Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Árazás - mennyit érhet?
- peppe79
- V.I.P.
- Értékelés: 63
Re: Árazás - mennyit érhet?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi lenne a reális ára régebbi 2,5m-es PowerR hangfalkábel párnak?
Kommersz banándugókkal szerelt, amiket érdemes cserélni, mert oxidálódtak. Mennyit érhet így?
Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi lenne a reális ára régebbi 2,5m-es PowerR hangfalkábel párnak?
Kommersz banándugókkal szerelt, amiket érdemes cserélni, mert oxidálódtak. Mennyit érhet így?
Sziasztok!
Szeretném eladni a Marantz 7704 processzoromat, ez az utolsó eleme a rendszer leépítsenek.
2018 tavaszán vásároltam , első tulaja vagyok. Minden tartozéka megvan, karcmentes, hibátlan készülék. Nagyon keveset volt használva max 100 óra lehet benne. Mégis elromlott, amikor elkezdtem március elején hirdetni a rendszer akkor vettem észre. Most lett kész a Totel szervizben, a tápegység volt a ludas, cserélték (nem kis összeg).
Szeretném eladni a Marantz 7704 processzoromat, ez az utolsó eleme a rendszer leépítsenek.
2018 tavaszán vásároltam , első tulaja vagyok. Minden tartozéka megvan, karcmentes, hibátlan készülék. Nagyon keveset volt használva max 100 óra lehet benne. Mégis elromlott, amikor elkezdtem március elején hirdetni a rendszer akkor vettem észre. Most lett kész a Totel szervizben, a tápegység volt a ludas, cserélték (nem kis összeg).
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt gondolkodom egy Ultrasone Pro 580i és egy Rode NTH-100-as eladásán, ezek beárazásában kérném a segítségeteket.
Az Ultrasone 2020 decembere óta van meg és bár volt használva, megkímélt állapotban van, sérülések nélkül. (A műbőrön sajnos látszik az idő, amennyire a képeken is látszik.) Az utóbbi egy évben kevesebb, mint 10 alkalommal volt használatban, nagyjából félórás időtartamokban. Minden tartozékával, dobozával adnám el.
A Rode friss darab, cseeregarancia keretei közt kaptam kézhez két hete, azóta egyszer volt használva, kevesebb, mitn egy órát. A gyári 3m-es kábel bontatlanul a dobozban maradt - viszont papírokat nem tudok hozzá adni, mert barterben kaptam.
Kihasználatlanság miatt gondolkodom egy Ultrasone Pro 580i és egy Rode NTH-100-as eladásán, ezek beárazásában kérném a segítségeteket.
Az Ultrasone 2020 decembere óta van meg és bár volt használva, megkímélt állapotban van, sérülések nélkül. (A műbőrön sajnos látszik az idő, amennyire a képeken is látszik.) Az utóbbi egy évben kevesebb, mint 10 alkalommal volt használatban, nagyjából félórás időtartamokban. Minden tartozékával, dobozával adnám el.
A Rode friss darab, cseeregarancia keretei közt kaptam kézhez két hete, azóta egyszer volt használva, kevesebb, mitn egy órát. A gyári 3m-es kábel bontatlanul a dobozban maradt - viszont papírokat nem tudok hozzá adni, mert barterben kaptam.
- Csatolmányok
-
- IMG_20230523_002100.jpg (3.6 MiB) Megtekintve 4909 alkalommal
-
- IMG_20230523_002052.jpg (3.36 MiB) Megtekintve 4909 alkalommal
-
- IMG_20230523_002006.jpg (3.51 MiB) Megtekintve 4909 alkalommal
-
- IMG_20230523_001858.jpg (2.79 MiB) Megtekintve 4909 alkalommal
-
- IMG_20230523_001823.jpg (2.94 MiB) Megtekintve 4909 alkalommal
- Blade7328
- Fórumlakó
- Értékelés: 29
Sziasztok, árazásban szeretnék segítséget kérni. Harbeth hangszóró 1 pár, Harbeth hangváltó 1 pár, és 1 db Audax magas. Évek óta a szekényben pihen, el szeretnèm adni, mennyit érhet?
- Csatolmányok
-
- IMG_4980.jpeg (2.14 MiB) Megtekintve 5022 alkalommal
-
- IMG_4979.jpeg (1.61 MiB) Megtekintve 5022 alkalommal
-
- IMG_4978.jpeg (1.96 MiB) Megtekintve 5022 alkalommal
-
- IMG_4977.jpeg (2.32 MiB) Megtekintve 5022 alkalommal
-
- IMG_4976.jpeg (2.14 MiB) Megtekintve 5022 alkalommal
-
- IMG_4974.jpeg (1.58 MiB) Megtekintve 5022 alkalommal
-
- IMG_4973.jpeg (2.01 MiB) Megtekintve 5022 alkalommal
Sony TA-FA50ES - CDP-XA20ES - ST-SA5ES- MDS-JA3ES - DTC-59ES- TC-K770ES - SS-X30ED
JVC AX-SD1 - JVC FX-SD1 - JVC XL-SD1 - JVC SX-SD1
JVC AX-SD1 - JVC FX-SD1 - JVC XL-SD1 - JVC SX-SD1
Sziasztok!
Egy fekete színű NAD C 515BEE cd lejátszó árazásához kérem a segítségeteket.
Hibátlan, csak a doboza nincs meg, a leírás és a távirányító igen.
Köszönöm!
Egy fekete színű NAD C 515BEE cd lejátszó árazásához kérem a segítségeteket.
Hibátlan, csak a doboza nincs meg, a leírás és a távirányító igen.
Köszönöm!

- tuli079
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 35
DAP: Ibasso DX300,DX170, A&K SP2000T
IEM: 64 audio U12T, EE Valkyrie, Thieaudio Monarch, Solaris 2020, EE Bravado, Moondrop B2, Xenns Mangird Tea2
DAC: Topping D90
Erösítő: Poppulse T180, 300B-SE
Hangfal: Dragonweed Panther + Panther evo
Kábelek: Valhalla RXF
IEM: 64 audio U12T, EE Valkyrie, Thieaudio Monarch, Solaris 2020, EE Bravado, Moondrop B2, Xenns Mangird Tea2
- tuli079
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 35
Earthquake supernova subwoofer
Sziasztok,
Gondolkodom hogy eladjam e az Earthquake supernova sub omat, de nincs ötletem a reálos árát illetően.
Nem annyira ismert mint a REL vagy mas felkapott marka de a maga nemeben szerintem komoly kis sub.
10 colos aktiv es ugyanekkora passziv membran van benne, zart felepitesü.
Kerem segitsetek egy realis arat megallapitani !
Gondolkodom hogy eladjam e az Earthquake supernova sub omat, de nincs ötletem a reálos árát illetően.
Nem annyira ismert mint a REL vagy mas felkapott marka de a maga nemeben szerintem komoly kis sub.
10 colos aktiv es ugyanekkora passziv membran van benne, zart felepitesü.
Kerem segitsetek egy realis arat megallapitani !
DAP: Ibasso DX300,DX170, A&K SP2000T
-
Audio Precision APX585
Üdv, egy használt Audio Precision APX585, a hozzá tartozó CAB-585 kábel készlet és még néhány mérő kábel egyben mennyit érhet?
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1018
Egy kis segítséget szeretnék kérni: Zsolt Audio StandArt 1-es hangváltó pár, gyári belső kábelekkel, ér valamit, fel lehet még használni valamire?

- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2103
Az összes ilyet bejelentettük. Azzal a feltétellel lehet hirdetni, hogy a márkanevet nem használhatja és/vagy DIY-ként kell árulni.sssggg írta: ↑2023.03.29., szer. 07:48Ez azért elég gyanús szerintem!
https://www.jofogas.hu/csongrad/Accupha ... 095832.htm
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő deck árazásába. Van egy Sony TC-KE500S 3 fejes kazettás magnó deck-em, el szeretném adni de nem tudom mennyi a reális használt ára. A deck hibátlanul működik, újra lett szíjazva és új nyomógörgőt kapott, az eleje jó állapotú a tetején van pár karc. (Hifi rajongó magán ember vagyok nem kufár.)
Előre is köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni a következő deck árazásába. Van egy Sony TC-KE500S 3 fejes kazettás magnó deck-em, el szeretném adni de nem tudom mennyi a reális használt ára. A deck hibátlanul működik, újra lett szíjazva és új nyomógörgőt kapott, az eleje jó állapotú a tetején van pár karc. (Hifi rajongó magán ember vagyok nem kufár.)
Előre is köszönöm.
- CyberFriend
- Fórumlakó
- Értékelés: 42
A képek ebből a hirdetésből lettek átmentve: https://www.skelbiu.lt/skelbimai/accuph ... 92184.htmlsssggg írta: ↑2023.03.29., szer. 07:48Ez azért elég gyanús szerintem!
Ez azért elég gyanús szerintem!
-
Segítséget szeretnék kérni.
Megválnék évek óta nem használt
Wharfedale Diamond 8.3 (2 db)
Wharfedale WH 2-dipol surround (2 db)
WH-2 Center (1db)
Yamaha subwoofer (1 db)
Mennyit érhetnek szettben ill. ha csak darabonként tudnám eladni. Köszönöm előre is a segítséget
Megválnék évek óta nem használt
Wharfedale Diamond 8.3 (2 db)
Wharfedale WH 2-dipol surround (2 db)
WH-2 Center (1db)
Yamaha subwoofer (1 db)
Mennyit érhetnek szettben ill. ha csak darabonként tudnám eladni. Köszönöm előre is a segítséget
Sziasztok.
Gondolkodom az eladásán
1db onkyo tx-nr676E megkímélt szép állapotban tartozékok megvannak (doboza sajnos nincs,garancia lejárt)
1pár Polk audio Signature S20 (doboza nincs)
1pár norstone fehér állvány (60cm S20-hoz,illetve Norstone Damp 50 rezgés csillapító )
1 pár Polk audio Signature S10 (doboza megvan)
1db Polk Audio Signatute S35 (doboza nincs)
Keveset használt sérülés mentes stb stb
Illetve hangfal kábel 3db 3m-es Audioquest 2x14AWG UL/CL3 aranyozott banán dugókkal kígyóbőr bevonva
Szetetném tudni mennyiért lehet eladni a fent említett termékeket
Válaszokat előrre is köszönöm szép napot
Gondolkodom az eladásán
1db onkyo tx-nr676E megkímélt szép állapotban tartozékok megvannak (doboza sajnos nincs,garancia lejárt)
1pár Polk audio Signature S20 (doboza nincs)
1pár norstone fehér állvány (60cm S20-hoz,illetve Norstone Damp 50 rezgés csillapító )
1 pár Polk audio Signature S10 (doboza megvan)
1db Polk Audio Signatute S35 (doboza nincs)
Keveset használt sérülés mentes stb stb
Illetve hangfal kábel 3db 3m-es Audioquest 2x14AWG UL/CL3 aranyozott banán dugókkal kígyóbőr bevonva
Szetetném tudni mennyiért lehet eladni a fent említett termékeket
Válaszokat előrre is köszönöm szép napot
-
- Törzsvendég
- Értékelés: 123
Kérésem lenne a hozzáértőkhöz. Mennyit érhet egy Philips CD373 CD-játszó. TDA1541 DAC,és CDM2 mechanika van benne. Távirányítója nincs,de a Musical Fidelity M2Si erősítőé viszi. A másolt,sérült lemezeket is villámgyorsan olvassa.
Köszönöm!
Köszönöm!
Kedves Tagok, segítsetek kérlek, DVD filmek másodpiaca még mennyire pörög? Költöztem, megszanáltam a gyűjteményt, egyben eladnám amire nincs szükségem. Van ötletetek, érdemes-e egyben próbálkozni az eladással a streaming idején? (165 tétel, ha jól szűrtem, vannak sorozatok és néhány díszdoboz). Nyilván listám van hozzá - az árazás is azt tükrözné, hogy helyre van szükségem...
Viszont mivel ezek elég régi darabok, a benne lévő aktív elektronika általában felújításra szorul, ami lényegesen csökkentheti az értékét. Be kellene vizsgáltatni egy szakértővel.
Re: BEAG HEC45
Ha működőképes, eredeti a hangszórókészlet és elfogadható esztétikai állapotban vannak, akkor kb. 200ezer.gabirobi81 írta: ↑2023.03.05., vas. 15:40Üdvözlet Mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek.
Az alany egy HEC45 hanfalpár.
Mivel örökségből maradt rám,nem sokat konyítok hozzá...
Az egyikből szerintem hiányozhat valami,mert könnyebbnek tűnik.
Mit érhet ez a két studio monitor?
Köszönöm a segítségeteket.
Üdv.:Gábor
Viszont mivel ezek elég régi darabok, a benne lévő aktív elektronika általában felújításra szorul, ami lényegesen csökkentheti az értékét. Be kellene vizsgáltatni egy szakértővel.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
sziasztok az a kérdésem lenne hogy van egy wharfedale valdus 500 hangfalam mennyit érthet állapota kiválló nem volt meghajtva és szinte használva sem
-
BEAG HEC45
Üdvözlet Mindenkinek!
- Csatolmányok
-
- 20230304_173500.jpg (3.81 MiB) Megtekintve 4461 alkalommal
Üdv
Árazásban kérek segítséget.
Söund Arts 3 polcos állványt szeretnék eladni.
Méretei: 100x67x50 szél/mag/mély a teljes méret
90x45 ös üveg lapokkal
Szép állapotban költözés miatt..az új helyre nem fér el.
Mennyi lehet az ára?
Árazásban kérek segítséget.
Söund Arts 3 polcos állványt szeretnék eladni.
Méretei: 100x67x50 szél/mag/mély a teljes méret
90x45 ös üveg lapokkal
Szép állapotban költözés miatt..az új helyre nem fér el.
Mennyi lehet az ára?
- Csatolmányok
-
- IMG_0335.jpeg (2.71 MiB) Megtekintve 4418 alkalommal
-
- IMG_0336.jpeg (2.92 MiB) Megtekintve 4418 alkalommal
-
- IMG_0337.jpeg (1.97 MiB) Megtekintve 4418 alkalommal
- gottfriedg
- Nincs visszaút
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Én 15-25-re gondolnék max, álló frontokkal szettben 60-80-ért szoktak menni ha felkerülnek az aprókba.gottfriedg írta: ↑2023.02.23., csüt. 13:16Szia!
Nagyon szépen köszönöm, a sub árát tényleg nem tudtam volna belőni.
Celestion F15-ből sem igazán látok eladó darabokat már sehol, nem mai darabok. Ebay-en láttam 150dollártól felfelé.
De az nekem egy kicsit soknak tűnik azért és sajnos nem emlékszem arra sem, hogy én mennyiért vettem annak idején.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- gottfriedg
- Nincs visszaút
Szia!
Celestion F15-ből sem igazán látok eladó darabokat már sehol, nem mai darabok. Ebay-en láttam 150dollártól felfelé.
De az nekem egy kicsit soknak tűnik azért és sajnos nem emlékszem arra sem, hogy én mennyiért vettem annak idején.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Alu sub-om volt nekem is, szerettem!gottfriedg írta: ↑2023.02.22., szer. 07:48Sziasztok!
Van egy pár Celestion F15 hangfalam és egy Clarus Alu sub-om, amiktől szeretnék megválni.
Tudnátok segíteni, hogy nagyjából milyen értéket képviselnek ezek jelenleg?
A Clarus sub-ról nem találok már neten semmit és nem is emlékszem, hogy egyáltalán mennyiért vettem anno. Bass reflex kialakítású, 2db 16cm-es hangsugárzóval, ha emlékeim nem csalnak. Aktív láda és állítható volt rajta a hangerő illetve talán a vágási frekvencia is.
Gyors, pontos volt (persze adott kategórián belül) a "kis" membránok miatt és direkt sugárzott.
Én mozi és sztereó rendszerben is használtam Charon és Charon Pro mellett, de aztán kikerült a rendszerből.
Állítható a teljesítmény és vágás is.
Kesebb szobába ideális választás lehet.
Ha hibátlanul működik és nincs nagyon leharcolva akkor olyan 20-30e ft lehet a reális ára, en alatta nem adnám el!
A Celestion-ról meg lelni infot azért.
Sikeres értékesítést kívánok!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.