Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4851
Kapcsolat:

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

AAttila írta:
2023.05.03., szer. 14:20
Jött az értesítés,hogy mentél. Ránéztem,kiléptem. Rögtön jött a következő értesítés. És ez vagy 4-5x. 31_1_21.gif
ja,amúgy nekem is pittyegett a telefon, hogy valaki lájkolta, gondoltam, Te leszel.. röhögtem magamban, majd megunod, ha meglátod, hány 2kilis pálya lesz benne :D :fekverohog:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.05.03., szer. 14:20
Jött az értesítés,hogy mentél. Ránéztem,kiléptem. Rögtön jött a következő értesítés. És ez vagy 4-5x. 31_1_21.gif
persze, mer melegítés free pályákon, de azok rövidek (2km... jól rá is baxtam az egyikre... :D ) aztán egy félórásat mentem, majd leforgatás megint könnyebb pályán, de egy kevés melegíteni és leforgatni is :D de legalább a 20%-osra nem mentem vissza :D az nagyon szopatós. ránézel a görbére, amit kirajzol előre. látszik, hogy hullámos kicsit,de olyan,mintha pár % lenne csak :D

ócsó hús leve :D vagy olcsójános így jár... :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3819

Hozzászólás Szerző: AAttila »

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

amúgy a görgős appok terén ez valami fétis, vagy ferdehajlam, hogy tele van olyan emelkedőkkel, amire értelmes ember neki se vág? Ezek tuti versenyeznek ,ki tud xarabb emelkedőt betenni. de értelmes pálya egy sincs,amin lehetne egy jó intervallt csinálni, csak a hegyre fel, de olyan rohandj le stílusban. már nem a free-re gondolok, azok nyilván olyanok,amilyenek,de amikor előfizettem a tacx-et, azon is csak baxom nagy emelkedők voltak, kb 8% minimummal :D
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

a mélypont nem ez volt, hanme előtte,amikor próbáltam váltani :D ott 3,5km/h és 25rpm :D de sikerült 35rpm-re felrúgni :fekverohog:
tacx_22es.jpg
tacx_22es.jpg (92.95 KiB) Megtekintve 1168 alkalommal
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.05.02., kedd 22:55
st81 írta:
2023.05.02., kedd 22:43
Köszönöm!
A záró autó Tótvázsony környékén hagyott el egy elég hosszú emelkedőn. Szerencsére a nagyobb kaptatókat a táv első felébe rakták, de még így is okosan kellett nyomni neki, nehogy idő előtt kipukkanjon a lufi :D
Jól csináltad, ügyes vagy :tutiok:
én is ügyes voltam... tegnap felültem hidegen görgőre és melegítésnek kinéztem egy ingyenes tacx pályát... 8%...15%... 20%... 23% :D (ja, nyilván előre nem írta ki,mi vár rám,csak volt egy görbe, gondoltam valami kis 2%-os hinta lesz...)
megtanultam a magyarok istenét, ráadásul még a 70kg súly volt beírva... a neo2 25%-ig tudja az emelkedőszimulációt és az elsőváltóm nem dobta le, már nem volt értelmes pedálfordulat :D :D :D (xar az egész,mert a 8as váltóhoz csak 10-es hajtóművet tudtam venni,ami integrált és trükközni kell az elsőváltóval,különben ledobálja a láncot,meg úgy xar az egész,ahogy van, csak a normál dimbesdomboson még elmegy...) . persze, a parasztgyerek nem adja fel, cserébe a térdem megoldottam megint :D :tutiok:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2023.05.03., szer. 14:09-kor.
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

st81 írta:
2023.05.02., kedd 22:43
Köszönöm!
A záró autó Tótvázsony környékén hagyott el egy elég hosszú emelkedőn. Szerencsére a nagyobb kaptatókat a táv első felébe rakták, de még így is okosan kellett nyomni neki, nehogy idő előtt kipukkanjon a lufi :D
Jól csináltad, ügyes vagy :tutiok:

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 367

Hozzászólás Szerző: st81 »

Köszönöm!
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

st81 írta:
2023.05.02., kedd 21:35
No, lement az első Balatonfondo, ezer feletti indulóval.
Örültem, hogy az útzárat fenn tartották az olyan kocabringásnak is mint én. Nyilván az ott élőknek és az utakon várakozóknak kellemetlen volt, hogy sokkal hosszabbra nyúlt a "karantén" az előzetesen jelzettnél.
Abszolútban előkelő 184. lettem az 535-ből, 28,8 -as átlaggal:-)
Nagyon jól esett, hogy ennyi emberrel tudtam együtt tekerni, jókat lejtőzni, megizzadni az emelkedőkön és a célnál sprintelni egy utolsót. Remélem, hogy idén még sikerül egy pár versenyen részt venni, mert fantasztikus élmény.
Nagy nagy gratula! Tulajdonképpen azt mondták, avg 30-ig lesz teljes útzár, lényegében ott voltál. Megérdemelted az útzárat ;peace;
Hajrá a következőre :smile32:

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 367

Hozzászólás Szerző: st81 »

No, lement az első Balatonfondo, ezer feletti indulóval.
Örültem, hogy az útzárat fenn tartották az olyan kocabringásnak is mint én. Nyilván az ott élőknek és az utakon várakozóknak kellemetlen volt, hogy sokkal hosszabbra nyúlt a "karantén" az előzetesen jelzettnél.
Abszolútban előkelő 184. lettem az 535-ből, 28,8 -as átlaggal:-)
Nagyon jól esett, hogy ennyi emberrel tudtam együtt tekerni, jókat lejtőzni, megizzadni az emelkedőkön és a célnál sprintelni egy utolsót. Remélem, hogy idén még sikerül egy pár versenyen részt venni, mert fantasztikus élmény.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Nincs itt félreértés. Mi eddig is ezt kommunikáltuk,hogy van menés,aki akar,de van bevárás visszasegítés is. Nálunk így működik és működik. Ákos úgy szereti,ha együtt indulunk,akkor az elejétől a végéig együtt megyünk. Nincs ezzel sem gond. Nyilván a tekerés előtt kell ezeket tisztázni és akkor nincs rossz szájíze senkinek.
Örülök, hogy Mechazseni is "kolléga " lett és tetszett neki. A következő biztosan ettől is jobb lesz,mert akkor már rutinosabban bringázik ezzel a gyönyörű Giant Propel bicóval ;peace; (remélem addig is lesz 1-2 gurulása vele,hogy szokja.
Szóval nyomjuk, guruljunk ;peace; (külön is és együtt is ;) )

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Revi azt szereti,ha nem egyszerű. Volt amikor lázasan jött a Mátra-körre a Kékestetővel. De felkínlódta magát. :smile53:
Na és a lányok is jöttek már velünk ;) ;peace;

mechazseni
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 365

Hozzászólás Szerző: mechazseni »

Srácok!
Akkor az én szemszögemből a tegnapi ride, mert úgy érzem miattam van a félreértés:
Egyáltalán nem voltam magamra hagyva…én kértem a srácokat, hogy menjenek nyugodtan az ő tempójukban mert nekem most másra van szükségem…ahogy írták is…hol a “tőmeg” miatt lassultam be… hol a technika miatt..de mindig visszajöttek, megvárták! Köszi Skacok!
Igen amikor nagyobb “akadályt” láttam magam előtt 100-200 méterrel én inkább azon rugóztam, hogy minél hamarabb “kidokkolni”…lassítani, mert még nincs meg ez a fajta hát érzet, biztonság…? Semmi rossz “szájíz” nincs bennem. Tudtam, hogy ez lesz. Vállaltam. Mindhárman készségesen és segítőkészen…tanítólag “segítettek” és nyilván tudom, hogy ez lehet “jobb” is ha akarom! Nem érzem magam “puhánynak”…de én az éven kb a két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor ültem bicin…Virslin is csak most másodjára, de így is megcsináltam, letekertük szerintem 2,5-3 óra alatt kényelmesen! Azt éreztem, hogy az én tempómmal simán tudom a 100km+ is…amit én szerettem volna tudni…, hogy egyáltalán nekem való-e ez a bici…?
Szerintem IGEN! :D
Bár ha hazudok, azt mondja el Revi és Pärt kolléga amikor leszálltam róla …asszem 65 kili után… :D
Mégegyszer: KÖSZÖNÖM SRÁCOK! Legyen újra!
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5615

Hozzászólás Szerző: pärt »

AAttila írta:
2023.05.02., kedd 13:15
A Kékestetőre menet is úgy volt, hogy Szalonék mentek tovább, én meg vissza legurultam a lemaradókhoz és beálltam nekik segíteni 2x is.
Én meg Revivel gurultam Sirok után, de pár kilométer után udvariasan elhajtott előre, mert egyedül szeretett volna maradni a kínjával. Azt a túrát a térde miatt gyakorlatilag féllábazva nyomta le - ideértve a Kékes mászást is. Tegnap a végére én is belekóstoltam ebbe, meg még pár napig nyögöm a hatását. Attila is betegségből lábadozva jött el, ehhez képest cikázott a csoportok között, mint a partifecske. :tutiok:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

ez muris. megkerestem azt a pályát, amire gondoltam mára. egy kis genyó, elég hamar emelkedni kezd, egyszer már jártam rajta... amiért érdekes, nézzétek a szint (zöld) és pulzusgörbét (piros) :D kicsit hasonlít :D
tacx_hullamvasut.jpg
tacx_hullamvasut.jpg (91.55 KiB) Megtekintve 1121 alkalommal
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2023.05.02., kedd 16:21
Ő Merlinezett. Az kemény cucc.
az biztos :D
ma megvettem, talán életem első igazi semmirevaló hifis lemezét. 2Cellos/let there be chello. yutubin találtam egy videót, ahol kondo hajt tölcséreket és olya igazi értelmetlen zene, de kíváncsi voltam, mit tudhat (vidijó linkelve a halfnote.hu-n).
xal ma nem tudom, húzzak e 19-re lapot a tegnapi után és kicsit görgőzzek, vagy csak simán üljek le meghallgatni a doppingot :D
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.05.02., kedd 16:12
Revi, Te is régebbi versenyző vagy, mégsem néztél így ki soha 31_1_21.gif
(OK, nálad nem játszottak egyéb cuccok ;) )
me gyenge voltam. ezek azlrt inas fulllúk ám...
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5615

Hozzászólás Szerző: pärt »

Ő Merlinezett. Az kemény cucc.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Revi, Te is régebbi versenyző vagy, mégsem néztél így ki soha 31_1_21.gif
(OK, nálad nem játszottak egyéb cuccok ;) )

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2023.05.02., kedd 15:15
revox írta:
2023.05.02., kedd 14:59
pärt írta:
2023.05.02., kedd 14:13

Te gonosz csont! 31_1_21.gif
Á, majd lemeccseljük kultúráltan, személyesen.tdf10st06-brawl~2.jpg
ez csak nekem tűnik úgy, hogy ezek a régebbi versenyzők jobban néztek ki, férfiasabbak voltak? Nyilván az idő és az eredmények az új generációt igazolják, de ez a testfelépítés nekem jobban tetszik
Más cuccokat használtak.
ja,amitől a nők is így néztek ki :D
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Nem vagyunk egyformák (szerencsére). Elhiszem,hogy Ákosnak, EZ nem együtt tekerés. Neki akkor teljesül ez a dolog, ha végig együtt vagyunk és ebbe férjen bele,hogy ha valaki 20-al tud menni, akkor mindenki annyival megy. Nem probléma. Tényleg nem.
Én ezután is szívesen megyek hfbzk tekerésre, szívesen megyek Ákos szervezésében montizni, szívesen megyek párban tekerni bárkivel, akivel tudunk tempósabban (35-38) menni. (Ákossal is voltam,megy Neki, ezután is mennék vele)

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 488

Hozzászólás Szerző: geza123 »

asebestyen írta:
2023.05.02., kedd 13:35
Én nem írtam olyat, hogy taplón csináljátok vagy rossz lenne úgy, ahogy mindig szoktátok. Én csak annyit írtam, hogy én így nem szeretnék menni és hogy mi nem így csináljuk. Ennyi az egész. Ha nem lenne úgy jó Nektek, nem mennétek.
Megkérdezhetem, hogy Részedről mi volt, ami kevésbé tetszett a leírtak alapján?

Személyes tapasztalat, 3 hfbzk tekerés alapján, ahol is első két alkalommal a dögsor végén, majd utoljára a "mezőny" közepén tekerve vettem részt: egy pillanatig sem volt olyan érzésem, hogy lemaradok, vagy szándékosan ott vagyok hagyva. Egyszer sem tekertem egyedül, mindig volt társ és mindig volt aki a kevésbé edzetteknek fogja a szelet, bíztassa őket. Valamint az idő 60-70%-ában a csapat együtt tekert, és együtt is érkezett meg a megbeszélt etető/itató helyekre, teljes jókedvében.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8307

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
2023.05.02., kedd 14:59
pärt írta:
Rotox írta:
2023.05.02., kedd 13:54
Nehogy má' összebalhézzatok, srácok. :ohnoohnoohno:

Esetleg egy új csapatmez? ;): https://www.aliexpress.com/i/1005002824763969.html
ez csak nekem tűnik úgy, hogy ezek a régebbi versenyzők jobban néztek ki, férfiasabbak voltak? Nyilván az idő és az eredmények az új generációt igazolják, de ez a testfelépítés nekem jobban tetszik
Más cuccokat használtak.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
Rotox írta:
2023.05.02., kedd 13:54
Nehogy má' összebalhézzatok, srácok. :ohnoohnoohno:

Esetleg egy új csapatmez? ;): https://www.aliexpress.com/i/1005002824763969.html
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.05.02., kedd 13:15
A Kékestetőre menet is úgy volt, hogy Szalonék mentek tovább, én meg vissza legurultam a lemaradókhoz és beálltam nekik segíteni 2x is.
ja,erre emléxem... igaz,hogy lassan, de beszélgetve mentünk fel a kékesre :D (amit előtte úgy terveztem, hogy én inkább várok mátraházán :D )
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”