a solymáriak meg fordítva tolják: a képen a fullosan felszerelt bringa van, de az ár a butított verzióra szól, de ők is levezetik tételesen, hogy jutsz el 600ezertől 1,8milligpärt írta: ↑2023.05.20., szomb. 21:51
Érintőlegesen idevág, hogy van egy bolt, aminek a típusos hirdetései valahogy így néznek ki, hogyaszondja: "1.5 milliós Himihumi csak ma 850e!" Minden földi jóval megrakva, körbefotózva, aztán a leírásban tételesen feltüntetve, hogy mi nélkül értendő, már csak el kell képzelni, hogy hogyan is nézhet ki a gép azokkal a motyókkal, amik nincsenek rajta.
mentségükre, voltam náluk többször, lehet velük bótolni, meg elég jó állapotú cuccaik vannak és amivel kéred, úgy rakják össze. reggel odaszóltam, mit rakjanak össze, megadtam a nyeregmagasságot, a stucni helyzetét, meg amit nem szégyeltem, majd tekergettem a gépet lehet egy óráig is, majd visszadtam, hogy köszi. de ez nem fog menni. a tulaj is lent volt a boltban, meghallgatta. beszélgettünk, még ötletelt is. mit kellene megnézzek. teljesen normális volt és nem grimaszolt, amiért nem vásároltam...