Revi, szerintem ez elég demagóg megközelítése a dolognak. “Vegyél kis vázat mer’ az mindig jobb!”revox írta: ↑2023.05.13., szomb. 00:42szoktam ezzel vicceskedni, de ez most nem az: mert az nem nagy Neked. ha a bicaj nagy. sokka, nyűgösebb a beállítása, néha nem is lehet tökéletesen. máshogy ülsz rajta, más szögben támaszt alád a váz. más hatásvonalon ütnek fel az úthibák és a bicaj ural, nem Te a bicajt. A kis vázzon pl a nyeregmagasságot, stucniméretet, stoplihelyzetet sokkal jobban tolerálja a tested, egyszerűen jobban érzed rajta magad, még akkor is. ha adott esetben nem hozza azt a tempót, amit egy jobb konstrukcióval bíró, de nagy váz.asebestyen írta: ↑2023.05.12., pén. 11:16
Teljesen össze vagyok nőve a Tehénnel. Nem tudom mi az benne, amiért ennyire szeretek menni vele, de imádom. Elég meredeken is fel tudom forgatni, lefelé is marha jó, rossz úton zseniális
NEM! Nem jobb!
Egy váz nagyon sok összetevős (az alapokon kívül), stílus, kor, edzettség, stb szerint érdemes választani elsősorban geot és azzal egyetemben méretet. Tehát a kettő összefügg!
Olyan vázat vegyél, ami passzol! Mindenben.
Asebi nyilván azért is érzi kellemesebbnek a Cube-ot, mert eleve kényelmesebb olyan a geoja és a rezgéselnyelése is jobb, mint az outi race váznak, nem azért mert kisebb.