No, nem egészen. A vírusírtók legtöbbje (valószínűleg tévesen) az alábbi linken található riasztásokat jeleníti meg.
https://www.virustotal.com/gui/file/ac7 ... /detection
https://www.virustotal.com/gui/file/ac7 ... /relations

No, nem egészen. A vírusírtók legtöbbje (valószínűleg tévesen) az alábbi linken található riasztásokat jeleníti meg.

Hozzá teszem a vírusírtó nem talál benne semmit, csak a Smart Screen nem tudja ellenőrizni a program gyártóját. Ez megint a pénzről szól!

Ez igaz, ha lenne valaki aki befizetné azt a kb. 5000$-t egy ingyenes program után a Microsoftnak és azonnal tudná ellenőrizni a Defender SmartSceen az eredetiségét.Voyager írta: ↑2023.04.23., vas. 17:01Az attól függ!Hogy kinek és minek a biztonságáról van szó ugye. Nálunk egyébként seggbe billentik azokat a fejlesztőket, akik nem tartják be a szabványokat lévén, hogy elvárható tőlük az ismeret/tudás. Értem én, hogy ez egy ingyenes cucc, annak a "negatív" velejáróival stb... (sajnos a legtöbb víruskereső problémásnak véli az alkalmazást évek óta) Ezen szerintem lehetne mit javítani.

Az attól függ!Big írta: ↑2023.04.23., vas. 16:40Mérnők Úr!Voyager írta: ↑2023.04.23., vas. 16:14És ez biztonságos?kakaox írta: ↑2023.04.23., vas. 11:36A Jplay fórumon olvasható, hogy elkészült a legújabb TrustedClean v2.3, HungryBear jóvoltából!
http://jplay.eu/forum/index.php?/topic/ ... n/?p=64248
Ezzel egy új fícsör került bele, amivel lehetővé válik az ES/MC programok különböző helyi és hálózati szolgáltatások
mixelése, azaz futtatható például Helyi szolgáltatással az ES64 és Hálózati szolgáltatással az ES55.
Próba folyamatban...:-)
Ja, nagyon aranyos HungryBear "árképzése" : hasipacsi, vagy egy üveg méz...mivel ingyenes!![]()
Mi a definíciója a "biztonságos"-nak?![]()
![]()
![]()

Mérnők Úr!Voyager írta: ↑2023.04.23., vas. 16:14És ez biztonságos?kakaox írta: ↑2023.04.23., vas. 11:36A Jplay fórumon olvasható, hogy elkészült a legújabb TrustedClean v2.3, HungryBear jóvoltából!
Ezzel egy új fícsör került bele, amivel lehetővé válik az ES/MC programok különböző helyi és hálózati szolgáltatások
mixelése, azaz futtatható például Helyi szolgáltatással az ES64 és Hálózati szolgáltatással az ES55.
Ja, nagyon aranyos HungryBear "árképzése" : hasipacsi, vagy egy üveg méz...mivel ingyenes!![]()

És ez biztonságos?kakaox írta: ↑2023.04.23., vas. 11:36A Jplay fórumon olvasható, hogy elkészült a legújabb TrustedClean v2.3, HungryBear jóvoltából!

A "semleges, amíg bármely fél egyértelműen nem győz meg" eldöntöttnek számít?

Valamit keversz, Viktor...wittao írta: ↑2023.04.20., csüt. 12:22Te is pontosan tudod, hogy a csaladod is egy felhasznaloi feluletet kezel. Tokmindegy a PC orajelezett szupermodemrol, linearis tappal megy, vagy egy dzsunka PC. A kezelofelulet donti ezt el, nem ami mogotte van.
Lehet szemelyeskedonek tunik a reszemrol, csak baromi unalmas (lasd ezoteria topik), hogy par ember folyamatos kinlodasa miatt nem lehet tarsalogni egy temaban. Itt van Suti tap tesztje, kivancsian varom az eredmenyet. De ugyanakkor tudom nick-nev alapjan kivel fogunk majd ket oldalon keresztul b@szakodni valojaban semmit sem szamit semmi sem.
A szemelyes “keretrendszerek” azok egyediek, amik Neked nem fernek bele, ott Suti vagy en pl. csak elkezdunk bemelegiteni a temara. Az, hogy a tudomany mai allasa szerint mi van rgy ethernet kommunikacio soran, tudjuk nem megdonthetetlen. Ethernet izolacios trafok is izolalnak bizonyos frekitartomanyig. 5-9Ghz-en is? Ha ezek megis atcsatolodnak a trafon, akkor a fogado oldalon milyen valtozasokat okoznak? Sok gyarto laborjaban dolgoznak ezeken a kerdeseken, de ezeket lehet csak 10-20 ev mulva fogjuk megismerni maganemberkent. Meg amugy a bitfolyam szempontjabol tok lenyegtelenek, de amikor a bitfolyam feldolgozo egyseget meg zajok cseszegetik, ott mar lehet gond. Es a Joisten tudja, hogy ennek milyen hallhato hatasa van… vagy lehet semmi, de a zavarok tovabb kusznak az analog fokozatokba, amik mar hallhato elvaltozast szenvednek.
Lefitymalva, gunyos kijelenteseket tenni ma meg lehet, de nem nekem lesz kenyelmetlen par ev mulva, amikor kiderul valami megis csak van itt.
Azzal nehez vitatkozni, hogy a digitalis forraskeszulekek mashogy szolnak, valamiert. Ha switch/router/netkabel valtoztatas van, akkor is van aki szerint valtozik a hang (pl. szerintem igen). Tehat ebben a domain-ben tortennek esemenyek, amiknek a korulirasa eppen most zajlik a szakma kepviseloi reszerol is. Legutobb az optikai kabelek anyagatol fuggo jitter novekedesrol olvastam, fantom visszaverodesek stb. ezek nem fontosak az adattovabbitas soran, mig a zenelejatszas soran igen. Idozitesen is lehet viccelodni rengeteget, tokmindegy milyen orajeles a PC, aztan meg ha egy tisztesseges orajellel felszerelt PC-t meghallgat az ember, csak ledobben mennyire folyekony, “nem CD”-s (kiveve CD100 :) ) a hang. Hat akkor megis csak szamit valamit, nem?
Nem akarom tovabb szaporitani a szot, sztem ertjuk egymast.
Te is pontosan tudod, hogy a csaladod is egy felhasznaloi feluletet kezel. Tokmindegy a PC orajelezett szupermodemrol, linearis tappal megy, vagy egy dzsunka PC. A kezelofelulet donti ezt el, nem ami mogotte van.asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 11:28Viktor! Ne személyeskedjük már, kérlek!
Egy lejátszó rendszer forrás oldalát igen sokféle képpen lehet megoldani. Én a felesleges tényezők kiiktatásával szeretem kezdeni. Ilyenek voltak annó az órajelezett SSD, a drága SATA kábel, RAMDISK-ből játszottam annó, majd RAM-ból futott az oprendszer is, így végig lehet menni mindenen, és a lényeges dolgokra lehet fordítani az árát ezeknek, ha ez szempont.
Ma már nem foglalkozom ezzel, mert az a különbség, amit hoz, nekem nem ér annyit. Sokkal fontosabb, hogy a családom is szívesen használja az eszközt, hogy csak egyet mondjak.
Minden bizonnyal vannak olyan rendszerek és megoldások, ahol minden is számít(hat). Ezeket nem nekem fejlesztik és kb ennyi. Nem volt szándékom sem bronz se más szobrokat döntögetni. Az enyém is csak egy szubjektív tapasztalat, semmi több, kéretik eként is kezelni. :) Annyi műszaki tudásom és annyi fülem azért van, hogy tudjam, vannak az enyémnél sokkal jobb rendszerek és annyi is, hogy az én keretrendszerem szerinti marhaságot ne nyeljek már be.
Mások keretrendszerei persze mások (lehetnek), ahhoz nem értek.

Viktor! Ne személyeskedjük már, kérlek!
Ok arra utaltak, jol ertetted, tehat ha mindannyian igy ertettetek, akkor nincs is itt semmi latnivalo. Szerencsere ilyen gyorsan megy ezeknek a bronz-szobroknak a ledontogetese, csupan a hozzaertok szuksegesek hozza. Lapozhatunk.

Én értem félre? Nem inkább arra utaltak, hogy van több eleme a dolognak, amikből létezik audiofil (jelentősen drágább) valtozat is, de ezek a komponensek nem is tudnak elvileg beleszólni a hangzásba, mert nem is vesznek részt a lejátszásban?

Ha track-t valtottal volna ujraindult volna a buffereles, es leallt volna a zene.asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 10:31Valamilyen fix értékre állítottam annó, már nem emlékszem mennyire, de van szabad RAM a 16GB-ból. :)wittao írta: ↑2023.04.20., csüt. 10:24Ha azt allitottad be, hogy
“Max. memory allocated for tracks pre-load” csuszkanal a maximumra, ez akar gigabajtokat is jelenthet, ha annyi szabad memoriad van.
Ez jo hir Neked, mert akar egy egesz album, vagy tobb albumnyi track is bemehet memoriaba, rossz hir denesdr-nek.
Lehet igaza denesdr-nek, pl:
Biztosan sok az enyémnél nagyobb felbontású rendszer van és vannak nálam kihegyezettebb fülű (pláne erre) kartársak is.

Valamilyen fix értékre állítottam annó, már nem emlékszem mennyire, de van szabad RAM a 16GB-ból. :)wittao írta: ↑2023.04.20., csüt. 10:24Ha azt allitottad be, hogy
“Max. memory allocated for tracks pre-load” csuszkanal a maximumra, ez akar gigabajtokat is jelenthet, ha annyi szabad memoriad van.
Ez jo hir Neked, mert akar egy egesz album, vagy tobb albumnyi track is bemehet memoriaba, rossz hir denesdr-nek.
Ha azt allitottad be, hogyasebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 09:19Nem, csak nagy buffer van beállítva.fapaci írta: ↑2023.04.20., csüt. 09:12Érdekes. Az Audirvana működését nem ismerem, de azt gondoltam, a többi lejátszóhoz hasonlóan az is track-enként pufferel. Nem lehet, hogy kedvencnek állítottad be azt az albumot? Mert olyankor előfordulhat, hogy offline játssza le, nem töltögeti le minden alkalommal.asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 07:59Így ment végig a teljes album, hogy a router ki volt kapcsolva és nem volt összekötve az audio-pc-vel.

Nem, csak nagy buffer van beállítva.fapaci írta: ↑2023.04.20., csüt. 09:12Érdekes. Az Audirvana működését nem ismerem, de azt gondoltam, a többi lejátszóhoz hasonlóan az is track-enként pufferel. Nem lehet, hogy kedvencnek állítottad be azt az albumot? Mert olyankor előfordulhat, hogy offline játssza le, nem töltögeti le minden alkalommal.asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 07:59Így ment végig a teljes album, hogy a router ki volt kapcsolva és nem volt összekötve az audio-pc-vel.

Érdekes. Az Audirvana működését nem ismerem, de azt gondoltam, a többi lejátszóhoz hasonlóan az is track-enként pufferel. Nem lehet, hogy kedvencnek állítottad be azt az albumot? Mert olyankor előfordulhat, hogy offline játssza le, nem töltögeti le minden alkalommal.asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 07:59Így ment végig a teljes album, hogy a router ki volt kapcsolva és nem volt összekötve az audio-pc-vel.
Nem hallottál különbséget, mert biztos:asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 07:59Router, router tápegység és társai tuningjának margójára...
ki kellett húzgálni az összes kábelt a routerből, a zene pont úgy szólt tovább, mint addig, se jobban, se rosszabbul, se nem állt meg. Így ment végig a teljes album, hogy a router ki volt kapcsolva és nem volt összekötve az audio-pc-vel.

ennyi erővel használhattál volna akár Times New Roman betűtípust is, jó az úgy is...Voyager írta: ↑2023.04.19., szer. 20:11no, nem mintha sokat nézegetnénk egy roon-nal "felajzott" PC tapétáját, de miért ne lehetne az is találó.![]()
pihenés közben alkotva...
link: https://filetransfer.io/data-package/xILIEZh9#link
minta:
minta.JPG