.
.
Éreztem az iróniát, de ma komolyabb hangulatom van. Sorry.pärt írta: ↑2023.04.25., kedd 19:17Szándékosan túlrajzoltam.A sok újítás közül igazán csak az e-váltás van a bögyömben, de az is csak azért, mert a hobbista masszának az tényleg csak felesleges pénzégetés. A mechanikus opció mindenesetre maradni fog, csak a póroknak való alsóbb kategóriákban, hogy meglegyen a késztetés majd "fejleszteni, feljebb lépni".
a balenoban még nem
Szándékosan túlrajzoltam.
Azt nem hinném, de azt, hogy pénzért már személyre konfigurálható váltóműködést, gyorsabb váltási sebességet esetleg precízebb beállitásokat kapsz, na azt simán. Szép új világ!
Egyébként igen. Az autógyártásban ez már “bevett szokás” sajnos.
nekem gőzöm sincs, csak szólok, hogy délután ,estefele keverednek elő páran, akik esetleg tudhatjákMegyer írta: ↑2023.04.25., kedd 10:16Sziasztok! Annak a segítségét szeretném kérni aki képben van a mostani használtpiaci árakkal. Anno kb. 15 éve letettem az országúti paripát és nem is foglalkoztam vele. Szóval eladnám és nem tudom mennyit ér. Alu váz, karbon villa,105-ös Shimano szett van rajta. Privát üzenet formájában írjatok. /Elnézést ha rossz helyre írtam akkor egy Modi megoldja/
Igen, sejtettem.Vinkler írta: ↑2023.04.24., hétf. 21:04Khm. Vinkler úr annyit hajtott fixivel, hogy tökéletesítse a forgatást, amit el sem tudsz képzelni. Amit az ember tizenéves koráról huszonéves korának végéig próbál tökéletesíteni, azt nem annyira könnyen felejti el a szervezet sem, össze nem hasonlítható azzal amit mondjuk 40 felett próbál elsajátítani. Tudom, mert most próbálom tökéletesíteni a squash mozdulataimat, hát kábé felejtő. Műkedvelő paraszt lehetek csak.![]()
Khm. Vinkler úr annyit hajtott fixivel, hogy tökéletesítse a forgatást, amit el sem tudsz képzelni. Amit az ember tizenéves koráról huszonéves korának végéig próbál tökéletesíteni, azt nem annyira könnyen felejti el a szervezet sem, össze nem hasonlítható azzal amit mondjuk 40 felett próbál elsajátítani. Tudom, mert most próbálom tökéletesíteni a squash mozdulataimat, hát kábé felejtő. Műkedvelő paraszt lehetek csak.AAttila írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:55Akkor még az lehet,hogy Vinkler Úr olyan régen tekert,hogy már nem egyenletesen forgat körbe,hanem rángatja![]()
a sok zsír, ha új, akkor is lehet gond forrása, de ahhoz sok zsír kel és viszonylag sűrű, ami zavarja a rugókat, hogy rendesen visszahúzzák a kilincseket. de csak egy tipp, de kicsi az esélye.asebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:50Vacsi új rotor is van rajta. :)
Akkor még az lehet,hogy Vinkler Úr olyan régen tekert,hogy már nem egyenletesen forgat körbe,hanem rángatjaasebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:50Vacsi új rotor is van rajta. :)
Vacsi új rotor is van rajta. :)revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:37a rotor nincs tele zsírral? az is csinálhat hülyeséget. szalaszt egy löketet, aztán olyankor már be is leng az egésh annyit, hogy átdobhatja a láncot.
a rotor nincs tele zsírral? az is csinálhat hülyeséget. szalaszt egy löketet, aztán olyankor már be is leng az egésh annyit, hogy átdobhatja a láncot.Vinkler írta: ↑2023.04.24., hétf. 18:47Új hajókar és lánc. A hátsó sor maradt, mert hibátlannak nézett ki. Ugrott. Mondom akkor hátsó sor is csere. Szóval minden új! Így is ugrik.
az egy. pályán minden körben nyomnak egyet
Úgy a legjobb. Nem is holmi evőeszköz segítségével.asebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:15Persze, ezüst villa, hájend. Azóta is hiányos a családi étkészlet, úgyhogy én kézzel tunkolom a kenyeret az oldalas zsirjaba.![]()
Persze, ezüst villa, hájend. Azóta is hiányos a családi étkészlet, úgyhogy én kézzel tunkolom a kenyeret az oldalas zsirjaba.