A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Azt viszont el kell ismerni, Revi Reacto-ja az enyémhez képest túrabicikli. már ami a kényelmet illeti. Nekem a 8,5bar is felütött olyanokat, pattogott a gépem olyanokat....Kipróbáltam a Reacto-t, csak siklott az úton
csak alacsonyan száll, héliummal töltve
ha hülyeséget félreteszem, nekem a Deda(ád) közvetlensége is tetszik. nekem a pinarello gan mutat hasonlót. a reacto után hirtelen szokatlan, de ha megyek vele másodjára, már nem tűnik fel. Kedvet is kaptam hozzá, szerintem legközelebb azzal csapok egy kört
ami viszont pozitív volt, az a Sram rendszer agresszivitása. jó,bekoppanós hajtás, kellően agresszív. ez a sram más, mint sok éve volt. bár az én lábam kevésbé ért le, ez azért megvillant. az a pár méter, amit gurultam vele bőven elég volt kiismerni a gépet. merev, érződik, hogy gyors. jó, a Deda se most jött a 6:20-assal...
Azt viszont el kell ismerni, Revi Reacto-ja az enyémhez képest túrabicikli. már ami a kényelmet illeti. Nekem a 8,5bar is felütött olyanokat, pattogott a gépem olyanokat....Kipróbáltam a Reacto-t, csak siklott az úton
Sajnos a hétvégi dunántúli tekerést le kell mondanom. Szűkebb családi köröm sajnálta volna ha elfáradok a túrán, így inkább beosztottak egy könnyed, 2 napos aljzatbetonozásra
No comment...
Sajnálom, hogy nem találkozunk, de később még úgy is tekerünk együtt.
Sajnos a hétvégi dunántúli tekerést le kell mondanom. Szűkebb családi köröm sajnálta volna ha elfáradok a túrán, így inkább beosztottak egy könnyed, 2 napos aljzatbetonozásra
No comment...
Sajnálom!
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
No comment...
Egyébként Revi simán megoldotta rutinból. A térde miatt mentem egy kicsit többet elöl, levegővel,izommal bírta simán.
Kicsit
Revi! Azt tudod, hogy Atti most elvette a felmentésed?
Mifélét? Én csak utaztam. A kereket még jól tudom rakni Oroszlánrészt Ati vitte és abban a szélben amit diktált, tisztességes volt. Az átlag gáz, mert szèp lassan szeltük át a vàrost, meg a 33as utat is kicsit széttúrtàk, így ment a bénázás hol is kell menni, egyáltalán, hol az út. De 35-38, néha 40el húzta és nem lengett, be lehetett bátran tenni a kereket
Vedd le tréning után és van idő áztatni. De bármiben ázik, ki kell mosni folyóvízben, különben marad belül kosz. Pärtnak mintha lenne valami rezgő buzerátora a mosáshoz. Lassan azt kellene szerezni egyet. Nemrég a fogorvosnál is láttam valami ilyen masinát, azzal mostak, gondolom fúrófejet, stb... a mosás a leggázosabb. Ha órákig mosnám, áztatás után, akkor is mindig talál kevés koszt...
Nálam utána szárítás és megy be az olajospitlibe, ahol ázik pár órát, de volt, hogy lusta voltam "kiteregetni" és benne volt 1-2 hétig
Nem gumizott Attinak a hajtás? Csak mert nem karbon talpúnak tűnik a cipő....
Ment így is, mint a meszes nem hozta a cipőt de derekasan megkűzdött a hortobágyi széllel én nem.sokat álltam előre, azt is mind hamar megbántam
Mikor indultunk, belóktem poénnak,mi cumi lenne, körbeszél lenne... bejött
Ment így is, mint a meszes nem hozta a cipőt de derekasan megkűzdött a hortobágyi széllel én nem.sokat álltam előre, azt is mind hamar megbántam