AAttila írta: ↑2023.04.19., szer. 10:03
Ilyen felszereltséggel, ennél csak drágábban vannak bicók.

Gyakorlatilag, a használt árak vannak ezzel egymagasságban.
A minőség a fő kérdés, de azért az nagy általánosságban kijelenthető,hogy a Deca, bringás vonalon készít,fejleszt jó termékeket. Akár ruházat,akár bringa.
akinek ilyen jellegű váz kell (kicsit edr, mintsem racsing, de ez minden másról is elmondható. mostanában varázsszó lett a kényelem, holott egy versenyző szenvedjen, ha azzal nyer 1 tizedet

). na,xal semmivel nem lesz gyengébb, mint más gyártó gépe ilyen geoval. ezen értem a támvilla méretét. ezek a vékony támvillák merevek, de kényelmesek is. persze,annyira nem merevek, mint egy vaskos megtámasztás. a nyeregcsőbe való becsatlakozás itt is ad egy kanyart a bulinak: kcsiit merevebbé teszi a seggét, jelentősebb csőméret növekedés nélkül.
egyébként nálunk volt,aki vett még a régebbei,racsingos verzióból és nagyon elégedett. én csak boltban próbáltam, de teljesen rendben van. csak akkor még 900 körül volt a felnifékes, karbonkerekes, duraaces kiadás, full dedával.
a különbözet a név, amivel nem akarok kispolgár lenni, nem úgy értem. csak bugajózsi vesz egy specit, jó drágán és még vesz hozzá speci mezt is, mert ő nagyon speci (rajtuk szoktak a bringások mosolyogni, szaros pista speci nevenapján)

más meg vesze egy van ryselt, elmegy versneyre és keni a száját valam itróger Gesuban, ami tele van firkálva minden hülyeséggel
minek ez az irórnikus hangvétel? poén, PUNK! vegyük észre az értéket és na majmoljunk :) legyél Te is punk, használj olcsó biciklit, ami tud is.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu