Mer' viszi a vére...

Mer' viszi a vére...

Persze. Nem győztelek hátrazavarni,mert megint szétmegy a térded és rám fogod
Az azért túlzás. Atesz itt az izom. De jóvanaz, dógozzon csak, aki siet
Ha kutya kerget, így is elmegxek vele

Remélem az etyeki tekerés is sikerül majd,ott 100% biztosan kisebb lesz a tempó.mechazseni írta: ↑2023.05.01., hétf. 17:58Ez így volt rendben…Ti tudtatok menni a saját tempótokban, én pedig tapasztalatot szereztem.AAttila írta: ↑2023.05.01., hétf. 17:53Remélem az én "butaságom" nem vette el a kedved és legközelebb is jössz,lehet tovább ismerkednimechazseni írta: ↑2023.05.01., hétf. 17:43Tudjátok hány jó csajt nem láttatok, mert úgy mentetek mint a golyó….?![]()
![]()
![]()
Köszönöm, hogy elkísértetek!
Nagyszerű embereket ismertem meg!
IMG_3429.jpeg![]()
Szívesen megyek újra….van még mit tanúlni.![]()

Ez így volt rendben…Ti tudtatok menni a saját tempótokban, én pedig tapasztalatot szereztem.AAttila írta: ↑2023.05.01., hétf. 17:53Remélem az én "butaságom" nem vette el a kedved és legközelebb is jössz,lehet tovább ismerkednimechazseni írta: ↑2023.05.01., hétf. 17:43Tudjátok hány jó csajt nem láttatok, mert úgy mentetek mint a golyó….?![]()
![]()
![]()
IMG_3429.jpeg![]()
Remélem az én "butaságom" nem vette el a kedved és legközelebb is jössz,lehet tovább ismerkednimechazseni írta: ↑2023.05.01., hétf. 17:43Tudjátok hány jó csajt nem láttatok, mert úgy mentetek mint a golyó….?![]()
![]()
![]()
IMG_3429.jpeg

Revi még xarikasebestyen írta: ↑2023.05.01., hétf. 09:58Nah, ne tollászkodjatok tovább srácok, induljatok el szépen! Nyél!![]()

Mennek a csapatból. Green Riders mezt nézzél. Laci barátom hosszún indul, de edzés lesz neki,mert ma volt Szlovákiában versenyen. Lesz egy másik srác, ő most kezdett bringázni, ez lesz a 2. versenye.