De akkor hogy lehet az, hogy amikor a cérna vékony hangfalkábeled után bekötöttem a csukló vastagságú nagy tisztaságú monokristályos Harmonic technology kábelt, akkor akkora energia szabadult fel, mintha előtte egy becsukott ajtó mögül hallgattam volna, aztán egyszercsak beléptem abba a terembe ahol a zenészek játszanak. Nyilván túlzás, de ilyesmi érzésem volt. Persze dög nagy hangfalról van szó, 4 utas váltóval, meg pár száz wattról, tehát lehet, hogy mégis kell valahová valamennyi keresztmetszet?cables írta: ↑2023.05.27., szomb. 22:47----
Ezek nagy része marketing célt szolgál, a gyártók tudatosan használják, mert üzleti érdekük fűződik hozzá. Ilyenek a kábelezés területén drága nemesfémek, vagy a szuper tisztaságú fémek mítosza, az árnyékolás feltétlen szükségessége vagy egyszerűen a nagyobb vezeték átmérő hasznossága. Az utóbbinál maradva nekem az a véleményem és tapasztalatom, hogy a gyártók túlméretezett vezetőket használnak a kábelekben és ez nagyon árt a hangnak.
Vagy elnézést, de nem lehet, hogy egyszerűen ez csak a te marketinged?
Vagy ha tényleg hiszel benne, akkor viszont annyit tanácsolnék ha megengeded, hogy légy ennél nyitottabb, és merd feltételezni azt, hogy nem biztos, hogy igazad van.