Kolléga ma estére belázasodott, remélem nem kaptam el tőle...

Én egészen biztosan nem fogok "elindulni". :)mechazseni írta: ↑2023.04.12., szer. 20:15
Én is jártam ma arra, de egy dobozzal… nem kockával
![]()
Még a Te bicidet nem is láttam itt…
Remélem az idő nem babrál ki velünk, mert én is nagyon várom….melegünk biztos, hogy nem lesz, bár ha Ákossal elindultok…..…túl sokat nem, de azért gyújtóst teszünk a tűzre
![]()
Hát ennek messziről!AAttila írta: ↑2023.04.12., szer. 20:18Tessék,ha ezt látod, integess bátranmechazseni írta: ↑2023.04.12., szer. 20:15
![]()
Remélem az idő nem babrál ki velünk, mert én is nagyon várom….melegünk biztos, hogy nem lesz, bár ha Ákossal elindultok…..…túl sokat nem, de azért gyújtóst teszünk a tűzre
![]()
![]()
20230312_135422.jpg
Tessék,ha ezt látod, integess bátranmechazseni írta: ↑2023.04.12., szer. 20:15
![]()
![]()
Én is jártam ma arra, de egy dobozzal
na, ezt még nem is láttamasebestyen írta: ↑2023.04.12., szer. 13:17Itt van ni:revox írta: ↑2023.04.12., szer. 11:41már csak ezt nem értem (egyelőre)
tegnap direkt úgy indultam, hogy amikor rányomtam a pályára, egyből befoirgattam,hátha már akkor is számolja az időt (na,azt nem néztem meg, nulláról indul e az idő, amikor elindul a bringás a képernyőn). Az biztos,hiába pörgött, akkor is majdnem nulláról indulok el (sebesség). Ami viszont holtbiztos, nem álltam meg 1 másodpercre se, nemhogy másfél percre. ez a difi hol úszik el?
strava_zwift_time.png
.
Revi_gap.jpg
Itt van ni:revox írta: ↑2023.04.12., szer. 11:41már csak ezt nem értem (egyelőre)
tegnap direkt úgy indultam, hogy amikor rányomtam a pályára, egyből befoirgattam,hátha már akkor is számolja az időt (na,azt nem néztem meg, nulláról indul e az idő, amikor elindul a bringás a képernyőn). Az biztos,hiába pörgött, akkor is majdnem nulláról indulok el (sebesség). Ami viszont holtbiztos, nem álltam meg 1 másodpercre se, nemhogy másfél percre. ez a difi hol úszik el?
strava_zwift_time.png
Teljes eltelt idő, a starttól a stopig és a mozgásban töltött idő. A kettő különbsége, mikor megállsz a kereszteződésben, a lámpánál, akármi.revox írta: ↑2023.04.12., szer. 11:41már csak ezt nem értem (egyelőre)
strava_zwift_time.png
akkor a straván a "Weighted Average Power" is ez lehet (a helpje hasonlót ír, vagyis kb ugyanezt).asebestyen írta: ↑2023.04.12., szer. 11:09Azt csinálja, ha mondjuk dombokat megrakod, jelentősen magasabb intenzitáson mész, mint az átlag, akkor kompenzálnia kell, mert az teljesen máshogy terheli és fárasztja a szervezetet, mintha egy állandó, konstans teljesítményen mennél.
Kb azt mutatja, hogy ez a széles határok közt változó terhelés, állandó terhelésen kb hány W folyamatos konstans terhelésnek felelne meg.
Montinál, ahol felfelé threshold, lefele sokszor 0W a terhelés, ott tudnak igazán nagy különbségek kijönni az avg W és az NP között, vagy országúton, ha nagy hegyekre mész fel, mondjuk egyben mászol 7-800 vagy több m-t, lefelé meg gurulsz.
És akkor még az avg W is lehet nullákkal vagy nullák nélkül.
ez így lexikonbaillőasebestyen írta: ↑2023.04.12., szer. 11:01Normalizált teljesítmény
A normalizált teljesítmény (NP) egy wattban mért teljesítményátlagoló módszer, amelyet a menetkörülmények változásának kompenzálására használnak az energiaráfordítás pontosabb ábrázolása érdekében. Az NP figyelembe veszi a szervezet reakcióját az edzésintenzitás változására a változó ellenállás miatt. Ez lehetővé teszi a kimenő teljesítmény pontosabb ábrázolását, ami viszont lehetővé teszi, hogy valósághűbb teljesítményhatárok között edzhessen. Ez teret ad egy produktívabb edzésnek.
Azt csinálja, ha mondjuk dombokat megrakod, jelentősen magasabb intenzitáson mész, mint az átlag, akkor kompenzálnia kell, mert az teljesen máshogy terheli és fárasztja a szervezetet, mintha egy állandó, konstans teljesítményen mennél.
Normalizált teljesítmény
Nem tudom,mi alapján számolja a NP (nominális PowerPoint névleges teljesítmény) értéket az óra. Az biztos, hogy mindig magasabb,mint az avg Power. Mintha kivenné a bemelegítés-levezetés szakaszt,csak az érdemi munkarészt venné alapul.
csak vontatókötelet vigyetek, a gumipók gumizik