asebestyen írta: ↑2023.04.19., szer. 13:24
Érdekes egy gép, egy tehén ez is. 8kg, Revi.

Azt írja, 26-os a belső felni szélesség, amit nem hiszek el, szerintem elírás.
De mindegy, ezek a Mavic kerekek 19-esek általában, arra mehet a széles gumi.
ja. 1750 a kerék. az én vasaimhoz minden tehén, főleg ha felteszem az 1200g körüli Campákat
most a reakciós a vision metronnal (ami a1360g hivatalosan,de fulcrum agy ment bele és az acélrotor +40g, xal 1400g a szett kb) 7,3kg cakpakk,útrakészen, garmin, minden, de a pedálon tudnék faragni 100g-t, ha akarok, de nem érdekel (durácsével még vagy 2-300at)... szóval, ez után minden tehén, de még ez is tehén az asszony 6,8kg caminmjához képest
de az a decas bicaj, ha kapna egy rendes kereket, 1200g-al, máris lehuppanna 7,3-ra, de nem tudom, pedál bele van e mérve. szerintem nincs. de ez a sok aero elem,mint komrány,stucni,rejtett vezetés, meg gondolom a tárcsafék, a 12 speed hozzák a tömeget. ha bicajt nézek, a váz tömegét nézem meg. a többi már nem a gyártón múlik, vagyis de,mert ő pakolja fel rá a cájgot

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu