Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Re: Lemezjátszó
Esetleg kevésbé cizellált megoldás is jó lehet.
Pld ilyen
Pld ilyen
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Sziasztok! Plexi tetőt gyártó ember, cég kellene nekem. Alany egy VPI Scout 1.1
[attachment=1]222216-61b9b436-vpi_scout_turntable_with_clearaudio_talisman_moving_coil_cartridge_ginko_acrylic_cover_and_accessori.jpg
[attachment=1]222216-61b9b436-vpi_scout_turntable_with_clearaudio_talisman_moving_coil_cartridge_ginko_acrylic_cover_and_accessori.jpg
- Csatolmányok
-
- 222216-61b9b436-vpi_scout_turntable_with_clearaudio_talisman_moving_coil_cartridge_ginko_acrylic_cover_and_accessori.jpg (105 KiB) Megtekintve 1333 alkalommal
Akkor ez egy mega - projekt.
Sok sikert !
Sok sikert !
Még felújítás előtt áll ez a lemezjátszó a 40 éves kondikkal és a gyárinál jóval komolyabb hálózati trafó sincs még beépítve. Az egyenirányítás is lehet át lesz alakítva, ami azóta sokat fejlődött. Az a kar egyedi gyártás, 12 colnál hosszabb lesz. Már nagyon kezd összeállni, csak másokra várunk .
Ezek talán a legjobb értékek eddig.
Kicserélted már a kart a 12 collosra ?
Kicserélted már a kart a 12 collosra ?
Komoly mérési eredmények a Viktor - ról.
Igen, erre én is gondoltam, hogy ahány mérés, annyi mérőeszköz.
Mindenesetre nem lehet nem észrevenni, hogy a komolyabb DD gépek milyen jól teljesítenek mindenkinél.
Igen, erre én is gondoltam, hogy ahány mérés, annyi mérőeszköz.
Mindenesetre nem lehet nem észrevenni, hogy a komolyabb DD gépek milyen jól teljesítenek mindenkinél.
Szia!
Az a gumi az Sorbotane, és nagyon jó.
Más márkatárs is agitált, de itt máshogy működik, mint a kis Rockon.
A plinth azon támaszkodik ugyan - remekűl elcsatolva a környezettől az egész herkentyűt - de a szubsasszie három olajos lengéscsillapítón piheg, gyakorlatilag anulálva, hogy mi történik egy szinttel alatta.
Nincsen nagy ingerenciám, hogy belekotorjak az alapkonstrukcióba, de ha majd ez lesz a legnagyobb problémám, akkor lehet, hogy elkísérletezgetek vele.
Most az Air - Tangenthez passzoló első vályú projektben vagyok, hogy az eredeti tervezési koncepciót ide is kiterjesszem.
Macerásabb a sztori mint elsőre gondoltan, de az benne a szép...
Az a gumi az Sorbotane, és nagyon jó.
Más márkatárs is agitált, de itt máshogy működik, mint a kis Rockon.
A plinth azon támaszkodik ugyan - remekűl elcsatolva a környezettől az egész herkentyűt - de a szubsasszie három olajos lengéscsillapítón piheg, gyakorlatilag anulálva, hogy mi történik egy szinttel alatta.
Nincsen nagy ingerenciám, hogy belekotorjak az alapkonstrukcióba, de ha majd ez lesz a legnagyobb problémám, akkor lehet, hogy elkísérletezgetek vele.
Most az Air - Tangenthez passzoló első vályú projektben vagyok, hogy az eredeti tervezési koncepciót ide is kiterjesszem.
Macerásabb a sztori mint elsőre gondoltan, de az benne a szép...
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1703
Az eredmények összehasonlítását erős fenntartásokkal kezelem, mert nem ugyanazzal az eszközzel készültek, ami a minimum követelmény lenne. :)
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 835
Azokat a gumi lábakat kéne lecserélni.A Max nagyon mellényúlt avval.Rock60 írta: ↑2023.05.01., hétf. 10:10Persze, az eredmény nem változtat semmit a Rock hangján, csak egyszerűen kíváncsi lennék ennek a mérésnek az eredményére, ha már annyian fáradoztak vele, én is szívesen kipróbálnám.
Rengeteg mindennek kell összeállni egy futóművön, hogy jó hangja legyen, abból a Wow csak egy paraméter, de szerintem nem vitatható a fontossága a végeredmény szempontjából.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Persze, az eredmény nem változtat semmit a Rock hangján, csak egyszerűen kíváncsi lennék ennek a mérésnek az eredményére, ha már annyian fáradoztak vele, én is szívesen kipróbálnám.
Rengeteg mindennek kell összeállni egy futóművön, hogy jó hangja legyen, abból a Wow csak egy paraméter, de szerintem nem vitatható a fontossága a végeredmény szempontjából.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2917
én úgy mértem hogy minden már a forgó tányéron volt,celux központositva,teló is (már ahogy),és rányomtam a "start" gombra...kötve hiszem hogy a stabilizáláshoz 5mp-re van szüksége egy 1210-snek...de ne tornáztasd magad feleslegesen mert hasonló mérési eredményeket talász majd csatolva,viszont hangra totál ellentétes mutatók vannak egy pár példánynál...
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Csak én vagyok ilyen ügyefogyott, hogy nem vagyok képes letölteni ezt az átkozott alkalmazást.
Még a végén meg kérek szépen valakit, hogy tegye már rá a telóját a Rock-ra...
Még a végén meg kérek szépen valakit, hogy tegye már rá a telóját a Rock-ra...
Semmi probléma, közel sem vagyok megsértődős fajta.
Ha a pirossal kiemelt mondatomat kivesszük a képletből, úgy is kerek a hozzászólásom, és mondjuk úgy, hogy ahhoz a verzióhoz már ragaszkodnék...
Viszont, én sem akarlak megbántani, Vidor, de az olyan kijelentések, mint a
" Az áru legyen minél drágább, és ezzel legtöbbször együtt jár, hogy rosszabb "
akkora zöldség, amivel egy nyúlfarm egy évig el lenne...
Ha a pirossal kiemelt mondatomat kivesszük a képletből, úgy is kerek a hozzászólásom, és mondjuk úgy, hogy ahhoz a verzióhoz már ragaszkodnék...
Viszont, én sem akarlak megbántani, Vidor, de az olyan kijelentések, mint a
" Az áru legyen minél drágább, és ezzel legtöbbször együtt jár, hogy rosszabb "
akkora zöldség, amivel egy nyúlfarm egy évig el lenne...
Én is készítettem kiváncsiságból méréseket:
Rega P8
Thorens TD3001
Rega P8
Thorens TD3001
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230430_202652_Turntable Speed.jpg (362.4 KiB) Megtekintve 1495 alkalommal
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2945
- Kapcsolat:
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
-
alfaati
Az egyenes szakasznál éppen lineárisan fut?
Bocs, az elöbbiért Félreértettelek.
DENON-on van sebbesség finom beállítás. Beállítottam, hogy közelebb legyen 33.33-hoz, de ilyenkor romlik a WOW értéke. Na nem sokat, de mérhető.
Bocs, az elöbbiért Félreértettelek.
DENON-on van sebbesség finom beállítás. Beállítottam, hogy közelebb legyen 33.33-hoz, de ilyenkor romlik a WOW értéke. Na nem sokat, de mérhető.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230430-194030_Turntable Speed.jpg (273.19 KiB) Megtekintve 1478 alkalommal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alfaati 2023.04.30., vas. 20:18-kor.
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2945
- Kapcsolat:
Ugylatszik csak a DD-k produkálnak rövid egyenes szakaszokat a méréseken. Supravox sp10-esén is ez volt az azonos motivum.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
-
alfaati
Én se maradjak ki:
DENON gyári WOW RMS 0.02%
SONY gyári WOW RMS 0.025%
Mindkettő 1979-es gyártás.
DENON gyári WOW RMS 0.02%
SONY gyári WOW RMS 0.025%
Mindkettő 1979-es gyártás.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230430-191353_Turntable Speed.jpg (256.35 KiB) Megtekintve 1312 alkalommal
-
- Screenshot_20230430-190904_Turntable Speed.jpg (266.22 KiB) Megtekintve 1312 alkalommal
5 mp. után egyenletesebb.
Hogy működik az alkalmazás ? Amikor ráteszed a tányérra a telefont, akkor rögtön indul a mérés, vagy kivárja, míg felgyorsul és stabilizálódik a sebesség ?
Hogy működik az alkalmazás ? Amikor ráteszed a tányérra a telefont, akkor rögtön indul a mérés, vagy kivárja, míg felgyorsul és stabilizálódik a sebesség ?
- dixie-chicken
- V.I.P.

kicsit megkésve,de legyen meg...technics 1210 Mk2...a sztrób sziklaszilárd 33 1/3-on volt
- Csatolmányok
-
- 1210 mk2.jpg (448.63 KiB) Megtekintve 1312 alkalommal
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- dixie-chicken
- V.I.P.

spanyol példány volt,elég nehézkes volt az ügylet lebonyolitása már magában...gomolalaci írta: ↑2023.04.29., szomb. 20:12Az eladó nem tudja?dixie-chicken írta: ↑2023.04.29., szomb. 08:01jó reggelt![]()
adott a Lurne J1,SL5 kar van rajta,annak van vlmilyen rögzitő csavarja,amelyet szállitás után,ki kéne oldani,ez hol található ?
kösszi![]()
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1329
Ezért szeretünk bizonyos régi dolgokat, amik már nagyon jó hangúak de már megfizethetőek és ezért építünk bizonyos dolgokat, mert már jobb alkatrészekkel, jobb hangúra néha olcsóbban meg lehet csinálni.vidor2009 írta: ↑2023.04.29., szomb. 21:58Bocsánat,nem akartam személyeskedni,főleg nem akartam Rock60-at megbántani!![]()
Megjegyzésemet általánosságban mondtam arra,hogy a drágább a jobb!
Kinek?A gyártóknak és főleg a kereskedőknek(kevesebb munka,nagyobb haszon)!
Természetesen egy bizonyos szint felett relatíve sokat kell fizetni,de a mai highendnek mondott készülékek ára nem a minőséget tükrözi,hanem többnyire a rablás kategória!!!
Természetesen ez a mai "fogyasztói társadalomban" nem szűkül le a highendre!
Az áru legyen minél drágább és ezzel legtöbbször együtt jár,hogy rosszabb!![]()
A többiek meg fizetnek, vagy beérik szerényebb hanggal.
Bocsánat,nem akartam személyeskedni,főleg nem akartam Rock60-at megbántani!
Megjegyzésemet általánosságban mondtam arra,hogy a drágább a jobb!
Kinek?A gyártóknak és főleg a kereskedőknek(kevesebb munka,nagyobb haszon)!
Természetesen egy bizonyos szint felett relatíve sokat kell fizetni,de a mai highendnek mondott készülékek ára nem a minőséget tükrözi,hanem többnyire a rablás kategória!!!
Természetesen ez a mai "fogyasztói társadalomban" nem szűkül le a highendre!
Az áru legyen minél drágább és ezzel legtöbbször együtt jár,hogy rosszabb!
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
Az eladó nem tudja?dixie-chicken írta: ↑2023.04.29., szomb. 08:01jó reggelt![]()
adott a Lurne J1,SL5 kar van rajta,annak van vlmilyen rögzitő csavarja,amelyet szállitás után,ki kéne oldani,ez hol található ?
kösszi![]()
A gondolkodás nem megerőltető...