t.
Igazságtalanul van ez a világ berendezve: aki mászni szeretne, annak csak dombocska jut, ehhez képest mostanában voltam egy ismerősömmel meg a cimbijeivel tekerni, na ők még a Bükköt is kisimítanák, hogy ne legyen olyan fárasztó.
Akkor ez odavissza nincs 100 kiliasebestyen írta: ↑2023.06.01., csüt. 21:17Biztos jó, de 40km-re van tőlem.st81 írta: ↑2023.06.01., csüt. 20:08Ákos, közben eszembe jutott egy hely a mászáshoz.
Igaz, hogy nem adja ki a folyamatos fél órát, de a jásdi elágazótól a tési elágig 3 km 10%-os.
Ha ez kevés, akkor átgurulva Várpalotára visszafelé Királyszállásig is van több 10%-os rész és folyamatosan emelkedik.
Nem tudod közelebb hozni kicsit?![]()
![]()
Na,nekem is lett tehenem 
Bár annyira nem látszik,de ez egy viszonylag egyenes derékkal megülhető, a legballonosabb, rugalmasabb kerekemmel. Ilyen gépem még nem volt, cakk-pakk 7,7kg... igen meglepődtem, mikor rámértem. 7,1ekhez vagyok szokva... kiv leszek ezzel a kerékkel
Bár annyira nem látszik,de ez egy viszonylag egyenes derékkal megülhető, a legballonosabb, rugalmasabb kerekemmel. Ilyen gépem még nem volt, cakk-pakk 7,7kg... igen meglepődtem, mikor rámértem. 7,1ekhez vagyok szokva... kiv leszek ezzel a kerékkel
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem tudod közelebb hozni kicsit?
- asebestyen
- V.I.P.

Biztos jó, de 40km-re van tőlem.st81 írta: ↑2023.06.01., csüt. 20:08Ákos, közben eszembe jutott egy hely a mászáshoz.
Igaz, hogy nem adja ki a folyamatos fél órát, de a jásdi elágazótól a tési elágig 3 km 10%-os.
Ha ez kevés, akkor átgurulva Várpalotára visszafelé Királyszállásig is van több 10%-os rész és folyamatosan emelkedik.
Nem tudod közelebb hozni kicsit?
Ákos, közben eszembe jutott egy hely a mászáshoz.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
nekem 2 éve konstans xar,de legalább ügyel a pulzusra
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Térdedre vigyázz, szét ne csapd! Az enyém vagy két hete jött helyre, nagy kincs.
Boldogabb vagyok vele, mintha hozzám vágtak volna egy ötmilliós csúcsgépet.
Boldogabb vagyok vele, mintha hozzám vágtak volna egy ötmilliós csúcsgépet.
Nem sanyargatok,csak mászik le a 10év alatt felgyűlt kóla
halfnote.hu
halfnote.hu
Fèl Vinkler
délutáni mérés, reggel kevesebb lehetett... lehet lenyomom 55ig
halfnote.hu
halfnote.hu
ez a high modulus karbonos a cannondale legteteje. Mondhuk race geo, így kell 2centi hézagolás, ha fentebb akarod fogni, de ha Colnago, az is jó. Szombaton tapogattam ismerős régebbi, muffolt karbon Colnagóját. Elég merev... ez a cannondale is jó és ennyiért eléggé ár alatt van.Rotox írta: ↑2023.05.29., hétf. 22:29Köszi.Mondjuk messze is van (mármint nekem
), igazán eddig a szerelem sem lobbant fel (azok a hézagolók...
; pedig az áttételezése pont nekem való, de nálam általában nem az észérvek, hanem az érzelmek döntenek).
Mindenesetre az esélytelenek nyugalmával meghirdettem a Malit és a Gary Fishert, ha esetleg elkel legalább az egyik, még az is lehet, hogy felhívom Trane-t (Colnago EPS, ami majdnem biztos, hogy nem jobb ennél, viszont - ahogy mondtam is - azok a fránya érzelmek...)
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1489
Köszi.
Mindenesetre az esélytelenek nyugalmával meghirdettem a Malit és a Gary Fishert, ha esetleg elkel legalább az egyik, még az is lehet, hogy felhívom Trane-t (Colnago EPS, ami majdnem biztos, hogy nem jobb ennél, viszont - ahogy mondtam is - azok a fránya érzelmek...
Majd néha napján,engem is elvisztek bringázni? 
Amúgy jó, ha az én zsíromon közlekedsz, mert akkor végre leolvad rólam, aminek le kéne.
- asebestyen
- V.I.P.

Nem tudom, milyen számrendszerben kell érteni az 5-6km/h-s átlagsebesség különbséget, de a tizesben biztosan nincs közelítőleg se annyi.st81 írta: ↑2023.05.29., hétf. 19:13Én is örültem, hogy végre arcot is tudtam társítani a fórumos névhez. Nagy a valószínűsége hogy még találkozunk... ez ígéret, nem fenyegetés![]()
Jó volt tekerni és az idő is kedvezett nekünk. Utólag örülök, hogy csak ekkora távot toltunk, még nem állok készen az ilyen 100+-os kanyargásokra. Szerettem volna kevesebbet menni a zsírodon, de a köztünk lévő kb. 5-6 km/h-s átlagsebesség különbség sajnos ritkán tette lehetővé.
Én is örültem, hogy végre arcot is tudtam társítani a fórumos névhez. Nagy a valószínűsége hogy még találkozunk... ez ígéret, nem fenyegetésasebestyen írta: ↑2023.05.28., vas. 21:59Még a legfontosabbat nem írtam a mai tekerésről, azaz hogy István st81 fórum- és sporttárs egy rendkívül szimpatikus és jókedélyű srác, jó volt megismerni és közösen tekerni egy kicsit. Volt benne minden, kis menés, kis gurulgatás, váltott vezetés, fel és le, ittunk egy bambit egy bicajos vendéglátóipari egységben, kicsit beszéltünk bicajról, hifiről, családról, stb. Örülök, hogy megismerhettem, biztos megyünk még együtt.![]()
![]()
Jó volt tekerni és az idő is kedvezett nekünk. Utólag örülök, hogy csak ekkora távot toltunk, még nem állok készen az ilyen 100+-os kanyargásokra. Szerettem volna kevesebbet menni a zsírodon, de a köztünk lévő kb. 5-6 km/h-s átlagsebesség különbség sajnos ritkán tette lehetővé.
Túl gyorsan tekersz. Én simán találok olyat, ami 30 percig tart+ a nyelvem szánkázik az aszfalton mögöttem 1 méterrelasebestyen írta: ↑2023.05.28., vas. 21:04Pont az a baj, hogy nincs semmi értelmes dombocska itt se, amire legalább 30p egyben lehetne mászni. Montival van 1, de outival nincs.
Mármint olyan távolságra, ahova el tudok tekerni, megcsinalni az intervall edzést és hazajonni.
Altat mint anno a Merci az F1-ben…….
Rotoxnak... nem 400, de karbonkerék is és ultegra/DA mix...
halfnote.hu
halfnote.hu
Lesz új mozdony a Mátra-körre
csak beakasztjuk a kötelet és repülünk körbe 
- asebestyen
- V.I.P.

Van itt a Fórumon egy másik sporttárs is, aki itt ugyan nem aktív, de a kerékpározásban nagyon is az. Edzővel tervszerűen edz, montival versenyez és nagyon tud menni. Vele szoktam tekerni, mikor össze tudjuk hozni. Nagyon szeretek menni Vele, sok szempontból nagyon egyformák vagyunk, nem szeretném, ha nem tudnék menni vele, így kapaszkodok, mert muszáj...