Kösz az invitálást, de két "kibúvóm"
Viszont ha addigra megjavul a vállam, esélyes, hogy kigurulok megnézni Benneteket (megismersz a muzeális Mali bringámról

Kösz az invitálást, de két "kibúvóm"

Köszönöm!
csak, ha ebay-en ennyi, aliexpressen a fele... de max 8ezerért lesz...

Ha kell neki egy tartalékba, tudod, hol találsz.AAttila írta: ↑2023.05.08., hétf. 13:46Csapattársam most vett ilyet a TT bicójáragianni321 írta: ↑2023.05.08., hétf. 12:00Szerintem marad a rendes gyári kanál. : ) Ennek a tuning görgős kanálnak a látványa számomra borzasztó. Mondjuk forog, mint a fene, de attól még mindig randa.pärt írta: ↑2023.05.08., hétf. 09:52
Ha együtt tud élni a látvánnyal, kipróbálja, aztán eldönti, hogy érez-e pozitívumot.
Én szkeptikus vagyok ezekkel: ha lenne értelme, a három nagy már rég ilyennel árulná a szettjeit - még plusz költséget sem jelentene a gyártásuk. Ehhez képest a kis cégek agyatlan árakon adják ezeket. Mondjuk jár hozzá ingyen egy istállónyi bullshit.![]()
![]()
Csapattársam most vett ilyet a TT bicójáragianni321 írta: ↑2023.05.08., hétf. 12:00Szerintem marad a rendes gyári kanál. : ) Ennek a tuning görgős kanálnak a látványa számomra borzasztó. Mondjuk forog, mint a fene, de attól még mindig randa.pärt írta: ↑2023.05.08., hétf. 09:52Ha együtt tud élni a látvánnyal, kipróbálja, aztán eldönti, hogy érez-e pozitívumot.revox írta: ↑2023.05.08., hétf. 08:46
a nagy váltógörgőket is![]()
pont most talált meg Gianny azzal a kérdéssel,vett egy szettet és adtak hozzá ilyen nagykerekes váltógörgőt is. elmerengtem, hogy láncfutás miatt jó,de amikor a lánc keresztbeáll, oldalirányú vektorok nagyobb karon támadják a csapágyat. nem tudtam megválaszolni Giannynak,hogy hagyja fenn, vagy tegye be a rendes kanalat![]()
Én szkeptikus vagyok ezekkel: ha lenne értelme, a három nagy már rég ilyennel árulná a szettjeit - még plusz költséget sem jelentene a gyártásuk. Ehhez képest a kis cégek agyatlan árakon adják ezeket. Mondjuk jár hozzá ingyen egy istállónyi bullshit.![]()

Szerintem marad a rendes gyári kanál. : ) Ennek a tuning görgős kanálnak a látványa számomra borzasztó. Mondjuk forog, mint a fene, de attól még mindig randa.pärt írta: ↑2023.05.08., hétf. 09:52Ha együtt tud élni a látvánnyal, kipróbálja, aztán eldönti, hogy érez-e pozitívumot.revox írta: ↑2023.05.08., hétf. 08:46
pont most talált meg Gianny azzal a kérdéssel,vett egy szettet és adtak hozzá ilyen nagykerekes váltógörgőt is. elmerengtem, hogy láncfutás miatt jó,de amikor a lánc keresztbeáll, oldalirányú vektorok nagyobb karon támadják a csapágyat. nem tudtam megválaszolni Giannynak,hogy hagyja fenn, vagy tegye be a rendes kanalat![]()

Ha együtt tud élni a látvánnyal, kipróbálja, aztán eldönti, hogy érez-e pozitívumot.revox írta: ↑2023.05.08., hétf. 08:46
fiúk tudják,mi a méretasebestyen írta: ↑2023.05.07., vas. 22:392 ismerősömnek is van, nagyon szeretik őket.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()
Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….IMG_3438.png
.
Wilier.jpg
a nagy váltógörgőket is
Apropó! Eltűntek a Ceramicspeed légterelők a vàltókanálról...
Erőátvital, szakadásmentesség, gondolom

Szerintem azt kell eldönteni, mit szeretnél az outival. Gyorsan akarsz menni síkon, sokat akarsz mászni vagy esetleg hosszabbakat mennél kisebb intenzitáson, kényelmesen (endurance).mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 21:14Nem kell…mindig is tetszett a Wilier…főleg ebben a színösszeállításban és ezt most is tartom. Teccik és kipróbálnám..ha bejön, valszeg elcsábulok. Ennyi. Tudom, hogy jó a Propel! Mennyiben “más” ez?

2 ismerősömnek is van, nagyon szeretik őket.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()
Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….IMG_3438.png
krosszos bmx-eken van hasonlóam brutál lánc...

Erre most én jól ideteszek egy fotót, ki-ki értse úgy, ahogy szeretné: nagy ritkán az én kerékpárjaim is "megmosakodnak". (Jó-jó, tudom; nekem is van még három - viszont azok használtpiaci áron 100-100 rugó alatt vannak, pusztán hobbiból.Vinkler írta: ↑2023.05.07., vas. 21:08Ha elmondod, hogy neked miért kell két országúti, akkor elmondom, hogy nekem miért nem és ha, akkor ez miért nem.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()
Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….IMG_3438.png![]()
)