na, majd rákeresek, mert még nem tiszta ez mit csinálpärt írta: ↑2023.05.28., vas. 11:26Telefonnal maximum a külsőt tudod lefeszgetni a felniről, lyukat ragasztani már nem jó, meg pumpálni sem lehet vele.![]()
Itt a Bükkben ez a telefonos segítség nem opció: vagy megoldod magad vagy megesznek a medvék, merthogy térerő tíz kilométereken keresztül nincs, meg van olyan hely, ahová autóval tilos behajtani. Belső mindig van nálam, de inkább helyben szoktam foltozni, az plusz öt perc. A pumpám a kulacstartó melletti konzolon van és kb. 70gr. Ezek nélkül nem mernék elindulni.
Titán váznál nem gond a leesés, de nekem nem fér bele az idegbaj.
Nekem ilyen láncelkapóm van. Persze mókolás nélkül nem volt jó, mert gyárilag csak a váltókonzolos vázakhoz jó, az adapteres verzióhoz hozzá kellett faragni.
51AqacQ8CoL._AC_UL600_SR600,600_.jpg
vixont bükkben tényleg nem sok térerő van. de nekem itthon se egyszerű, mert axxony vagy velem van, de ha nincs is, nincs jogsija... ami kit érdekelne, ha gáz van. de nem tud vezetni
egyébként. ha már elindulok, rászánom magam, a napot erre baxom el, akor már nem lenne kedvem egy defekt miatt lefújni a tekerést. bár a szingó más állatfaj...
egyébként a garmin haverkövetése mobilla, működik? még sose próbáltuk. de tegnap is szétváltunk axxonnyal. de nem lett volna rossz látni. ki, hol jár.