Sajnos egy Atlanti-óceán választott el a Dogmától 3 héten keresztül… De szombaton remélem sikerül újra a nyeregére ülnöm… viszont sajnos csak 5 napom lesz élvezni a friss bowdeneimet… aztán egy másik óceán (Indiai) fog közénk állni 3 újabb hétre…revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 16:56Szalont néztem, még lelkesen nyomja, de mostanában fura dolgokat csinál, meg nem is értem teljesen, mivel csinálja. De hegyen biztos nagyon kipattintotta magát, olyan szinteket megy,de vannak benne combosabb kaptatók is. nekem 5% fölötti nem esik jól, inkább szenvedem, mint tekerem, de Nála allandósult a tisztes hegymenet![]()
Szóval jelenleg, ahol lehetőségem és időm van, hotel spinning maradt valamennyire a formám egy részének megtartására…
Amúgy, mikor otthon vagyok és az idő is engedi a kinti tekerést, akkor a heti 4-5.000m szint a célom. Sajnos az igazi hegyek messzebb vannak, annyi időm nincs, hogy oda járkáljak, meg májusig le is vannak zárva általában.
De júniustól elvileg október közepéig nagyobb megszakítás nélkül tudok majd tekergetni…
Gratula a közös tekerésekhez minden régi és új “hifib..inak”! Sok jókedvű gruprideot a csapatnak!