Egyébként igen,a kerék az első lenne, amit cserélnék. Azt leszámítva, széles körnek megfelelő ez a bicó.

Na igen,divat lett kerékpárt birtokolni a gazdagok körében is,így minden xart el lehet adni busásan,nézd meg az 575 Factory mezeket a Deca lapján 28e………mi a fax. kb. 1000 Ft. az anyag…..revox írta: ↑2023.04.19., szer. 10:28AAttila írta: ↑2023.04.19., szer. 10:03Ilyen felszereltséggel, ennél csak drágábban vannak bicók.Gyakorlatilag, a használt árak vannak ezzel egymagasságban.
A minőség a fő kérdés, de azért az nagy általánosságban kijelenthető,hogy a Deca, bringás vonalon készít,fejleszt jó termékeket. Akár ruházat,akár bringa.![]()
minek ez az irórnikus hangvétel? poén, PUNK! vegyük észre az értéket és na majmoljunk :) legyél Te is punk, használj olcsó biciklit, ami tud is.
nyilván a puding próbája az evés, de ha hozzáveszem, hogy előtte miket raktak össze (azok nagyon jók) és ami látszik, az igen biztató (a vázgeora a zseniálist mondanám, de az túl nyálas), igen
akinek ilyen jellegű váz kell (kicsit edr, mintsem racsing, de ez minden másról is elmondható. mostanában varázsszó lett a kényelem, holott egy versenyző szenvedjen, ha azzal nyer 1 tizedetAAttila írta: ↑2023.04.19., szer. 10:03Ilyen felszereltséggel, ennél csak drágábban vannak bicók.Gyakorlatilag, a használt árak vannak ezzel egymagasságban.
A minőség a fő kérdés, de azért az nagy általánosságban kijelenthető,hogy a Deca, bringás vonalon készít,fejleszt jó termékeket. Akár ruházat,akár bringa.![]()
holtbiztos, hogy nem lesz rosszabb, egy átlagos gyártó hasonló modeljétől. sőt, abban a támvilla becsatlakozásban van némi fantázia. nyakam rá, hogy ultegrával se lesz több 1,5-nél. talán az a bumszli kerék necces benne. ebbe egy kb 40es bőven elég lenne. ez már inkább triathlonkerék, vagy TT. de hülyén jpis néz ki benne. de valsz boltba nem ezzel kerül majd.
ez igen
azért ez nekem nem gömbölű...ha nem ők hibáztak miért őt büntetikrevox írta: ↑2023.04.18., kedd 20:59erős csaj. szerintm az eyof megvan neki. egy gáz van vele és a hétvégi affér pont nem hiányzott neki. muterjával beszéltem és mondta,hogy egyelőre nem érzi magáról, hogy jó. sorra nyeri a versenyeket, de még nem győzte meg, hogy tényleg ott van a szeren. mondtam neki én is,próbáltam erősíteni, hogy szépen versenyzett, de ezeket majd magában kell helyretenni. egyelőre a külföldi verseny nem biztos, hogy jót tenne neki. erős, de nemzetközi mezőnyhöz még nincs elég tapasztalata. túl sokat dolgozik és ezt kihasználják, aztán a végén ledurrantják és máris letérdel, hogy xar. elég ambivalens neki az eyof, mert ha kijut, jó jel, de kint le fogják szopatni, az meg visszavetheti. nincs jó megoldás, vagyis van, rutin a köbön, csak az, ha megvan elméletben, még nem a gyakorlat. kellene neki egy jó sportpszichológus és nagyon sok mezőnyverseny. a tt-t le kel xarni, triathlonos volt axxem, az megy neki, mezőnyrutin kellene és sok versenyszimulációs edzés.
erős csaj. szerintm az eyof megvan neki. egy gáz van vele és a hétvégi affér pont nem hiányzott neki. muterjával beszéltem és mondta,hogy egyelőre nem érzi magáról, hogy jó. sorra nyeri a versenyeket, de még nem győzte meg, hogy tényleg ott van a szeren. mondtam neki én is,próbáltam erősíteni, hogy szépen versenyzett, de ezeket majd magában kell helyretenni. egyelőre a külföldi verseny nem biztos, hogy jót tenne neki. erős, de nemzetközi mezőnyhöz még nincs elég tapasztalata. túl sokat dolgozik és ezt kihasználják, aztán a végén ledurrantják és máris letérdel, hogy xar. elég ambivalens neki az eyof, mert ha kijut, jó jel, de kint le fogják szopatni, az meg visszavetheti. nincs jó megoldás, vagyis van, rutin a köbön, csak az, ha megvan elméletben, még nem a gyakorlat. kellene neki egy jó sportpszichológus és nagyon sok mezőnyverseny. a tt-t le kel xarni, triathlonos volt axxem, az megy neki, mezőnyrutin kellene és sok versenyszimulációs edzés.
ha ez a suli ott van... bár, lehet csak ott tanul,de nm ott lakik,ahol tanul... xal,na,étöd
úúúúúúúúúú,ez de gáz... sok oldalról nézve isAAttila írta: ↑2023.04.18., kedd 12:44Nah még egy "érdeksség" a mostani TT versenyről:
Van nálunk egy lány, Mudra Málna. Revi ismeri is. Maradjunk annyiban, lég tehetséges csajszi, fő cél, az EYOF.
Lement a versenyre, ott mondta az edzője, hogy inkább az WU19-be nevezzenek és menjen 25 km-t. Így is lett. Pénz befizet, rajtszámot, rajtidőpontot megkapta. Amikor következett, beállt, letekerte. Legjobb idő. Ám a neve mögött megjelent: DSQ. Kérdezi az apja, hogy ez hogyan lehetséges, kiderült, hogy aki felvitte a rendszerbe, nem a WU19-be rakta, hanem a fiúkhoz U19-be. Mondja erre az apja, hogy annyi baj legyen, az U19 fiúk között 3.!!!! lett a 16 éves lány. Dee nem változott semmi, a lányt kizárták,érmet nem kapott, magyarázat: a kora miatt, nem is nevezhetett volna a hosszabb távra![]()
Na de a pénzt elvették, a rajtszámot,időt kiadták, a lány letekerte. Egy szaros AKESZ verseny, nem UCI![]()
Utána mondta Málna,hogy mindegy, felült a bicajára és lábon hazajött![]()
Hoppá, most nézem, nem lehet, hogy Ő amúgy pécsi?
az az integetés se volt tisztázott, hogy volt e időben. bácsika csak menni akart a suzukival és senki nem állította meg. buktak ott 5-en. talán Filu is benne volt meg Fejes rémlik. de lehet Gabi csak írt róla valami esszét?
jóesetben 1-2 versenyen odafigyelnek, de kb ennyi volt... Az mksz versenyek szigorúbbak, de ott is szokott lenni gubanc. talán tavaly volt, hogy Fejeséket ledózerolta egy suzukis csávó magyar bajnokásgon!!!AAttila írta: ↑2023.04.18., kedd 10:59Már tegnap olvastam. Sajnos nem fog változni semmi.![]()
Már tegnap olvastam. Sajnos nem fog változni semmi.