"...mondtam már hogy jó volt"
Ez jutott eszembe, ez nem volt túlpicsogva ott és akkor! :)
Igen, közben utánaolvasgattam,hogy csak óvatosan. A 2. résznél járok,de bealvós egy picit.
Hát én elég mérges lettem mire végignéztem, s kiderült, hogy el lett kaszálva. Egyébként eredeti nyelven szerintem elég jó hangulata van, s az alapkérdés (mi a fene ez az egész?) az utolsó részben megválaszolódik, de iszonyúan lezáratlan így is.

DeLorean írta: ↑2023.04.16., vas. 09:08Hát, az Egyetemsta Lányok sorozattal nem egyenértékű a Succession az biztos. :)scaurus írta: ↑2023.04.15., szomb. 17:50Igazából 1 egész és 1 fél epizódot láttam.
Engem önmagában a színészi alakítás nem érdekel, a díjak meg még annyira sem.
Ha nincs meg a szórakoztató faktora, ha számomra érdektelen a történet, nem igazán érdekel, hogy ki es milyen alakítást nyújt.
Időközben, lement az Egyetemista lányok... 2. évadnak másik fele is.![]()
Várom a 3. évadot!
Én mindig figyelem a színészi játékot, de van ami valahogy megfogja az embert, más meg nem.
A díjak önmagukban nem mondanak el semmit, de "this is one of the best shows ever created"!
SZVSZ.
Én egy Lost, vagy Dark sorozattal felérő misztikus sorozatot várok már régóta.
![]()
Láttam belőle pár részt, tényleg jópofa, de a hangulat, a karakterek nem fogtak meg annyira, hogy ledaráljam az egész sorozatot.ZolaBA írta: ↑2023.04.15., szomb. 15:47Volt egy hasonló jellegű sorozat, "Medium" címmel: https://www.imdb.com/title/tt0412175/?ref_=fn_al_tt_1
Kissé limonádé, de mi határozottan szerettük :)
Igazából 1 egész és 1 fél epizódot láttam.

Volt egy hasonló jellegű sorozat, "Medium" címmel: https://www.imdb.com/title/tt0412175/?ref_=fn_al_tt_1

Még anno meg.

Megnézted a 7.9-es Oscar-nyertes filmet? Kíváncsi lennék a véleményedre.Alex_Aston írta: ↑2023.04.14., pén. 14:27Nálam ez úgy van, hogy 6 alatt nem is foglalkozom a filmekkel, túl sok így is a kínálat.
6-7 között eléggé lutri, lehet jó, és tetszetős is, itt inkabb a téma a mérvadó nekem, hogy erdekel e.
7 felett nem szokott gond lenni.
Persze mindig akad egy-két kivétel, viszont a legtöbb esetben nekem ez bevált

Amióta az Everything Everywhere All At Once 7.9 pontos és megnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-t, azóta én nagyon óvatosan kezelem az IMDb-pontokat, és nagyon rossz a véleményem az Oscar-ról (szerintem totál lejáratták magukat, de ez egyéni vélemény).
Ez egy szerepjáték amiben korabeli ruhákba beöltözve leugrik a sarki fizikai kölcsönzőbe (arra az időre annak kinevezett helyiségbe). A régi idők emlékére.

Nono, nem figyeltél, nekem az Avatar 2 meg a Maverick is tetszett

Hánincsenis megjelenítőd!scaurus írta: ↑2023.04.11., kedd 18:35Én pl. szórakozni szeretnék.
A Top Gun 2. sem azért nem volt jó, SZÁMOMRA, mert nem volt valósághű.
Egyszerűen a saját keretei között sem volt szórakoztató: akciófilmhez képest is gyönge történet, érdektelen konfliktus, jellegtelen mellékszereplők, a nulla nosztalgiafaktor, ellenben nulla újdonság.
Egyszerűen, nem jön át a vásznon, hogy ezt az alkotók közül bárki szerette volna.
Az a dühítő, hogy minden adott volt, hogy jó legyen.
Én pl. szórakozni szeretnék.