biztos én vagy tufa, de nem értem

Már azt, hogy Sebi most túl gyorsnak, vagy lassúnak érzi magát, vagy csak nem jön le,hogy közös tekerés volt.
elég rendhagyó volt. nekem kapkodós volt az indulás, el is baxtam, a 4-esen vágtam neki,aztán szoboszlón esett le, hogy nem is itt kell menjek

na,ott majdnem hazafordultam, de odaléptem, megérkeztem, leengedtem a gőzt. De ez általában nem így megy, csak ez volt most ilyen kicsit merevebb.
Utána csak mentünk, egyszer Zseni eltűnt a hídon a tömegben, később kiderül (poroszlón megvártuk), valami a Garminnal volt. Aztán jelezte,hogy menjünk, Ő még bíbelődik a technikával. elmentünk kiskőréig, ott Ati húzta, Part is vállalt, valsz itt vállalta túl magát (idén még nagyon elszórt pár kilométere van). nekem a szombati hegyitúrás combom még nem akart forogni, nem is mentem előre az első félórában.
Kiskőrénél stop és visszagurultunk Zseniért. Nem kellett sokat. hídon átgurultunk, nézelődés, 1-2-3 fotó, utána Ati kísérte Zsenit, mi meg Parttal kicsit gurultunk a szeles részen. utána valahol abádszalók után elmentünk 3an gurulni, majd tiszafüredhez érve visszaford, a végén egy közös palacsinta (még én is bűnbeestem)
Voltak gyorsabb részek, mindig vannak, de mindig ott van normális sor is.
ellenben az eteyeki útról azt gondolom, 100kili 1200 szinttel az azért meló. DE azt is tudom, a bükkben régebben az axxonnyal sokszor megtoltuk a miskolc-eger szakaszt,ami legalább ilyen adatokkal bír. mentünk kényelmesen és megvolt.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu