Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Tudom, hogy nem illő amit most tenni fogok, de egy próbát megér.
Egészségügyi okokból kénytelen vagyok megválni felső kategóriás montain bike-tól.
https://bolha.testbike.hu/apro/canyon-e ... slx-466084
Ha valaki megkívánná, akkor, cserélném hifi komponensekre.
Egészségügyi okokból kénytelen vagyok megválni felső kategóriás montain bike-tól.
https://bolha.testbike.hu/apro/canyon-e ... slx-466084
Ha valaki megkívánná, akkor, cserélném hifi komponensekre.
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2 - Rel T/9X
- Szalon
- Fórumlakó

- Értékelés: 1536
Annyira sok összehasonlítási alapom nincs, mert szerencsére gyorsan megtaláltam, mi számomra a leginkább passzoló, de hátha segít.mackohaz írta: ↑2023.05.20., szomb. 07:45ha jól tudom svájci gyártmány, tetszett benne a pántok rögzítése,téli leértékelésben 110eur-ért ki lehet fogni, mennyire méretpontos?Szalon írta: ↑2023.05.19., pén. 01:42Nadrág témában nekem az Assos Equipe RS szériája vált be legjobban, kivágott karbon nyereggel is és 3D nyomtatott kényelmes nyereggel is tökéletes számomra. Valamint az itteniek 90%-a szintén Assos nadrágban teker…
Sajnos nem olcsó, valamint fizikailag se lehet megtapogatni otthon, de számomra nem kérdés, hogy milyen lesz a következő nadrágom is…![]()
Nekem az olasz méretezésből Castelli-LaPassion: L-es nadrág szokott kelleni, Northwawe és Assos nadrágból pedig M-es méretet használok.
Én leginkább a csípő méretet veszem alapul a mérettáblában, ha ott jó a nadrág, akkor összességében is jó szokott lenni.
Én szeretem, ha tart és szorosabb kicsit.
Assosnál van a Mille széria, ami kényelmesebb, kevésbé passzentos széria, ami nekem kevésbé jön be, téli nadrágom van ebből a szériából, az Equipe széria a jobban tartó széria, én ezt szeretem. Rövid vagy hosszú táv, teljesen mindegy. A szérián belül van az új R, azzal nincs tapasztalatom, az RS és az RSR között igazából minimális a differencia, számomra az olcsóbb a legjobb, az RSR talán egy picit még jobban passzossabb, kicsit másabb/vékonyabb anyagot is használ. A legújabbnak a pontos gumis csúszásgátló tappancsai a lábszáron nekem már túl sok, alig bírom felhúzni… persze tart, de számomra a régi vagy az RS guirozása is bőven elegendő. (szőrös lábra :) )
Az előző és az új széria között kb semmi különbség, mindenképpen azt kell választani, ami akciós!
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5253
Én is arra gondoltam, csak valószínűleg nem egyértelműen írtam le. Ja, nincs ezzel gond, amiért fizetsz, azt kapod, csak a képek problámásak, mert azon maximum a váz ugyanaz a húdeakciós ár esetén, minden más jóval szerényebb. Mintha a bárpultnál egy estén át udvarolnál az álomnőnek, de haza már csak az anyukáját kísérhetnéd.revox írta: ↑2023.05.20., szomb. 22:25
a solymáriak meg fordítva tolják: a képen a fullosan felszerelt bringa van, de az ár a butított verzióra szól, de ők is levezetik tételesen, hogy jutsz el 600ezertől 1,8millig![]()
mentségükre, voltam náluk többször, lehet velük bótolni, meg elég jó állapotú cuccaik vannak és amivel kéred, úgy rakják össze. reggel odaszóltam, mit rakjanak össze, megadtam a nyeregmagasságot, a stucni helyzetét, meg amit nem szégyeltem, majd tekergettem a gépet lehet egy óráig is, majd visszadtam, hogy köszi. de ez nem fog menni. a tulaj is lent volt a boltban, meghallgatta. beszélgettünk, még ötletelt is. mit kellene megnézzek. teljesen normális volt és nem grimaszolt, amiért nem vásároltam...
a solymáriak meg fordítva tolják: a képen a fullosan felszerelt bringa van, de az ár a butított verzióra szól, de ők is levezetik tételesen, hogy jutsz el 600ezertől 1,8milligpärt írta: ↑2023.05.20., szomb. 21:51
Érintőlegesen idevág, hogy van egy bolt, aminek a típusos hirdetései valahogy így néznek ki, hogyaszondja: "1.5 milliós Himihumi csak ma 850e!" Minden földi jóval megrakva, körbefotózva, aztán a leírásban tételesen feltüntetve, hogy mi nélkül értendő, már csak el kell képzelni, hogy hogyan is nézhet ki a gép azokkal a motyókkal, amik nincsenek rajta.
mentségükre, voltam náluk többször, lehet velük bótolni, meg elég jó állapotú cuccaik vannak és amivel kéred, úgy rakják össze. reggel odaszóltam, mit rakjanak össze, megadtam a nyeregmagasságot, a stucni helyzetét, meg amit nem szégyeltem, majd tekergettem a gépet lehet egy óráig is, majd visszadtam, hogy köszi. de ez nem fog menni. a tulaj is lent volt a boltban, meghallgatta. beszélgettünk, még ötletelt is. mit kellene megnézzek. teljesen normális volt és nem grimaszolt, amiért nem vásároltam...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
nekem ez a Gan 600 körül indult, majd kiszedettem az isten tudja milyen állapotban lévő Fulcrum Zerot (nyilván nem jó és egy szett csapágy vagy 100ezer, de egyébként se érdekelt, akkor volt tizenX kerekem), de a lánc is tuti kuka. a sor is (a tányérok is azok voltak. de azt már hagytam) és a nyerget se kértem. így hoztam el 430 vagy 460 környékén, de a fejcsapágy kapásból 50+ volt hozzá, nyilván az is kuka volt. a bowdenek xarul elvezetve, javítani kellett, aero stucni és hézagolók (ami az eredetije lenne) már fasorban se volt, külön beszerzése nem is volt egyszerű... de az fix. nem győztem lebontatni a sráccal a fölös, elrohadt, vagy hasznavehetetlen dolgokat. De az indiánnak komplett bicaj kell. nem gond. ha se a stucni, se a kormány se más egyéb nem mérete. nem baj, ha a kerék 5 szinttel kisebb és az se, ha a "200km-t futott" hajtás lánckerekek már csak surikennek jópärt írta: ↑2023.05.20., szomb. 21:51Tényleg durván sok gépet árulnak három szinttel gyengébb, "hazagurulni jó lesz" kerekekkel. Az előző gépembe is olyasmi szutykok voltak rakva, azonnal kiszedettem, lealkudtam. Szerintem aki tudja, mit akar kezdeni a géppel, az nem vállalja be, hogy miután hazavitte, másnap már az apróban hirdesse a kerekeket.
Ez természetesen a belépő szintű jószágokra nem áll: abban legyen minden, még ajándék taposó pedál meg alig rágott kulacs is.![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Tényleg durván sok gépet árulnak három szinttel gyengébb, "hazagurulni jó lesz" kerekekkel. Az előző gépembe is olyasmi szutykok voltak rakva, azonnal kiszedettem, lealkudtam. Szerintem aki tudja, mit akar kezdeni a géppel, az nem vállalja be, hogy miután hazavitte, másnap már az apróban hirdesse a kerekeket.
Ez természetesen a belépő szintű jószágokra nem áll: abban legyen minden, még ajándék taposó pedál meg alig rágott kulacs is.
Érintőlegesen idevág, hogy van egy bolt, aminek a típusos hirdetései valahogy így néznek ki, hogyaszondja: "1.5 milliós Himihumi csak ma 850e!" Minden földi jóval megrakva, körbefotózva, aztán a leírásban tételesen feltüntetve, hogy mi nélkül értendő, már csak el kell képzelni, hogy hogyan is nézhet ki a gép azokkal a motyókkal, amik nincsenek rajta.
Ez természetesen a belépő szintű jószágokra nem áll: abban legyen minden, még ajándék taposó pedál meg alig rágott kulacs is.
áá, olyan is van, aki csak kart veszpärt írta: ↑2023.05.20., szomb. 21:06Lemezjátszó kar nélkül? Ki vesz olyat?![]()
apropó, valamikor meghírdettem az Avalont, azt jól ottfelejtettem
egyébként Sebinek igaza van. kerék nélkül eladni kell valami csoda is... pedighátna, minek megvenni egy olyan kerékkel (drágában), ami helyett úgyis venni kell egy -sokkal- jobbat...
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Lemezjátszó kar nélkül? Ki vesz olyat?
Ebbe normális kerék kell,azokat meg nem adom el. Ez a vevőnek lehetőség, tőlem elvan a sarokban
De van a pincében egy szett decathlon legalja, azt beletehetem
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7937
Kerékpár kerekek nélkül...
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Tudjatok róla, hátha valakinek opció, feltettem a Pinarello Gant 500ért, kerék nélkül. Fasziknak 170magasságig jó kb, csajoknak 175.
Ma kimentem vele, és nem állítom hogy nem jó, de a Reacto mellett teljesen felesleges tartani,nem egy liga.
Ma kimentem vele, és nem állítom hogy nem jó, de a Reacto mellett teljesen felesleges tartani,nem egy liga.
halfnote.hu
halfnote.hu
Kiaknázatla terület az Alföldön alagutat fúrni. Ha egyszer valakinek bekattan, lehet hordanak ide egy hegyet előtte
halfnote.hu
halfnote.hu
halfnote.hu
halfnote.hu
Elég jó a csapat
Tegnap pestet nyomtam, csak a magam kedvéért nem volt ingerenciám megint utazni
halfnote.hu
halfnote.hu
Ide is jutott belőle
Szerencsére nagyrészt oldalbavert, ami nem olyan jó, de jobb volt, mint szembe, ahogy az utolsó 20 kilin...
Pechemre, magasnak éreztem a kormányfogást (pinarello gan) ésaz elején, a hátszelesen állítgattam
halfnote.hu
halfnote.hu
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 863
Nem láttam rajta. Pedig a szemüveg is fent volt. : )
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Általában 5 Nm. elég szokott lenni,megnéztem a Canyon-ra is annyi van írva,a tieden nincs jelölve?
Nekem a mai torna megvolt,a tegnap burkolás fugázása+sövényvágás…tegnep gondoltam rá én is,hogy csapni kéne egy karikát
Revi,nem vagytok ti összenőverevox írta: ↑2023.05.20., szomb. 09:02úgy néz ki. törölve... axxony nincs fényben...revox írta: ↑2023.05.20., szomb. 08:26Gyere át Bkeresztre. Tervezek ma 2 üveghuta kört. B+, hollóstető, lillafüred,Blaci, B+pärt írta: ↑2023.05.18., csüt. 19:55Akkor alighanem neked is gatya összeférhetetlenséged volt. Nálam intenzívebb csörténél, előredőlve jön elő a mostani nadrágommal, és csak hosszabb mocorgás után. Ezt az 575-öt itthon egy helyben ülve próbáltam elképzelni, hogy milyen lesz majd meghajtva, de így kb. lehetetlen, mindenképp ki kell próbálni tekeréssel.![]()
Nekem a mai torna megvolt,a tegnap burkolás fugázása+sövényvágás…tegnep gondoltam rá én is,hogy csapni kéne egy karikát

-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 863
Állítottam egy picit a kormányomon, meg tudnátok mondani, hány Nm-rel kellene visszahúzni a csavarokat? Semmi karbon hókuszpókusz, normál anyagú stucni meg kormány.
6Nm-re állítottam a nyomatékkulcsot. Sok, kevés vagy pont jó?
6Nm-re állítottam a nyomatékkulcsot. Sok, kevés vagy pont jó?
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- pärt
- Őslakos

Pedig lehetett volna erősödni, agyatlan szelek fújnak.
A szél plusz mászás pedig jó alvást garantál.
úgy néz ki. törölve... axxony nincs fényben...revox írta: ↑2023.05.20., szomb. 08:26Gyere át Bkeresztre. Tervezek ma 2 üveghuta kört. B+, hollóstető, lillafüred,Blaci, B+pärt írta: ↑2023.05.18., csüt. 19:55Akkor alighanem neked is gatya összeférhetetlenséged volt. Nálam intenzívebb csörténél, előredőlve jön elő a mostani nadrágommal, és csak hosszabb mocorgás után. Ezt az 575-öt itthon egy helyben ülve próbáltam elképzelni, hogy milyen lesz majd meghajtva, de így kb. lehetetlen, mindenképp ki kell próbálni tekeréssel.
halfnote.hu
halfnote.hu
Gyere át Bkeresztre. Tervezek ma 2 üveghuta kört. B+, hollóstető, lillafüred,Blaci, B+pärt írta: ↑2023.05.18., csüt. 19:55Akkor alighanem neked is gatya összeférhetetlenséged volt. Nálam intenzívebb csörténél, előredőlve jön elő a mostani nadrágommal, és csak hosszabb mocorgás után. Ezt az 575-öt itthon egy helyben ülve próbáltam elképzelni, hogy milyen lesz majd meghajtva, de így kb. lehetetlen, mindenképp ki kell próbálni tekeréssel.
halfnote.hu
halfnote.hu
ha jól tudom svájci gyártmány, tetszett benne a pántok rögzítése,téli leértékelésben 110eur-ért ki lehet fogni, mennyire méretpontos?Szalon írta: ↑2023.05.19., pén. 01:42Nadrág témában nekem az Assos Equipe RS szériája vált be legjobban, kivágott karbon nyereggel is és 3D nyomtatott kényelmes nyereggel is tökéletes számomra. Valamint az itteniek 90%-a szintén Assos nadrágban teker…
Sajnos nem olcsó, valamint fizikailag se lehet megtapogatni otthon, de számomra nem kérdés, hogy milyen lesz a következő nadrágom is…![]()
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300