A csatlakozó alapján ez egy QED kábel...asebestyen írta: ↑2023.05.11., csüt. 16:29Sziasztok!
Aki jártas vdH kábelekben, kérem segítsen az eredetiséget igazolni/cáfolni.
Erről lenne szó: viewtopic.php?p=2794646#p2794646
Köszönöm,
ákos
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ez vajon eredeti?
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1430
Re: Ez vajon eredeti?
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8266
Sziasztok!
Köszönöm,
ákos
Köszönöm,
ákos
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Nekem sok Hero kábelem van, de piros zsugorcsöves nincs köztük.
A hossza is érdekes, mert csak 0,5 ill. 1 m-es, valamint e fölötti kiszerelésben árulják!
p.zoli 73 írta: ↑2023.04.14., pén. 15:39Szerintem ezek a a termékek gyanúsak :
viewtopic.php?f=64&t=189358&sid=412939a ... 91721f7fe5
viewtopic.php?f=64&t=189361&p=2788378#p2788378
viewtopic.php?f=64&t=188486&p=2787400&h ... s#p2787400
Nekem sok Hero kábelem van, de piros zsugorcsöves nincs köztük.
A hossza is érdekes, mert csak 0,5 ill. 1 m-es, valamint e fölötti kiszerelésben árulják!
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Egyértelmű, hogy FAKE! Az eredeti szigetelésén nincs felirat és amúgy is a fonás eltérő stb...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6682
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Ez tényleg fake-nek néz ki, keresd meg az eladót és rendezzétek vissza az ügyletet, én is írtam neki.Hivi írta: ↑2023.03.14., kedd 12:13Sziasztok fórumtársak
segítségre lenne szükségem. Minap vásártoltam itt a fórumon egy Audioquest Gibraltar típusú hangfalkábelt amit az eladó eredetiként hirdetett és állított be. Minél többet netezek annál inkább nagyobb kételyeim vannak az eredetiséget illetően.
Mellékellek kepéket egy kepét az eredetiről is Gibraltar 1 generációs (1 pár kábel barna háttérrel a képen) és egyet az én kábelemről plusz lejjebb leírom az általam megtalált kulombsegeket is. Mindenki építő hosszászóllását szívesen varom.
Kulombsegek:
1. a kiírás a kábel felső oldalán kéne hogy legyen nekem az alsó részen van.
2 másik hiba hogy az írásban az eredetiben QuadHelixes helyesen van írva
az enyémen az van írva hogy: QuadHelxes ki van hagyva az " i " betű
3 különbség: az eredetiben az SST Hyperlitz külön van írva
nekem meg egybe SSTHYPERLITZ
4 kulombseg a Quest egy pöttyel elkülöníti az infókat a kábelen, az enyémen meg minden egybe van írva.
Sok külföldi fórum is írja hogy épp az ilyen írási nyomtatasi hibák jellemzik a kínai hamisítványt.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Sziasztok fórumtársak
segítségre lenne szükségem. Minap vásártoltam itt a fórumon egy Audioquest Gibraltar típusú hangfalkábelt amit az eladó eredetiként hirdetett és állított be. Minél többet netezek annál inkább nagyobb kételyeim vannak az eredetiséget illetően.
Mellékellek kepéket egy kepét az eredetiről is Gibraltar 1 generációs (1 pár kábel barna háttérrel a képen) és egyet az én kábelemről plusz lejjebb leírom az általam megtalált kulombsegeket is. Mindenki építő hosszászóllását szívesen varom.
Kulombsegek:
4 kulombseg a Quest egy pöttyel elkülöníti az infókat a kábelen, az enyémen meg minden egybe van írva.
Sok külföldi fórum is írja hogy épp az ilyen írási nyomtatasi hibák jellemzik a kínai hamisítványt.
Kulombsegek:
- Csatolmányok
-
- image(1).png (1.29 MiB) Megtekintve 5675 alkalommal
-
- image(2).png (783.94 KiB) Megtekintve 5675 alkalommal
- Világjáró atti
- Nincs visszaút

- Értékelés: 42
Nekem elsőnek az elsárgúlt zsugorcső ütötte fel a fejemet,meg ahogy vágva volt.Tök szabàlytalan! Gyárin ilyesmi nincs.
Utána természetesen a többi már adta magát.
Utána természetesen a többi már adta magát.
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 554
- Kapcsolat:
Re: Audioquest Gibraltar
"hirdetés" rövid i. Többihez nem szólok hozzá, mert nekem is van Ali kábelem, pár forintért. Elvágtam és majdnem sírva fakadtam...erica írta: ↑2023.03.13., hétf. 18:37.Világjáró atti írta: ↑2023.03.11., szomb. 18:26Ja bocsi ez a tied?!
Szóval eredeti?
Mert itt nem lehet csak eredetit árulni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.03.13., hétf. 20:37-kor.
Ok: Felhasználó kérésére hozzászólás törölve
Ok: Felhasználó kérésére hozzászólás törölve
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Kérlek bizonyítsd valahogyan, hogy hamisítvány, utána írj a topikba.Kösz.Világjáró atti írta: ↑2023.03.11., szomb. 18:26Ja bocsi ez a tied?!
Szóval eredeti?
- Világjáró atti
- Nincs visszaút

Ja bocsi ez a tied?!
Szóval eredeti?
Szóval eredeti?
- Világjáró atti
- Nincs visszaút

Szia!
Ez,Erica felhasználó volt kókány hangfal kabele ugye? Jó képet raktál be,mert az eredeti képen látszik az alumínium ketté osztó is....ez hamisítvány ugye?
Ad vissza neki szerintem!!
Ez,Erica felhasználó volt kókány hangfal kabele ugye? Jó képet raktál be,mert az eredeti képen látszik az alumínium ketté osztó is....ez hamisítvány ugye?
Ad vissza neki szerintem!!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10134
Köszönöm a segítséget!
Ennek fényében törlöm a hirdetést.
Ennek fényében törlöm a hirdetést.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Igen, ez lenne a helyes eljárás, de ebben az országban az ár sok embernél mindent visz.Alex_Aston írta: ↑2023.01.12., csüt. 09:11Én mindig azzal kezdem, hogy megnézem a hirdető elérhetőségét egy ilyen oldalon.
Ha nincs rendes cím, email, telefonszám, és leginkább bolt, vagy személyes átvételi lehetőség, akkor ignorálom a helyet, mert 99%, hogy valami komolytalan/kamu/lehúzás hely lehet.
Ennek a cégnek is csak a székhelycíme van meg (egy kis falu Hevesben, mellesleg), bolt, ahova visszaviheted a terméket és telefonszám sincs. A szállítási határidő meg itt is 20-45 nap. Szóval érdekes.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4202
Sajna sok hasonló van.pali923 írta: ↑2023.01.12., csüt. 08:40
Még csak nem is kínai a tulajdonosa a cégnek.Eddig csak a vaterán találkoztam olyannal, hogy lehetett venni kínai csodákat, amikre bevallottan 3-4 hét volt a szállítási határidő. Vagyis ha megvetted, az eladó megrendelte magának a kínai oldalról, és amikor ideért, megkaptad. Ezt sikerült webshoppá varázsolni.
Én mindig azzal kezdem, hogy megnézem a hirdető elérhetőségét egy ilyen oldalon.
Ha nincs rendes cím, email, telefonszám, és leginkább bolt, vagy személyes átvételi lehetőség, akkor ignorálom a helyet, mert 99%, hogy valami komolytalan/kamu/lehúzás hely lehet.
Ha ezt tenné mindenki, talán megszűnhetne, vagy igen nagymértékben csökkentne a beáramló szemét mennyisége. De amíg az emberek csak az árát nézik, és várják a csodát, addig változás ebben sosem lesz.
Csak a Marantz! :-D
Még csak nem is kínai a tulajdonosa a cégnek.
Nem vagyok jogász, de szerintem ehhez lehetne szava az eredeti gyártónak is, ez itt mégis csak Európa. A kínai vagy török piacon sejtheted, hogy nem eredeti Rolexet kapsz 100$-ért, de azért ez itt más, azt gondolom.
Mellesleg meg van itt is olyan, aki azt gondolja, hogy ezek a kábelek vannak olyan jók, mint az ötszörös áron árult eredeti. Ki tudja, míg ki nem próbáltuk?
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1760
Ejha! Most azért leesett az állam...
Szerintem sem eredeti, ez egyértelműen látszik, további jelek:
- csatlakozó dugón a gyárinál az audioquest felirat a műanyagból domború, nem nyomtatott
- felirat minősége jelentősen eltér
- a belső kábeltartó az aliexpress-esen brna karton a gyárin fekete műanyag
(de persze nem tudni, hogy az AQ változtatott-e időközben...)
És ami a legdurvább:
https://bolto.hu/termek/hifi-audioquest ... -ultra-hd/
ez kéremszépen egy magyar cég által üzemeltetett webshop, ami olybá tűnik hamisított terméket árul
Szerintem sem eredeti, ez egyértelműen látszik, további jelek:
- csatlakozó dugón a gyárinál az audioquest felirat a műanyagból domború, nem nyomtatott
- felirat minősége jelentősen eltér
- a belső kábeltartó az aliexpress-esen brna karton a gyárin fekete műanyag
(de persze nem tudni, hogy az AQ változtatott-e időközben...)
És ami a legdurvább:
https://bolto.hu/termek/hifi-audioquest ... -ultra-hd/
ez kéremszépen egy magyar cég által üzemeltetett webshop, ami olybá tűnik hamisított terméket árul
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 461
Először is. Az audioquest ilyen silány betűminőségben nem nyomtat a dugókra. A feliratok sem stimmelnek.
A második a dugók széle sorjás. A harmadik az alis képeken a dobozon a címke sorszáma majdnem egyezik.
Erre elég kicsi az esély. :)
TCL 65C728 + Heed Audio Dactilus + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Pylon Audio Opal 23 + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Birth/Libtec + Hidiamond D2/D3
Hogy állapítod meg?Gulka. írta: ↑2023.01.11., szer. 21:01Egyértelműen hamisítvány a kábel!Vinkler írta: ↑2023.01.11., szer. 20:43Rögtön lenne itt egy hirdetés, amit egy felhasználó jelentett, mert szerinte ez a kábel nem eredeti. Szeretném, ha segítenétek ezt eldönteni.![]()
viewtopic.php?f=64&t=185387
Kb. 2 perc volt kideríteni.
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 3614%21rec
https://www.aliexpress.com/item/33005453951.html
Mit kell rajt nézni?
El mondod?
Musical Fidelity M6500i+mf m6dac Aq niagara 5000,Aq redwood hangfalkábel,Aq wild blue yonder xlr ,Aq Hurricane High-Current-ek,és Source,Quadral aurum montan 8 :)
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 461
Egyértelműen hamisítvány a kábel!Vinkler írta: ↑2023.01.11., szer. 20:43Rögtön lenne itt egy hirdetés, amit egy felhasználó jelentett, mert szerinte ez a kábel nem eredeti. Szeretném, ha segítenétek ezt eldönteni.![]()
Kb. 2 perc volt kideríteni.
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 3614%21rec
https://www.aliexpress.com/item/33005453951.html
TCL 65C728 + Heed Audio Dactilus + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Pylon Audio Opal 23 + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Birth/Libtec + Hidiamond D2/D3
- Vinkler
- Adminisztrátor

Rögtön lenne itt egy hirdetés, amit egy felhasználó jelentett, mert szerinte ez a kábel nem eredeti. Szeretném, ha segítenétek ezt eldönteni.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Ez vajon eredeti?
Sokszor felmerülnek kérdések egy hirdetett termék eredetisége kapcsán, ezért nyitunk egy témát, hogy lehetőségünk legyen megvitatni és a lehetőségekhez képest korrekt döntést hozni.