Srácok!
Akkor az én szemszögemből a tegnapi ride, mert úgy érzem miattam van a félreértés:
Egyáltalán nem voltam magamra hagyva…én kértem a srácokat, hogy menjenek nyugodtan az ő tempójukban mert nekem most másra van szükségem…ahogy írták is…hol a “tőmeg” miatt lassultam be… hol a technika miatt..de mindig visszajöttek, megvárták! Köszi Skacok!
Igen amikor nagyobb “akadályt” láttam magam előtt 100-200 méterrel én inkább azon rugóztam, hogy minél hamarabb “kidokkolni”…lassítani, mert még nincs meg ez a fajta hát érzet, biztonság…? Semmi rossz “szájíz” nincs bennem. Tudtam, hogy ez lesz. Vállaltam. Mindhárman készségesen és segítőkészen…tanítólag “segítettek” és nyilván tudom, hogy ez lehet “jobb” is ha akarom! Nem érzem magam “puhánynak”…de én az éven kb a két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor ültem bicin…Virslin is csak most másodjára, de így is megcsináltam, letekertük szerintem 2,5-3 óra alatt kényelmesen! Azt éreztem, hogy az én tempómmal simán tudom a 100km+ is…amit én szerettem volna tudni…, hogy egyáltalán nekem való-e ez a bici…?
Szerintem IGEN!
Bár ha hazudok, azt mondja el Revi és Pärt kolléga amikor leszálltam róla …asszem 65 kili után…
Mégegyszer: KÖSZÖNÖM SRÁCOK! Legyen újra!