pärt írta: ↑2023.04.24., hétf. 12:05
revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 07:33
asebestyen írta: ↑2023.04.23., vas. 22:24
Nah, ezt fejtsd ki, kérlek!
Semmi extra, de a pályabringák zöme mai napig négyszögtengelyes. Rövid távokon brutál nagy erőt fejtenek ki a pályás megindulások. Gondolom ez a legbiztosabb kontakt tengely és hajtókar között. Sokan a petentpedál mellé klipszszíjat is használnak a stabil pedálfogásért.
Versenyzéshez úgy általában láma vagyok, pályához meg végképp fogalmatlan, szóval lehet, hogy tényleg beleragadtak a négyszögtengelybe. A négyszögtengelynek több előnye is van:
1. Olcsó.
A többi nem jut eszembe. Szerintem ahol a hajtás hatékonysága fontos, ott felejtős. Első váltóssal meg pláne, lehetetlen úgy beállítani, hogy ne súroljon be. Magamfajta pálcikaembernél is, flekkenezős rájderek alatt meg pláne. Már a közel harminc éves Octalink is körökkel jobb nála minden szempontból.
én se tudom, miért ez, de ez az egy észérv jut eszembe, hogy a sok megindulással járó versenyszámok esetén azokat a bődületes Wattokat az ifx, hogy legjobban a négyszögtengely viseli el. Vinkler tudná ezt jól elmesélni, én bevallom, eltévedek a pályaversenyek nevében, de rengeteg olyan szám van,ahol hirtelen, nagyon rövid távon, 50-100méter kell iszonyatosan nagyot katapultálni. Ezek bicók se elől, se hátul nem rendelkeznek váltóval. a Verseny elején belövöd,mi az az áttétel ami neked jó és azt rakod fel a bicajra és azzal tolod végig az etapot, de ez sok esetben csak 100-200méter, vagy 400méter, vagy 1 kili, vagy 4 kili. A 4km már hosszúnak számít
de pályán is vannak un időfutam kerók,azokon már van intagráltra hasonlító, ocatlinkes felfogatású kurbli, de a klasszik "pista", amivel megy a pitbullkodás előszeretettel használja a négyszögtengelyt, de az aluvázak se ritkák, sőt... amúgy olcsónak se mondanám, mert egy közepesen árazott Miche kb hozza az ultegra árát (bár az manapság eléggé elszabadult, nem tudom, hol jár pontosan

).
https://www.racycles.com/product/detail/24964
egyesület is kapott mintákat pályakerókból (gondolom az épülő velodrom miatt). ezekből majd lehet rendelni, ha tetszik... Egyszer láttam, alu keró,alu kerék, négyszöges és kerekedett a szeme az árán,ami már kedvezményes ár volt jócskán... de én se értek annyira hozzá
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu