Persze, ezüst villa, hájend. Azóta is hiányos a családi étkészlet, úgyhogy én kézzel tunkolom a kenyeret az oldalas zsirjaba.

Persze, ezüst villa, hájend. Azóta is hiányos a családi étkészlet, úgyhogy én kézzel tunkolom a kenyeret az oldalas zsirjaba.
Új hajókar és lánc. A hátsó sor maradt, mert hibátlannak nézett ki. Ugrott. Mondom akkor hátsó sor is csere. Szóval minden új! Így is ugrik.Rotox írta: ↑2023.04.24., hétf. 18:42Tudom-tudom,túl triviális volna, de azért mégis megpendítem: esetleg vadi új lánc-kopott sor párosítás nem okozhatja? Cseréltél esetleg láncot a probléma megjelenését megelőzően? Bár a sebesség ugrást szvsz. ez nemigen okozhatja.
![]()
Tudom-tudom,
A láncvonal jó amikor ugrik, elöl nagytányér hátul alulról a negyedik lánckerék, de lehet harmadik, vagy 5. Is. Ráadásul szerintem át is ugrik egy sebességgel. És kizárólag nagy nyomatékon egyébként hibátlanul fut. Tegnap mosásnál megint átnéztem és minden hibátlannak tűnik. 9 es rendszer van rajta, nem emlékszem, hogy asebi milyen patentszemet tett fel, de tegnap este én is arra jutottam, h nincs más, csak az.
Hát az addig is az volt, amíg használtam. Évente egy, néha két monoblokk is ment a lecsóba, de a trekkingen az octalink is évente kuka volt. Amikor vettem, akkor ez volt, az új rendszer a következő évben debütált. Ez van.pärt írta: ↑2023.04.23., vas. 22:03Ja, valóban. Azok a mutatós, meseküllőzésű kerekek nem biztos, hogy boldogok lennének a kihívástól. Meg gondolom, a treking némileg alkalmasabb is az újrakezdéshez.
De pofás gép.Azért akármennyire is leslankulsz majd, az a középcsapágy/hajtómű páros mindenképp szűk keresztmetszet lesz.
105-nél szerintem igen.
Azér' a hétvégén a Liege-n amikor Evenepoel hirtelen kiállva megindult és a(z akkor még) száraz aszfalton is "elkapart" a hátsó kerék, kíváncsi lennék, hogy az hány W (vagy Nm, vagy HP
Hát a kicsin már inkább csak álltam,mint ültemrevox írta: ↑2023.04.24., hétf. 16:18azóta mentem egy kört a Gannal![]()
Ha eladom,tuti borulok egyet és eltöröm a villát, amit majd nem találok sehol![]()
mer kéne? átgondolhatom... ha jó célt szolgál, egye-fene, de alapvetően most visszatartom alkatrésznek (villa,nyeregcső, bilincsek,cssvarok,apróságok,ami egyedi...) De Te különlegesen kegyelt vagy, ha kell, az jó helyre megy. Kellet Neked ráülni a kicsire![]()
oszt még így is majd Te tekered a legtöbbet. mi lenne, ha lenne motivációd?asebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 15:32Egyszerű motivációvesztés. :) Aztán beneveztem egy monti versenyre, hátha majd attól megjön, hogy készülni kell, de nem jött meg, úgyhogy átadtam a nevezésem Zolinak.![]()
azóta mentem egy kört a Gannal
Egyszerű motivációvesztés. :) Aztán beneveztem egy monti versenyre, hátha majd attól megjön, hogy készülni kell, de nem jött meg, úgyhogy átadtam a nevezésem Zolinak.
mer mi a baj? tök jó számokat produkálsz. senki nem hajt, olyan ütemben csinálod ,ahogy Neked jó.asebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 14:27A múltkor közel voltam, hogy abbahagyom a sport szintű kerékpározást, a tervszerű edzést meg végképp. Én se igen tekertem vagy 2 hétig, de lehet több.Most kezdek megint tekerni, de néha elég nehéz rávenni magam.
![]()
A múltkor közel voltam, hogy abbahagyom a sport szintű kerékpározást, a tervszerű edzést meg végképp. Én se igen tekertem vagy 2 hétig, de lehet több.
Én kb 2 hete nem tudtam edzeni sem.
És Te végül nem indultál?
ja, ezt csak piszkoskodásnak írtam oda (pályások és országútisoknál között divat az élcelődés) ráadásul a goodMorning szmájli gőzöm sincs, hogy került belerevox írta: ↑2023.04.23., vas. 22:19
ááá, pályások négyszögtengellyel járnak. Egy mezei integráltat ledarálnak, ha megindul a nyomatékpärt írta: ↑2023.04.23., vas. 22:03Ja, valóban. Azok a mutatós, meseküllőzésű kerekek nem biztos, hogy boldogok lennének a kihívástól. Meg gondolom, a treking némileg alkalmasabb is az újrakezdéshez.
De pofás gép.Azért akármennyire is leslankulsz majd, az a középcsapágy/hajtómű páros mindenképp szűk keresztmetszet lesz.
én se tudom, miért ez, de ez az egy észérv jut eszembe, hogy a sok megindulással járó versenyszámok esetén azokat a bődületes Wattokat az ifx, hogy legjobban a négyszögtengely viseli el. Vinkler tudná ezt jól elmesélni, én bevallom, eltévedek a pályaversenyek nevében, de rengeteg olyan szám van,ahol hirtelen, nagyon rövid távon, 50-100méter kell iszonyatosan nagyot katapultálni. Ezek bicók se elől, se hátul nem rendelkeznek váltóval. a Verseny elején belövöd,mi az az áttétel ami neked jó és azt rakod fel a bicajra és azzal tolod végig az etapot, de ez sok esetben csak 100-200méter, vagy 400méter, vagy 1 kili, vagy 4 kili. A 4km már hosszúnak számítpärt írta: ↑2023.04.24., hétf. 12:05Versenyzéshez úgy általában láma vagyok, pályához meg végképp fogalmatlan, szóval lehet, hogy tényleg beleragadtak a négyszögtengelybe. A négyszögtengelynek több előnye is van:revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 07:33Semmi extra, de a pályabringák zöme mai napig négyszögtengelyes. Rövid távokon brutál nagy erőt fejtenek ki a pályás megindulások. Gondolom ez a legbiztosabb kontakt tengely és hajtókar között. Sokan a petentpedál mellé klipszszíjat is használnak a stabil pedálfogásért.
1. Olcsó.
A többi nem jut eszembe. Szerintem ahol a hajtás hatékonysága fontos, ott felejtős. Első váltóssal meg pláne, lehetetlen úgy beállítani, hogy ne súroljon be. Magamfajta pálcikaembernél is, flekkenezős rájderek alatt meg pláne. Már a közel harminc éves Octalink is körökkel jobb nála minden szempontból.