Ezt a videót még nem néztem. Bár olyan már jött velem szembe, ahol egy modern gépet hasonlították össze a retroval. A "retro" gép fullkarbon volt, az enyémnél egy generációval fiatalabb szettel.revox írta: ↑2023.05.12., pén. 10:59csak inkognitóbanasebestyen írta: ↑2023.05.12., pén. 10:09Revi! Nem is mondtad, hogy voltál a GCN-nél...
.
youtu.be/nwsG49-C7I4
amúgy a csávónak azért más a sztorija. neki klasszik, régebbi bicaja van. nekem a régi is ajeró, amit már akkor is kedveltem, amikor még mindenki elfordult ezektől és szerencsés is voltam, mert egy olyat fogtam ki,ami az optikától eltekintve, ma is megáll a rangosabb mezőnyben. De a fő mondanivalója, amit azért a gcn próbál belefolytani, hogy nem baj, ha van újítás, csak ne vigyenek bele mindenkit erőltetve a vásárlást. nyilván, ott van példának az én ultegra szettem, amivel versenyeztem is,meg edzésen is kapott, ha cseréltem,amit kellett, mai napig atompontos és megy mint a sakál. 10éves groupszett és a középcsapágyat még nem kellett cserélnem. Ez nem akkora buli a gyártóknak, így behajtanak egy sokkal költségesebb körforgásba és majd jönnek tényleg az előfizetéses manőverek a szoftverre is, csak várjuk ki. A kisöreg főleg ezt kifogásolja, de látható, hogy a gcn is részt vállal ebben, így igyekeznek elnyomni a videó eme mondanivalóját. De kb 2 hete kiveséztük![]()
![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5263
Re: Kerékpározás
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7989
Én meg nemrég kitaláltam, hogy lecserélem a montit (Speci fully) egy merev Scott Worldcup-ra. Ki is néztem egyet, be is számolná, vagy inkább egy haverja megvenné az én Speci outimat, de valahogy elhalványult bennem a monti upgrade. Nagyon keveset montizok, mert egyedül nem megyek, Zolival meg ritkán sikerül összehozni. Mondjuk pont azért akartam lecserélni, mert az Ö montijai sokkal jobbak, mint az enyém, ha mindketten fullyval megyünk, nekem +30W kell ugyanahhoz a tempóhoz felfelé. Szóval már csak akkor tudnék Vele menni lassan, ha lecserélném a montit, de azért az évi 10 ride-ért nem hiszem, hogy megérné. Ráadásul azon minden Sram és minden baromi drága is. :) Egy hátsó sor + lánc 170e, stb...
Teljesen össze vagyok nőve a Tehénnel. Nem tudom mi az benne, amiért ennyire szeretek menni vele, de imádom. Elég meredeken is fel tudom forgatni, lefelé is marha jó, rossz úton zseniális, semmi sem korlátoz, hogy merre menjek, mehetek amerre jól esik. Valahogy összeállt. A fék szeret zúgni, inkább a hátsó, ma jöttek meg hozzá alkatrészek, hátha nem fog zúgni se.

Teljesen össze vagyok nőve a Tehénnel. Nem tudom mi az benne, amiért ennyire szeretek menni vele, de imádom. Elég meredeken is fel tudom forgatni, lefelé is marha jó, rossz úton zseniális, semmi sem korlátoz, hogy merre menjek, mehetek amerre jól esik. Valahogy összeállt. A fék szeret zúgni, inkább a hátsó, ma jöttek meg hozzá alkatrészek, hátha nem fog zúgni se.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
szovátkör. amit Veled mentem, csak fordított írányba. Gianni jött szemből,aztán valahol találkoztunk, onnan mentünk együtt, aztán amikor gondolta, hazafordult. Volt hogy tempóztunk,volt, hogy dumáltunk, olyan pont jó elegye volt a tekerésnek.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu

amúgy a csávónak azért más a sztorija. neki klasszik, régebbi bicaja van. nekem a régi is ajeró, amit már akkor is kedveltem, amikor még mindenki elfordult ezektől és szerencsés is voltam, mert egy olyat fogtam ki,ami az optikától eltekintve, ma is megáll a rangosabb mezőnyben. De a fő mondanivalója, amit azért a gcn próbál belefolytani, hogy nem baj, ha van újítás, csak ne vigyenek bele mindenkit erőltetve a vásárlást. nyilván, ott van példának az én ultegra szettem, amivel versenyeztem is,meg edzésen is kapott, ha cseréltem,amit kellett, mai napig atompontos és megy mint a sakál. 10éves groupszett és a középcsapágyat még nem kellett cserélnem. Ez nem akkora buli a gyártóknak, így behajtanak egy sokkal költségesebb körforgásba és majd jönnek tényleg az előfizetéses manőverek a szoftverre is, csak várjuk ki. A kisöreg főleg ezt kifogásolja, de látható, hogy a gcn is részt vállal ebben, így igyekeznek elnyomni a videó eme mondanivalóját. De kb 2 hete kiveséztük
csak inkognitóbanasebestyen írta: ↑2023.05.12., pén. 10:09Revi! Nem is mondtad, hogy voltál a GCN-nél...
.
youtu.be/nwsG49-C7I4
amúgy a csávónak azért más a sztorija. neki klasszik, régebbi bicaja van. nekem a régi is ajeró, amit már akkor is kedveltem, amikor még mindenki elfordult ezektől és szerencsés is voltam, mert egy olyat fogtam ki,ami az optikától eltekintve, ma is megáll a rangosabb mezőnyben. De a fő mondanivalója, amit azért a gcn próbál belefolytani, hogy nem baj, ha van újítás, csak ne vigyenek bele mindenkit erőltetve a vásárlást. nyilván, ott van példának az én ultegra szettem, amivel versenyeztem is,meg edzésen is kapott, ha cseréltem,amit kellett, mai napig atompontos és megy mint a sakál. 10éves groupszett és a középcsapágyat még nem kellett cserélnem. Ez nem akkora buli a gyártóknak, így behajtanak egy sokkal költségesebb körforgásba és majd jönnek tényleg az előfizetéses manőverek a szoftverre is, csak várjuk ki. A kisöreg főleg ezt kifogásolja, de látható, hogy a gcn is részt vállal ebben, így igyekeznek elnyomni a videó eme mondanivalóját. De kb 2 hete kiveséztük
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
de, amikor már melegebb lesz, lehet indulni később is. azért este már fázott a lábam a végére... mer kell menni 70-el
jó kis karika volt az. kár,hogy ilyen tré a munkaidőbeosztásom,mert menni kellene még. tegnap ellógtam hamarabb,amit megtehetek,csak le kell ülni máskor
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 864
Fogalmazzunk úgy, hogy én egy felelősségteljes ember vagyok. Nagyon vigyáztam Revi pulzusára...
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- asebestyen
- V.I.P.

Végre olyan helyen tudok tekerni.... Pár éve ott lehet, olyan, mitha vetődéssel keletkezett volna.revox írta: ↑2023.05.11., csüt. 20:16Végre? Most hordták oda?asebestyen írta: ↑2023.05.11., csüt. 18:1252/36 - 11-34- gyel nyomom a tehénen, nekem kell is, mivel gyenge vagyok. Itt most vannak 10-12% emelkedők is végre és azért 2h után már jó tudni, hogy van még áttétel talonban.![]()
![]()
Most is volt, csak legalább most egyirányba fújtAAttila írta: ↑2023.05.11., csüt. 21:00Amikor mi mentünk,akkor is "jó" szél volt![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Ja ez középen tuti hajlik... Ati vagy Szalon. Ndkik van hasított nyereg
halfnote.hu
halfnote.hu
de aránylag gurul, csak a térd féket nyom. Meg tegnap betettem az 50es kereket,dobálta a szél rendesen,de a váltót is eltekergettem, de talán beállt. De kellemeset bicóztunk.
Jó szèl volt
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem tudom. Nekem Gesu és Castelli nadrágjaim vannak, azok nem szorultak még be a Speci nyergem közepébe.pärt írta: ↑2023.05.11., csüt. 19:42Urak, tanácsra volna szükségem, nadrág ügyben. Most egy dekás gatyát nyúzok, egész jó darab, de a nyergem elég speciális eset és nem igazán jönnek ki egymással. Az SMP nyereg közepén egy bazi nagy nyílás van, szóval kimondottan kemény betétes nadrágra volna szükségem, aminek kellő tartása van, mert a mostani hajlamos beszorulni a nemes részekkel együtt. Itt Mordorban csak orkok meg láva van, esélyem sincs bármit kipróbálni, tapogatni.
Ja,ezek valami race pro vagy mifélék, nem olyan vastag a betét.
Revi,nagy formában vagy, majdnem olyat mentél Gianni-val,mint velem. 
A zselés betétesvan? Az elég kemény,nem sok masszívabb lesz.pärt írta: ↑2023.05.11., csüt. 19:42Urak, tanácsra volna szükségem, nadrág ügyben. Most egy dekás gatyát nyúzok, egész jó darab, de a nyergem elég speciális eset és nem igazán jönnek ki egymással. Az SMP nyereg közepén egy bazi nagy nyílás van, szóval kimondottan kemény betétes nadrágra volna szükségem, aminek kellő tartása van, mert a mostani hajlamos beszorulni a nemes részekkel együtt. Itt Mordorban csak orkok meg láva van, esélyem sincs bármit kipróbálni, tapogatni.
halfnote.hu
halfnote.hu
Végre? Most hordták oda?asebestyen írta: ↑2023.05.11., csüt. 18:1252/36 - 11-34- gyel nyomom a tehénen, nekem kell is, mivel gyenge vagyok. Itt most vannak 10-12% emelkedők is végre és azért 2h után már jó tudni, hogy van még áttétel talonban.![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5263
Urak, tanácsra volna szükségem, nadrág ügyben. Most egy dekás gatyát nyúzok, egész jó darab, de a nyergem elég speciális eset és nem igazán jönnek ki egymással. Az SMP nyereg közepén egy bazi nagy nyílás van, szóval kimondottan kemény betétes nadrágra volna szükségem, aminek kellő tartása van, mert a mostani hajlamos beszorulni a nemes részekkel együtt. Itt Mordorban csak orkok meg láva van, esélyem sincs bármit kipróbálni, tapogatni.
- asebestyen
- V.I.P.

52/36 - 11-34- gyel nyomom a tehénen, nekem kell is, mivel gyenge vagyok. Itt most vannak 10-12% emelkedők is végre és azért 2h után már jó tudni, hogy van még áttétel talonban.
egyébként minél kisebb a hajtó lánckerék fogszáma, annál közelebb vannak egymáshoz a fokozatok/attételek, finomabban be lehet lőni hol is akarsz tekerni és a 39-es elsővel a télibicón simán lehet 39/12vel 40 fölött (picivel) menni tartósan. 11re talán még nem tettem le,csak próbáként.
egyébként... ja,Sram... majdnme mondtam,hog adok kölcsön 52-es tányért. van 52 és 36 is. szeritnem még nem tettem fel. axxony járt vele,de neki mindegy. olyan fokozatokat szokott beváltani, hogy néha nem is értem,mi történik
pedig 12es rendszereknél ma már a 48as a kompakt
egyébként... ja,Sram... majdnme mondtam,hog adok kölcsön 52-es tányért. van 52 és 36 is. szeritnem még nem tettem fel. axxony járt vele,de neki mindegy. olyan fokozatokat szokott beváltani, hogy néha nem is értem,mi történik
halfnote.hu
halfnote.hu
Nálad még van is szint, de mi szinte mindig síkon megyünk. Ezért is érzem,hogy az 50/34 helyett inkább jobb lenne az 52/36. Magyarországon még azzal is mindenhova fel lehet menni, még hobbi szinten is. Én már megbántam ezt a "kis" lánctányért.
kicsit arra is értettem, hogy itt most a hazai csapatok igen telibekapják a tdf szintet pár csapattól, még ha nem is az első sort hozták el és nagy difik vannak. a bernál zakóban volt válogatott is és epronexes. nem látszik,kiborult meg először, de tuti nem Bernal hibázott. este lusta voltam bemenni az országutó bringások csoprtba,de ott az ősöregek pikk-pakk tudnak mindent azonnal, elsőkézből, mi volt.AAttila írta: ↑2023.05.10., szer. 22:09Hát itt többen is elmondták,hogy ez az egyik fő felkészülési verseny a sprintereknek a TDF előtt. Jakobsen szerint ez most itt legalább olyan erős sprintermezőny,mint a TDF-é és itt szakaszt nyerni nagyon nagy kihívás.
Azt azért el kell ismerni,hogy a magyar szervezők,jól megcsinálták ezt a versenyt. Az időpont pozícionálása, útvonalak, ezek hozták a nívós sprintereket...le a kalappal![]()
halfnote.hu
halfnote.hu