ja, kis nokedlik
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
mi az az NP? novinal power? mitől más?
ja, kis nokedlik
ja, kis nokedlik
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Egy kis érdekesség
:
csak vontatókötelet vigyetek, a gumipók gumizik

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- aladin66
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 46
Én hasonlóval megyek (mert mint írtam, nincs kész az outim) vállalom, hogy húzom a társaságot.AAttila írta: ↑2023.04.11., kedd 18:40Szombaton is ezzel gyere, legalább 1m-t sem megyek elölmechazseni írta: ↑2023.04.11., kedd 16:22Én tegnap nem állítottam semmit…dropper kilőveirány a Bence-hegyi kilátó…
“Digitaly tour” I Love my bike![]()
Extra szél volt….FE45ED41-21EF-4F62-9A53-CD4FD2962A7D.jpeg712941EA-272B-4D04-B9CB-74424C9FCC24.jpeg71B3BAAA-0290-4AF0-937E-584800E3DA9B.jpeg281009F8-667B-4BF8-BE4E-5B3F512E24E0.jpegNa jó, egy kicsit,de felfelé beakasztom a kampót
![]()
simson nincs? nekem az kelmechazseni írta: ↑2023.04.11., kedd 19:04
Dehogyis…AAttila írta: ↑2023.04.11., kedd 18:40Szombaton is ezzel gyere, legalább 1m-t sem megyek elölmechazseni írta: ↑2023.04.11., kedd 16:22Én tegnap nem állítottam semmit…dropper kilőveirány a Bence-hegyi kilátó…
Extra szél volt….FE45ED41-21EF-4F62-9A53-CD4FD2962A7D.jpeg712941EA-272B-4D04-B9CB-74424C9FCC24.jpeg71B3BAAA-0290-4AF0-937E-584800E3DA9B.jpeg281009F8-667B-4BF8-BE4E-5B3F512E24E0.jpegNa jó, egy kicsit,de felfelé beakasztom a kampót
![]()
az outit akarom megrakni….
![]()
Ákos ígért egy másik “túrázósabbat”…Nna oda elviszem mindegyiket, hogy ki tudja mindenki próbálni az ebike “élményt”Ha vki a jelentkezők közűl nem akar bicit hozni az számíthat az egyikre a túra végéig….
![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
- mechazseni
- Fórumlakó

- Értékelés: 365
Dehogyis…AAttila írta: ↑2023.04.11., kedd 18:40Szombaton is ezzel gyere, legalább 1m-t sem megyek elölmechazseni írta: ↑2023.04.11., kedd 16:22Én tegnap nem állítottam semmit…dropper kilőveirány a Bence-hegyi kilátó…
![]()
Ákos ígért egy másik “túrázósabbat”…Nna oda elviszem mindegyiket, hogy ki tudja mindenki próbálni az ebike “élményt”
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Ma nem maradt időm, csak kB 1ó. Gondoltam megyek egy intenzívebbet. Az elején találkoztam egy ismerőssel, megálltunk dumálni kicsit. Na pont nem kellett volna. Az utolsó 18-20perc már esőben volt. Nem nagy,de az útnak elég volt és a karbonkeréknek felnifékkel.
Azért így is 250w NP sikeredett. A számok azt mutatják,hogy viszonylag jó hobbista vagyok
Folytatom tovább az "építkezést", de azért jók ezek a visszaigazolások. 
Azért így is 250w NP sikeredett. A számok azt mutatják,hogy viszonylag jó hobbista vagyok
Szombaton is ezzel gyere, legalább 1m-t sem megyek elölmechazseni írta: ↑2023.04.11., kedd 16:22Én tegnap nem állítottam semmit…dropper kilőveirány a Bence-hegyi kilátó…
Extra szél volt….FE45ED41-21EF-4F62-9A53-CD4FD2962A7D.jpeg712941EA-272B-4D04-B9CB-74424C9FCC24.jpeg71B3BAAA-0290-4AF0-937E-584800E3DA9B.jpeg281009F8-667B-4BF8-BE4E-5B3F512E24E0.jpeg
Ati tényleg jól meghúzta. most kijelöltem csak az érdemi részt, hogy a városi kódorgást levágtam,meg a legelejét, bár maradt benne így is bénázás,amikor a feltúrt úton nem tudtuk,hol is lenne jó menni, meg szoboszlón átgrultunk és szovátig beszélgetősen mentünk, így 33,8 az avg speed. abban a szélben az axxem elég tisztes volt sportcipőbenasebestyen írta: ↑2023.04.11., kedd 11:42Hajtókar nem görbült el? Atti eléggé megynyomta némelyik szakaszon.![]()
![]()
le kell ide költöztetni, kicsit engem is mozgat, ha húz valaki
De jólesett egy kis bicajozás
halfnote.hu
halfnote.hu
- mechazseni
- Fórumlakó

- Értékelés: 365
Én tegnap nem állítottam semmit…dropper kilőve
irány a Bence-hegyi kilátó…
“Digitaly tour” I Love my bike
Extra szél volt….
“Digitaly tour” I Love my bike
Extra szél volt….
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
pärt írta: ↑2023.04.11., kedd 15:47Sosincs jó vége, ha kölcsönadod a gépet kipróbálásra. Attila a nyeregcsövet préselte beljebb, alattam a Mátrában a kormány szomorodott le. Mer' mink veretjük, mint állat, Te meg vigyázol rá.revox írta: ↑2023.04.11., kedd 11:50![]()
magadra ne húzd, már alattam is lement, tudod, mondtam is, hogy valami nem kóser, emelni kell majd, de ennyi szeritnem nem volt benne...
A kormányról, amit csináltál fotót,azon nem látszik, alattam hol állt? de lehet,már alattam is itt. az biztos,ahogy mentem,abban kb félcentit éreztem, de lehet már abban is több volt, csak más a cipő,más a nadrág, nyáron lett belőve más szerkóban és +15 kilával...Mikor legutóbb mertnem vele egyedül, már akkor is rámértem, mert tetszeni tetszett,csak éreztem,hogy a comb és a térd máshogy kapja, de úgy voltam vele, biztos csak szokatlan, mert tavaly óta csak görgőzök,az meg megint más bicaj.
![]()
De ez a meghúzási nyomaték alapvetően karbonos gond lehet. Még nem jó, már nem jó - nehéz belőni. Meg úgy tudom, nem mindenhol elég a gyárilag specifikált, van, hogy túl kell húzni.
a kormány már alattam is elment, Te csak feltetted az i-re a pontot
A nyereg szárazon jó volt, nem mozdult,ahogy a régi se 8 évig, csak valsz a wd40 pont elég volt ahhoz,hogy utánhúzás nélkül már csússzon. amúgy nem használok nyomatékulcsot. az első karbon nyeregcsövet el is repesztettem
mentségemre,hogy a titán, ami nálam mindig lecsúszott az alu vázban, bárhogy megtéptem a bajonettes monti zárral, volt előtte, aztán a karbont is jól meghúztam de a megadott nyomaték is adidg igazt,míg először húzzuk meg. vegyünk egy stucnit. ha már fellazítottuk vagy 2szer, harmadjára fixen erősebben meg kell tépni, hogy a kopott (felcsiszolódott) meneteknél fellépjen az önzárás normálisan. de sokszor nem is bírnak sokat. a pinarellon pl a nyeregbilincs csavarján megúszott a menet. szerencsére a dióban hosszú menet van és az szerintem acél,de egy alucsavar volt hozzá. párszor állítottam és ment a levesbe. vettem oda egy titáncsavart (1000Ft) (gyári alu egyébként akkor12ezer + delivery), oxt mehet a kumite, ki nyer, dió vagy csavar
halfnote.hu
halfnote.hu
plusz ez ordít, hogy nagy a gazdájának, főleg CX-nek. xal ha 178 a tulaj, felejtősRotox írta: ↑2023.04.11., kedd 15:15A fenti képről a lent linkelt hirdetés jutott eszembe. Vagyis inkább fordítva.
Nekem tetszik ez is (főleg a komplett GRX810 szett), bár tudom-tudom, alu...: https://bolha.testbike.hu/apro/2020-cub ... 6R6CIDfRdo
innen jut eszembe, csináltunk azért más tesztet is Atesszal... a nyergét nem piszkáltuk el, de így felültem a bringájára és a seggem nyilván hintázott, legalább 5-6 centivel magasabban ül, de még így is elértem enyhén rogyasztott kézzel a kormányt, bár én lehet kicsit bátrabban hajolok előre, de a seggem 6 centivel fentebb volt, mint kellene, így hátrébb is. ha leengedem, még előre is jön 1,5-2centit. síkon elmennék vele bárhova. hegyen is,legfeljebb lefele óvatosabban. de azért nagy... azt kár,hogy nem fotóztuk
halfnote.hu
halfnote.hu
De ez a meghúzási nyomaték alapvetően karbonos gond lehet. Még nem jó, már nem jó - nehéz belőni. Meg úgy tudom, nem mindenhol elég a gyárilag specifikált, van, hogy túl kell húzni.
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5251
Sosincs jó vége, ha kölcsönadod a gépet kipróbálásra. Attila a nyeregcsövet préselte beljebb, alattam a Mátrában a kormány szomorodott le. Mer' mink veretjük, mint állat, Te meg vigyázol rá.revox írta: ↑2023.04.11., kedd 11:50![]()
magadra ne húzd, már alattam is lement, tudod, mondtam is, hogy valami nem kóser, emelni kell majd, de ennyi szeritnem nem volt benne...
A kormányról, amit csináltál fotót,azon nem látszik, alattam hol állt? de lehet,már alattam is itt. az biztos,ahogy mentem,abban kb félcentit éreztem, de lehet már abban is több volt, csak más a cipő,más a nadrág, nyáron lett belőve más szerkóban és +15 kilával...Mikor legutóbb mertnem vele egyedül, már akkor is rámértem, mert tetszeni tetszett,csak éreztem,hogy a comb és a térd máshogy kapja, de úgy voltam vele, biztos csak szokatlan, mert tavaly óta csak görgőzök,az meg megint más bicaj.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7916
Van egy ilyenem is, csak a fekete-narancs verzióban 105-ös szettel. Sajnos sokkal-sokkal kényelmetlenebb, mint a karbon.Rotox írta: ↑2023.04.11., kedd 15:15A fenti képről a lent linkelt hirdetés jutott eszembe. Vagyis inkább fordítva.
Nekem tetszik ez is (főleg a komplett GRX810 szett), bár tudom-tudom, alu...: https://bolha.testbike.hu/apro/2020-cub ... 6R6CIDfRdo
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

Nekem tetszik ez is (főleg a komplett GRX810 szett), bár tudom-tudom
, alu...: https://bolha.testbike.hu/apro/2020-cub ... 6R6CIDfRdo
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1372
A fenti képről a lent linkelt hirdetés jutott eszembe. Vagyis inkább fordítva.
Nekem tetszik ez is (főleg a komplett GRX810 szett), bár tudom-tudom
- Csatolmányok
-
- Cube cross-race-sl.jpg (110.81 KiB) Megtekintve 901 alkalommal
- asebestyen
- V.I.P.

Remélem nem jön be a szombati előrejelzés, ami az időjárást illeti...
Kellemes, napos, szélcsendes időt szeretné(n)k.
Kellemes, napos, szélcsendes időt szeretné(n)k.
AAttila írta: ↑2023.04.11., kedd 11:56Revi úgy le van fogyva,hogy 100 wattal 25km/h-val megy fel a Kékestetőreasebestyen írta: ↑2023.04.11., kedd 11:42Hajtókar nem görbült el? Atti eléggé megynyomta némelyik szakaszon.![]()
![]()
![]()
revi örül,ha felvánszorog a kékesre
halfnote.hu
halfnote.hu
Revi úgy le van fogyva,hogy 100 wattal 25km/h-val megy fel a Kékestetőreasebestyen írta: ↑2023.04.11., kedd 11:42Hajtókar nem görbült el? Atti eléggé megynyomta némelyik szakaszon.![]()
![]()
ott a sajáttal ment. az enyémet az etap után nyomta,kistányéron :) csak a gumit füstölte el, így elég nagy a nyomatékasebestyen írta: ↑2023.04.11., kedd 11:42Hajtókar nem görbült el? Atti eléggé megynyomta némelyik szakaszon.![]()
![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
A kormányról, amit csináltál fotót,azon nem látszik, alattam hol állt? de lehet,már alattam is itt. az biztos,ahogy mentem,abban kb félcentit éreztem, de lehet már abban is több volt, csak más a cipő,más a nadrág, nyáron lett belőve más szerkóban és +15 kilával...
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

Hajtókar nem görbült el? Atti eléggé megynyomta némelyik szakaszon.

Következő körre a P-val gyere,hátha utána azt is állítgatni kell 
csak le fogom törölni ronggyal, de nem mosom szárazra. annyi elég lesz neki kenésnek, a régit nem is kentem, de itt nem tudtam,mi nyiszog,így mindehova fújtam, az a biztos
Sajnálom,mert elég jól el volt találva valamikor, csak nem tűnt fel,hogy megy lefele szép lassan. A többi bicajt meg hiába mérem,mind más kicsit, főleg a téli és a görgős,mert azokon a nyereg azért ruganyosabb és borításos is. de talán a görgős bicajom most a legjobban eltalált, azon nem szokott a térdem nagyon elpukkanni. (térdfájás az egyik jele az alacsony üléspozíciónak, nekem, meg valsz hatványozottan kijön,hogy beteg)
Nyilván nincs itt a világvége,csak utálom az állítgatós köröket, főleg,amikor alig van időm menni és ilyenre megy el
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5251
Nem rossz a WD40 nyeregcső fixáláshoz, de próbáld ki jól lesütött kacsazsírral is!
Mondjuk azzal lehet, hogy nem nyiszog, hanem hápog?
Mondjuk azzal lehet, hogy nem nyiszog, hanem hápog?
asebestyen írta: ↑2023.04.11., kedd 09:54Meg ne fújkodd wd40-nel soha.revox írta: ↑2023.04.11., kedd 09:46fenét csavar... nyaraláskor mentem vele első értelmesebbet és valami nyiszorgott, így hazaérve a nyeregpálcát és a csövet mefújtam wd40-el, lusta voltam kiszedni és megkenni... ami szárazon fogta,szép lassan a wd40-el lecsúszott... gyanús volt nekem, még mondtam is Atinak, hogy ezen majd lehet emelni kellene, csak annyira ritkán megyek vele, még nem volt idő ráébredni,hogy csalás van![]()
tanulság: higgy a lábadnak, ha azt mondja, valami nem OK![]()
![]()
sima zsírral szoktam megkenni véknyan. ennek eleve szemcsés a nyeregcsöve, könnyen fogja a bilincs. axxem a wd40 nem volt olyan jó ötlet
halfnote.hu
halfnote.hu