De akkor hogy lehet, hogy a csukló vastagságú nagy tisztaságú monokristályos Acoustic Zen Absolute (ex-Harmony Technology tulaj itt a kábelmágus) kábel után bekötöttem ezeket az inci-finci Rudi bá' cérnaszálait, és akkora energia szabadult fel, mintha előtte egy becsukott ajtó mögül hallgattam volna, aztán, egyszer csak beléptem abba a terembe, ahol a zenészek játszanak?viri írta: ↑2023.05.27., szomb. 23:17De akkor hogy lehet az, hogy amikor a cérna vékony hangfalkábeled után bekötöttem a csukló vastagságú nagy tisztaságú monokristályos Harmonic technology kábelt, akkor akkora energia szabadult fel, mintha előtte egy becsukott ajtó mögül hallgattam volna, aztán egyszercsak beléptem abba a terembe ahol a zenészek játszanak....
.
.
Hogy lehet, hogy a kórustagok létszáma kb. dupla lett a lemezeken?
Hogy lehet, hogy kezdtem meghallani az alsó oktávokat, tisztán?
Hogy lehet, hogy akkora gyorsaság lett, hogy az előző kábel az egy tehetséges maszatolásnak tűnik?
Hogy lehet, hogy lett megint egy csomó lemez, amelyről kiderült, hogy a hangmérnök az mégis csak jó fej?
Hogy lehet, hogy egy norvég barátom félóráig fotózta, mert nem hitte el azt, amit lát / hall, meg tapogatta aggódva, hogy melegednek-e a szálak egy dobszóló után, és igen, az erősítő kezdett langyosodni, de a drót az hideg volt?
Higgyétek el, ez a nagy keresztmetszet mindenhatósága, ez tévképzet.
A pici keresztmetszet mindenhatósága, az is tévképzet.
Nem kell törvényszerűségeket kitalálni, és azokat erőltetni errefelé. Ahol a hifi csak fizikaóra, ott nagyon jó színvonalú, becsületes mugli / varázslat nélküli készülékek és vezetékek születnek.
Kicsit nyitottnak szabadna lenni a furcsa megoldásokra is; nem kötelező hallgatni egyiket sem.