Szalont néztem, még lelkesen nyomja, de mostanában fura dolgokat csinál, meg nem is értem teljesen, mivel csinálja. De hegyen biztos nagyon kipattintotta magát, olyan szinteket megy,de vannak benne combosabb kaptatók is. nekem 5% fölötti nem esik jól, inkább szenvedem, mint tekerem, de Nála allandósult a tisztes hegymenet
tegnap eszebejutott a kolléga. egy új northwave cipőt próbálok betörni, de nemigazán adja magát... A Torpedo, amit éveken át használtam, istenkirály cipő volt, most azt használom görgőzni, de a többi northwave nálam se hozza, amit elvárnék tőle. Jónak jók,csak a lábamra nemigazán fekszenek be jól. de az is gáz, a jobbos nekem valamivel kisebb, amit a Torpedo megoldott, az Extereme meg nemigazán tolerálja. még van Etreme Tech, hátha majd az, de azt meg szobában próbálva is fura a talpbetétje... meg zöld...

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu