Mintha ezt a fent idézett hozzászólást nem is olvastátok volna...pali923 írta: ↑2023.05.23., kedd 20:58Már megénekeltem itt is, hogy a Mini tökéletesen használható Androidon is, nem kell hozzá sem alma, sem a Lightning szoftver. Az ip-címét kell csak kideríteni, és a hálózaton lógó bármilyen gépelyről és böngészőből lehet ugyanazokat a beállításokat elvégezni, mint a Lightning DS-sel.
A Tidal és a többi connect is megy Androidról, és vannak még használható androidos programok is, mint pl. a BubbleUPnP. Sőt, nálam működik a Linn Kazoo programjával is, de tudok olyanról, akinél ez nem megy, nem találja meg a hardvert.
Szóval üzenem a fórumtársnak (és mindenkinek, aki emiatt nem meri bevállalni a Minit), hogy van élet az almás telefonon túl a Minivel is.
Én sem használok almást egyáltalán az Arieshez. Tökéletesen megyvagyok nélküle, a TuneIn kivételével minden funkció használható android alatt is. Bubble-t használok, meg Tidal Connect-et.
Ha nagyon LDS-t akarok elkérem a gyerektől az almást, de szerintem egy éve nem volt ilyen...meg win alatt is beállítható laptopról.