biztos a meteoblue 16:40 után esőt jósol

biztos a meteoblue 16:40 után esőt jósol

Nem tudom,hogy került Erik az esélyesek mögé.
sorsolják a rajtot, vagy rangsor? normál esetben vagy előző évi eredmény alapján fordított sorrendben indulnak, vagy ranglista. esély alapján...
de ez a fetter ugye nem erik?
úgy tűnik, vasárnap eső lesz... esélyes, ktt meg nem érdemes kockáztatnimechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
Vasárnapra nem lehet át tenni?

Tényleg…..láttam is face-n…AAttila írta: ↑2023.05.05., pén. 20:32Szerintem Reviék sem mennek szombaton, mert verseny lesz. 10,50-kor lesz a lassú rajt. Így szinte egész nap foglalt lesz a "pálya".mechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
Szerintem Reviék sem mennek szombaton, mert verseny lesz. 10,50-kor lesz a lassú rajt. Így szinte egész nap foglalt lesz a "pálya".mechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…

Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
Ágyúgolyó futam mikor az orvos kiszáll a mentőből szétnéző szemekkel és azt mondja" szakterületem, végbél és környéke" nah ez valami olyasmi lehet
gyanítom nem lesz, soha nincs
Nekem ez most sajna kimarad. Igaz találkoztam az asszonykáddal pár hete, de már egy alapos dumcsizás ránk férne.
Szalon írta: ↑2023.05.05., pén. 00:01Sajnos egy Atlanti-óceán választott el a Dogmától 3 héten keresztül… De szombaton remélem sikerül újra a nyeregére ülnöm… viszont sajnos csak 5 napom lesz élvezni a friss bowdeneimet… aztán egy másik óceán (Indiai) fog közénk állni 3 újabb hétre…revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 16:56Szalont néztem, még lelkesen nyomja, de mostanában fura dolgokat csinál, meg nem is értem teljesen, mivel csinálja. De hegyen biztos nagyon kipattintotta magát, olyan szinteket megy,de vannak benne combosabb kaptatók is. nekem 5% fölötti nem esik jól, inkább szenvedem, mint tekerem, de Nála allandósult a tisztes hegymenet![]()
Szóval jelenleg, ahol lehetőségem és időm van, hotel spinning maradt valamennyire a formám egy részének megtartására…
Amúgy, mikor otthon vagyok és az idő is engedi a kinti tekerést, akkor a heti 4-5.000m szint a célom. Sajnos az igazi hegyek messzebb vannak, annyi időm nincs, hogy oda járkáljak, meg májusig le is vannak zárva általában.
De júniustól elvileg október közepéig nagyobb megszakítás nélkül tudok majd tekergetni…
Gratula a közös tekerésekhez minden régi és új “hifib..inak”! Sok jókedvű gruprideot a csapatnak!

Sajnos egy Atlanti-óceán választott el a Dogmától 3 héten keresztül… De szombaton remélem sikerül újra a nyeregére ülnöm… viszont sajnos csak 5 napom lesz élvezni a friss bowdeneimet… aztán egy másik óceán (Indiai) fog közénk állni 3 újabb hétre…revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 16:56Szalont néztem, még lelkesen nyomja, de mostanában fura dolgokat csinál, meg nem is értem teljesen, mivel csinálja. De hegyen biztos nagyon kipattintotta magát, olyan szinteket megy,de vannak benne combosabb kaptatók is. nekem 5% fölötti nem esik jól, inkább szenvedem, mint tekerem, de Nála allandósult a tisztes hegymenet![]()
Aztán mehetek megint bikefitting-re mert a hatalmas tököm miatt új nyereg kell és új pozirevox írta: ↑2023.05.04., csüt. 20:59Azt a mondatot direk lehagytam az elejéről, hogy vérbőséget okozasebestyen írta: ↑2023.05.04., csüt. 20:16Azért mindenhova ne kenjétek, hogy serkentse a vérellátást.revox írta: ↑2023.05.04., csüt. 16:36alexxa:
A JutaVit lóbalzsam hot termék ideális a fáradt, visszeres, megterhelt lábakra. Segít a sérülések, reumatikus fájdalmak pillanatnyi csillapításában. A fájó testrészekbe való masszírozásával melegíti az adott területet, aktivál és frissítő érzést ad. Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkenti a görcsöket és izomfájdalmakat.
Természetes módon serkenti a kezelt terület vérellátását és védi a vénákat és artériákat.![]()
![]()
De csak bátran,bárkinek adok kólcsön, de felvesszük vidijóra![]()
Azt a mondatot direk lehagytam az elejéről, hogy vérbőséget okozasebestyen írta: ↑2023.05.04., csüt. 20:16Azért mindenhova ne kenjétek, hogy serkentse a vérellátást.revox írta: ↑2023.05.04., csüt. 16:36alexxa:
A JutaVit lóbalzsam hot termék ideális a fáradt, visszeres, megterhelt lábakra. Segít a sérülések, reumatikus fájdalmak pillanatnyi csillapításában. A fájó testrészekbe való masszírozásával melegíti az adott területet, aktivál és frissítő érzést ad. Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkenti a görcsöket és izomfájdalmakat.
Természetes módon serkenti a kezelt terület vérellátását és védi a vénákat és artériákat.![]()

Azért mindenhova ne kenjétek, hogy serkentse a vérellátást.revox írta: ↑2023.05.04., csüt. 16:36alexxa:
Természetes módon serkenti a kezelt terület vérellátását és védi a vénákat és artériákat.

én kizárt dolog, Ti voltatok bespeedezve, én csak mentem veletekpärt írta: ↑2023.05.04., csüt. 12:21Én szellemi energiákkal is tudok célozni.![]()
Azt hiszem, ezt nem érdemes kenegetni, ki kell várni, hogy magától helyre jöjjön. Ez a műtött lábamnál szokott jelentkezni szezon elején, ha nem ésszel terhelem. Hát most pont ez volt, a két beszpídezett vadegérrel elkapott a mehetnék.Már nagyon hiányzott a hosszú bezártság után.
Érdekes, hogy nem az ízületben jelentkezik, hanem a térdhajlatban, meg a térdem külső részén egy ponton.![]()