52/36 - 11-34- gyel nyomom a tehénen, nekem kell is, mivel gyenge vagyok. Itt most vannak 10-12% emelkedők is végre és azért 2h után már jó tudni, hogy van még áttétel talonban.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8005
Re: Kerékpározás
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
pedig 12es rendszereknél ma már a 48as a kompakt
egyébként... ja,Sram... majdnme mondtam,hog adok kölcsön 52-es tányért. van 52 és 36 is. szeritnem még nem tettem fel. axxony járt vele,de neki mindegy. olyan fokozatokat szokott beváltani, hogy néha nem is értem,mi történik
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Nálad még van is szint, de mi szinte mindig síkon megyünk. Ezért is érzem,hogy az 50/34 helyett inkább jobb lenne az 52/36. Magyarországon még azzal is mindenhova fel lehet menni, még hobbi szinten is. Én már megbántam ezt a "kis" lánctányért.
kicsit arra is értettem, hogy itt most a hazai csapatok igen telibekapják a tdf szintet pár csapattól, még ha nem is az első sort hozták el és nagy difik vannak. a bernál zakóban volt válogatott is és epronexes. nem látszik,kiborult meg először, de tuti nem Bernal hibázott. este lusta voltam bemenni az országutó bringások csoprtba,de ott az ősöregek pikk-pakk tudnak mindent azonnal, elsőkézből, mi volt.AAttila írta: ↑2023.05.10., szer. 22:09Hát itt többen is elmondták,hogy ez az egyik fő felkészülési verseny a sprintereknek a TDF előtt. Jakobsen szerint ez most itt legalább olyan erős sprintermezőny,mint a TDF-é és itt szakaszt nyerni nagyon nagy kihívás.
Azt azért el kell ismerni,hogy a magyar szervezők,jól megcsinálták ezt a versenyt. Az időpont pozícionálása, útvonalak, ezek hozták a nívós sprintereket...le a kalappal![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Hát itt többen is elmondták,hogy ez az egyik fő felkészülési verseny a sprintereknek a TDF előtt. Jakobsen szerint ez most itt legalább olyan erős sprintermezőny,mint a TDF-é és itt szakaszt nyerni nagyon nagy kihívás.
Azt azért el kell ismerni,hogy a magyar szervezők,jól megcsinálták ezt a versenyt. Az időpont pozícionálása, útvonalak, ezek hozták a nívós sprintereket...le a kalappal
ja, ott forgott. ügyes fiú volt. de itt baxom nagy a difi a neves csapatok javára..
De Bernalt nemtom, nem e az epronex rakta föl. ott tötyögtek azok is. ha benne voltak. eddig jól szerepel a hazai konti gárda. kinyírja a tour győztest
halfnote.hu
halfnote.hu
Zétény is benne volt az elmenésben. Dolgozott szépen,nem csak utazott. 
nem sok közeli volt, de kb Filut kiszúrtam.AAttila írta: ↑2023.05.10., szer. 21:25Nem,Zoli a saját csapattal van. Savini. Fekete mezük van.
Igen, a szabályok miatt nem volt nagy a merítési lehetőség a válogatottnál.
na, gugli: Filutás Viktor, Szijártó Zétény, Orosz Bálint, Pápai Ádám, Hrenkó Norbert és Sidló Dániel
Hrenkó nem, a többi dksi-s növendék. ill Filut nem igazoltuk le. de ezek a filúk még most kerültek ki az up-ból... bár azt nézem. a nagy csapatok is K sorral vannak itt.
vol2: a dksi-nek mégis van elit sora. úgy hívják Magyar Válogatott
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem,Zoli a saját csapattal van. Savini. Fekete mezük van.
Igen, a szabályok miatt nem volt nagy a merítési lehetőség a válogatottnál.
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5276
na. Morzsi is beleugatott a kamerába
Zoli válogatottal van? azt néztem, nem sokan maradtak válogatottnak... az előbb éppen Filutás "húzta" a sort, amikor 3 uae harcos gondolt egyet. félrelökték és rátettek vagy 5km/h-t
halfnote.hu
halfnote.hu
eusporton elég balkáni
halfnote.hu
halfnote.hu
Annyit elárulok,mert ez a közvetítésböl úgysem fog kiderülni,hogy Lepold Zolika aki 2 éve még a csapattársam volt, az 52. lett a szakaszon 
Belenéztem délután az élőbe. Ott mondták hogy teljesen európai közös produkció a közvetítés. A helikopteres felvételeket pl. olyan belgák készítik,akiknek ez az egyik fő profiljuk. Bringaversenyeket közvetítenek szerte Európában.
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 682
- Kapcsolat:
Érdekes, ez nem olyan direkt, ebben van valami olaszos
Úgy elképzeltem hogy mondja be a riporter, milyen bringával megy a versenyző :)
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
eurosporton most van tdh... elég minőségi a közvetítés
de vajon ez a szegény Egan Bernal mit fog itt csinálni? valsz csak legurítani jött el, itt neki nem sok kaptató fog jutni
de vajon ez a szegény Egan Bernal mit fog itt csinálni? valsz csak legurítani jött el, itt neki nem sok kaptató fog jutni
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Na most szólj hozzá! Ezek a digók nincsenek tekintettel a családnevük vállasztásában az érzékeny lelkű magyarokra.
Lehet, hogy zaklatott éjszakád lesz, de tudnod kell róla: van olyan márkájuk, hogy Basso.
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 682
- Kapcsolat:
Micsoda biciklinév ez már ne haragudjon
Mindennek van határa
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
- pärt
- Őslakos

Urak, megvan a megoldás a mátrai tekerés problémájára! Nem kell beülni a No. 1-ba, lehet tolni még egy kört.
amúgy ezen a fotón az a nyereg fent van kb 70, de lehet 72 centin. én 67-en ülök,de az is alulról van meg, xal picit inkább kevesebb,mint több. nem annyira kicsi ez,mint ahogy írják. még ott a 440 és a 420...
halfnote.hu
halfnote.hu
ilyenen már elmerengtem,hogy lehetne megmókolni,ha már csak tárcsás vázak lesznek
halfnote.hu
halfnote.hu