Musical Fidelity M6si és Audia Flight Three S a két modell, és a szitu adta magát, hogy kicsit a PM-11S1-hez is hasonlítsam őket.
Nos, mindkét erősítő nagyon nyílt, tiszta, erőteljes hanggal rendelkezik, a Contour 20-ast mindkettő lazán hajtja, bőséges tartalékkal rendelkeznek. Érdemi különbséget nem véltem közöttük felfedezni, nagyon hasonló volt (számomra) a karakterük, mindkettő talán kicsit a magas tartományba húz, bár lehet csak a Marantz után hallottam őket ilyennek, vagy a rendszer többi elemével (Limetree Network a TMP táppal, HiDiamond D3 RCA, és AQ Rocket 33) alkottak ilyen egyenleget.
Viszont a PM-11S1 mellettük is megállja a helyét (legalább is az én ízlésem alapjan), nem éreztem azt, hogy barmelyikre is le kéne cserélnem. Sőt, a számomra nyugodtabb, talán hosszabban hallgatható karaktere nekem jobban fekszik.
Ettől még mindkettő nagyon jó és komoly vas szerintem, rosszat nem tudnék mondani egyikről sem, csalódni szerintem egyikben sem igazán lehet. Ajánlani tudom mindenkinek őket, aki ebben a kategóriában keresgél.
Aztán persze nyilván másnál, más rendszerben, lehet teljesen más lenne akár az én véleményem is.
Bónusz kérdés. Tudja valaki, miként lehetséges az, hogy az Audia Flight kiirta, hogy Lindemann, amikor kiválasztottam a forrást, ami ugye a Lindemann Limetree volt. Analóg RCA-n át tud menni ilyen infó?
.