A Kobra Kait nem folytattam,talán 2 évad volt meg, az tetszett. Nem laposodik el?
1.) Szerintem, sem a Top Gun, sem a Top Gun: Maverick nincs rendben színészileg, SZÁMOMRA, egyetlen emlékezetes alakítás, mimika, gesztus, tekintet egyikben sincs, csak Tom Cruise és Val Kilmer természetellenes, tenyérbemászó bájgunár mosolya.
Ami, SZÁMOMRA, érthetetlen.
Biztos hogy segít, a film nem szarságán. Egyszerűen fantasztikusan nézett ki a sok képkockás 3d. Amúgy pedig beraktam az első 15percet projin, és ott is nagyon jól nézett ki. Nyilván nem volt olyan,mint a moziban a HFR 3D, de nagyon nagyon jó. Valóban nem rövid a film, de én egy percig sem untam. Ettől független nem értek egyet azokkal, akik szerint a második rész jobb, mint az első. Technikailag mindenképp jobb, de az első változatosabb, grandiózusabb volt. Itt a film nagy része gyakorlatilag egy hajón ill. néhány helyen játszódik egy szűkebb területre koncentrálódik,mint az első. De basszus, ettől rosszabb filmet sose kelljen nézzek, és baromi szívesen el tudnék viselni havi sűrűséggel valami ehhez hasonlót. A Top Gun-t meg az Avatar2-t szidni meg szerintem nonszensz. Kb. ez a két film hozta vissza a mozikba az embereket és mentette meg a mozi ipart az anyagi buktától 2022-ben.
Meg a Zámbó Jimmy-show, Való Világ és társai, és a többi agyzsibbasztó tévéműsor. Mondjuk ezek nem filmek, de igen
Komolyan, ez a kettő neked a világ legszarabb filmje? Kíváncsi lennék, akkor hová helyezed pl. az Asylum-filmeket? (Megacápa vs óriáskrokodil és társai), mert nyilván jobbak kell legyenek a te szemedben, mint a világ legszarabb filmjei
Én az 1. részt IMAX 3D-ben néztem, nem olyan régen amikor újra leadták a 2. rész előtt. Szerintem ez oda készült, ott tud nagyot ütni. De ennek ellenére nem tolongtam a 2. részért, még nem is néztem meg. Ha esetleg újra adják majd valamikor IMAX-ben lehet megnézem, de TV-ben nem is erőltetem.
Számomra is vegyes.venomer írta: ↑2023.04.07., pén. 13:38Nolan filmjei vegyesek nekem. A Tenet például egyenesen gyerekfilm, az Eredet is hasonlóan. A Sötét Lovagot segíthetne valaki értelmezni, meg ha már itt tartunk a Jokert is, mert nem áll össze mi a sikerük titka. Az általánosan beteg néplelkek persze némi magyarázatot adnak. Nem tudom mennyire érdemes pontokat összekötögetni akarni egy rendező életében, filozófiát keresni a választott témáiban, kivitelezéseiben. Közönségfilmekről, azon belül is nagykaliberűekről van szó, bármelyik alkotói pályára erős hatását fejti ki a pénz beszél faktor.
Csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nagyon nem értek egyet azzal, amit írt.BoRRoNeo írta: ↑2023.04.06., csüt. 16:31De hiszen ez az internetes kommunkáció alapja. Minden mondat úgy kezdődik, hogy szerintem, felesleges kiírni. Senki sem a más véleményét írja. Ha pedig igen, akkor használja az idézőjelet.
Igaz nem egy liga, de Guy Ritchie filmjei nekem bejönnek.Alex_Aston írta: ↑2023.04.06., csüt. 08:48
Ők, és Tarantinon kívül talán nem is tudnék mondani most így hirtelen olyan rendezőt, akik csak jó filmeket rendeztek karrierjük során (tekintsünk el a "kötelező" kezdő filmektől).
Maradjunk annyiban, hogy szerinted
Ez amiatt sem lehet véletlen, hogyha megnézed, James Cameron hasonlót vitt véghez az Aliens és a T2 esetében is, mármint, hogy a második rész jobb volt, mint az első. No meg ő nem futószalagon ontja a filmetek, hanem beleáll egy-egy projektbe. Rossz filméjét én fel sem tudnám sorolni, amióta a Terminatort megalkotta.