Altat mint anno a Merci az F1-ben…….
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Rotoxnak... nem 400, de karbonkerék is és ultegra/DA mix...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Lesz új mozdony a Mátra-körre
csak beakasztjuk a kötelet és repülünk körbe 
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8222
Van itt a Fórumon egy másik sporttárs is, aki itt ugyan nem aktív, de a kerékpározásban nagyon is az. Edzővel tervszerűen edz, montival versenyez és nagyon tud menni. Vele szoktam tekerni, mikor össze tudjuk hozni. Nagyon szeretek menni Vele, sok szempontból nagyon egyformák vagyunk, nem szeretném, ha nem tudnék menni vele, így kapaszkodok, mert muszáj...
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
az a K pohár mindig üres félig
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5537
1100km egy hónap alatt, ennyi szinttel? Hú, hova készülsz?!
Így kettéharapsz minden hobbista bringás apukát. Már ha ez a cél. Ha komolyabbra vágysz, ennyi edzéssel biztosan az is belefér, csak akkor ne altass itt minket, hogy semmiféle versenyzői ambíciód nincs. 
Ki kéne menjek Szalonhoz edzőtáborozni.
Májusban mentem eddig ~1100km-t és ~9800m szintet. Az arányokon ha tudnék javítani, mondjuk csak 800km, de 12-15.0000m szint /hó, az sokat segítene. El kell vinem a bicajt hétvégéken valamelyik hegy lábához, nincs mese.
- asebestyen
- V.I.P.

Ahogy kipattintottam magam, egyből jelzem és mehetünk.
Ki kéne menjek Szalonhoz edzőtáborozni.
Májusban mentem eddig ~1100km-t és ~9800m szintet. Az arányokon ha tudnék javítani, mondjuk csak 800km, de 12-15.0000m szint /hó, az sokat segítene. El kell vinem a bicajt hétvégéken valamelyik hegy lábához, nincs mese.
Bukta
Egyébként tényleg erős a srác,csak mindig a profikhoz méri magát. Persze ,hogy gyengének gondolja magát. De az az igazság, hogy simán körberajzolna a Kékestetőre
Ákos menjünk a Mátrába
Elég erős vagy, hogy jókedvűen felkarikázz - tudom, mert Attila mondta - szépnek meg majd ott leszünk mi.
- pärt
- Őslakos

Jajmán! Mire? Kékesre még a vadmalacok is feldöcögnek, pedig biciklijük sincs.
- asebestyen
- V.I.P.

Akkor nekem még pár évet biztosan várnom kell.pärt írta: ↑2023.05.28., vas. 23:18Na igen. De ide érdemes már kipattintva jönni, és akkor nem kell wattokkal statisztikázni, csak tekerni meg gyönyörködni.asebestyen írta: ↑2023.05.28., vas. 22:49Igen, jó lenne. De mondjuk edzéshez picit távol van nekem.![]()
![]()
![]()
- pärt
- Őslakos

Na igen. De ide érdemes már kipattintva jönni, és akkor nem kell wattokkal statisztikázni, csak tekerni meg gyönyörködni.asebestyen írta: ↑2023.05.28., vas. 22:49Igen, jó lenne. De mondjuk edzéshez picit távol van nekem.![]()
![]()
- asebestyen
- V.I.P.

Igen, jó lenne. De mondjuk edzéshez picit távol van nekem.pärt írta: ↑2023.05.28., vas. 22:44Ilyesmi bajokra a gyógyír a Mátra, esetleg Bükk. Lassan érdemes is lenne összehozni, mert mikor beüt a kánikula, apadni szokott a hajlandóság. Sajnos sokak számára elég távoli, de mászási legetőségekben nehéz lenne fogást találni rajta.asebestyen írta: ↑2023.05.28., vas. 21:04
Pont az a baj, hogy nincs semmi értelmes dombocska itt se, amire legalább 30p egyben lehetne mászni. Montival van 1, de outival nincs.
Mármint olyan távolságra, ahova el tudok tekerni, megcsinalni az intervall edzést és hazajonni.
- pärt
- Őslakos

Ilyesmi bajokra a gyógyír a Mátra, esetleg Bükk. Lassan érdemes is lenne összehozni, mert mikor beüt a kánikula, apadni szokott a hajlandóság. Sajnos sokak számára elég távoli, de mászási legetőségekben nehéz lenne fogást találni rajta.asebestyen írta: ↑2023.05.28., vas. 21:04
Pont az a baj, hogy nincs semmi értelmes dombocska itt se, amire legalább 30p egyben lehetne mászni. Montival van 1, de outival nincs.
Mármint olyan távolságra, ahova el tudok tekerni, megcsinalni az intervall edzést és hazajonni.
- asebestyen
- V.I.P.

Még a legfontosabbat nem írtam a mai tekerésről, azaz hogy István st81 fórum- és sporttárs egy rendkívül szimpatikus és jókedélyű srác, jó volt megismerni és közösen tekerni egy kicsit. Volt benne minden, kis menés, kis gurulgatás, váltott vezetés, fel és le, ittunk egy bambit egy bicajos vendéglátóipari egységben, kicsit beszéltünk bicajról, hifiről, családról, stb. Örülök, hogy megismerhettem, biztos megyünk még együtt.

Épp ez a bajom. Ha ez lesz mostmár a taktika, értem,mint az új idők taktikája, randa versenyek várnak a nézökre. Megemelném a szakadzgyőztesi jóváírást, talán annak lenne elég ereje,hogy menjenek,meg kicsit átrendezné az esélyeket, nemcsak a zergék versenye lenne így. pl szakaszgyőzelem 3 perc... felbojdulna a méhkasAAttila írta: ↑2023.05.28., vas. 21:20Rogla csapattársával készült interjú. Abban elmondta a srác,hogy R már úgy ment a versenyre,hogy az utolsó 2 napon (péntek,szombat) fog eldőlni. Addig ő nem csinál semmit,odaidőzíti a formát, addig csak menedzseli az időkülönbséget. Ezt mondjuk jól megcsinálta, de tény,hogy előtte 2,5 hétig nem nagyon volt akció. Legalábbis az összetettmenőktől.
Mennyivel jobb volt amikor, pl Pogi ellen mentek és az egész Jumbo-nak támadni kellett felváltva,hogy a végére Pogi elfáradjon. Mondjuk nem volt okos,mert elment minden támadással, ezt többet biztosan nem tudják megcsinálni ellene.
De voltak támadások,akciók. Most csak a kivárás.
halfnote.hu
halfnote.hu
Ja, akkor eztbenéztem,aszittem van itt valami, csak kicsiasebestyen írta: ↑2023.05.28., vas. 21:04Pont az a baj, hogy nincs semmi értelmes dombocska itt se, amire legalább 30p egyben lehetne mászni. Montival van 1, de outival nincs.
Nekünk legközelebb miskolctapolca, ahova ha gyors vagyok, talán 1:10 körül odaérek,de akkor nyél a Balenkónak. De ott jó a terep. Egyből a vargaheggyel melegít, majd kis lejtő és sík után jön bő 10 kili mászás, amiből a második 5 elég xar,kanyargós, nehéz ritmusra tekerni és hiába csak 6% avg, érzetre rosszabb. Valter ott szopatta le a ccc-t,még amatőr korában. Aztán ott felérve bükkszentkeresztre, már lehet csatangolni. Persze, itt sincs 10-15 kili 8-10%, de vannak jó utak, csakhát, min 1 óra és pakolás. De elég hàtul a 11-23sor
halfnote.hu
halfnote.hu
Rogla csapattársával készült interjú. Abban elmondta a srác,hogy R már úgy ment a versenyre,hogy az utolsó 2 napon (péntek,szombat) fog eldőlni. Addig ő nem csinál semmit,odaidőzíti a formát, addig csak menedzseli az időkülönbséget. Ezt mondjuk jól megcsinálta, de tény,hogy előtte 2,5 hétig nem nagyon volt akció. Legalábbis az összetettmenőktől.
Mennyivel jobb volt amikor, pl Pogi ellen mentek és az egész Jumbo-nak támadni kellett felváltva,hogy a végére Pogi elfáradjon. Mondjuk nem volt okos,mert elment minden támadással, ezt többet biztosan nem tudják megcsinálni ellene.
- asebestyen
- V.I.P.

Pont az a baj, hogy nincs semmi értelmes dombocska itt se, amire legalább 30p egyben lehetne mászni. Montival van 1, de outival nincs.revox írta: ↑2023.05.28., vas. 20:51legaláb van... tegnap számoltam, kb 2*2óra utazás és kétszer bepakolás és kipakolás + a lomok elvitele, öltözés, kb 6óra rezsiidővel jutunk el egy kis kaptatóra.. vicces, hogy két bringással találkoztam, mindkettő debreceni volt![]()
legaláb van... tegnap számoltam, kb 2*2óra utazás és kétszer bepakolás és kipakolás + a lomok elvitele, öltözés, kb 6óra rezsiidővel jutunk el egy kis kaptatóra.. vicces, hogy két bringással találkoztam, mindkettő debreceni volt
halfnote.hu
halfnote.hu
yardok lövik a másikat utána a megyehatáron
halfnote.hu
halfnote.hu
norvégot nem néztem, de a giro az utóbbi pár évben vitte messze a tourt, ez most értékelhetetlen volt. de a versenyzők is. már, volt sok jó, de valójában Roglic volt aki kimagaslott, mint esélyes, Thomas tényleg, ahogy Ati mondta, nem vártunk tőle semmit. tett érte, mert bekínálta egyszer roglicot és el tudott lépni, de roglic nem rá vadászott, csak ugye becsúszott a kovász...lacee írta: ↑2023.05.28., vas. 20:13A Norvég körröl meg ne is beszéljünk…..revox írta: ↑2023.05.28., vas. 19:37giro, bár nem eredmények, csak úgy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
xal ez egy rakat xar volt. dögunalom első két hét, a vége érdekes, de csak az időfutam. ha ez a 3 hetesek jövője. hogy kivár mindenki az utolsó pillanatig és nem kockáztatnak, egy nagy büdös üres lufi lesz. elég lesz belőle 4-5 nap is bőven a nyitóprológgal. nyafognakn egy kis esőtől. hidegtől, nem mennek, csak nézegetik egymást... a bírkózásban ezeréve él a büntetés passzivitásért. magyarul, ha az egyik fél látványosan nem akar akciózni, csak áll a szőnyegen, büntit kap és az ellenfél válsszthat, lentről, vagy fentről kell a passzív félnek előnytelen helyzetbe kerülni, ahonnan akciózhat. bár még sose láttam, hogy kettős leléptetés legyen, ha mindketten xart se csinálnak, de akár azt is megteheti a bíró. egyszer láttam egy ikerpárt a döntőben, akik nem voltak hajlandók egymást támadni. nekik érett, de a végén összehoztak egy pont difit, elkerülendő a teljes kizárást...
várom, mikor vezetik be a büntetéseket passzivitásért... a tour hátha jobb lesz...
A Tour nekem annyira nem volt jó az előző években,jobban tetszett a Giro,de a mostani tényleg nem volt annyira jó,ez spórolós volt…..
mindenestre lehet, ha a jumbot robbantanák és az a rengetek jóképességű segítő magáért mene, izgalmasabb lenne... de a feldobot roglic <> ineos házasság átrajzolná a dolgokat. mai napig azt érzem, az ineos a legjob csapat, de nincs emberük. éveken át megmutatták, hogy lehet és kell miliméterpontosan megkomponálni egy háromhetest és ezt miként lehet kivitelezni. jó emberek vannak a jumboban is, de azt a precizitást senki nem tudja megmutatni, amit az ineos vagy sky mutatott.
halfnote.hu
halfnote.hu
A Norvég körröl meg ne is beszéljünk…..revox írta: ↑2023.05.28., vas. 19:37giro, bár nem eredmények, csak úgy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
xal ez egy rakat xar volt. dögunalom első két hét, a vége érdekes, de csak az időfutam. ha ez a 3 hetesek jövője. hogy kivár mindenki az utolsó pillanatig és nem kockáztatnak, egy nagy büdös üres lufi lesz. elég lesz belőle 4-5 nap is bőven a nyitóprológgal. nyafognakn egy kis esőtől. hidegtől, nem mennek, csak nézegetik egymást... a bírkózásban ezeréve él a büntetés passzivitásért. magyarul, ha az egyik fél látványosan nem akar akciózni, csak áll a szőnyegen, büntit kap és az ellenfél válsszthat, lentről, vagy fentről kell a passzív félnek előnytelen helyzetbe kerülni, ahonnan akciózhat. bár még sose láttam, hogy kettős leléptetés legyen, ha mindketten xart se csinálnak, de akár azt is megteheti a bíró. egyszer láttam egy ikerpárt a döntőben, akik nem voltak hajlandók egymást támadni. nekik érett, de a végén összehoztak egy pont difit, elkerülendő a teljes kizárást...
várom, mikor vezetik be a büntetéseket passzivitásért... a tour hátha jobb lesz...
A Tour nekem annyira nem volt jó az előző években,jobban tetszett a Giro,de a mostani tényleg nem volt annyira jó,ez spórolós volt…..
- asebestyen
- V.I.P.

Nem akartunk páváskodni, fékeztünk, jobbos kanyarban, ha döntjük 45 fokig, nem látszik milyen szépek vagyunk. 
- pärt
- Őslakos

Hádde milyen kanyar? Egyenes ez!
Felénk is szoktak lődözni a Hereg-rét szélén a páva motorosokra meg nagy meglepődésemre a bringásokra is.
Felénk is szoktak lődözni a Hereg-rét szélén a páva motorosokra meg nagy meglepődésemre a bringásokra is.
- asebestyen
- V.I.P.

Csákberényi dolomitok