Nem pont ezt kérte a moderátor is, hogy ezt most már ne...?

Persze, ha esetleg megint hetekre pihenni szeretnél, akkor nyilván hajrá!

Nem pont ezt kérte a moderátor is, hogy ezt most már ne...?
Nyilván vannak még más vékony réz- (vagy más) kábelek, én a DNM-et ismerem egészen közelről. Ami egy nagyon jó kábel, főleg annyi pénzért, de azért vannak annál jobb drótok is, nem véletlenül adtam el végül.SoundMania írta: ↑2023.03.23., csüt. 09:18És a KSL technológiásakat elfelejtetted ? Igaz az nem mind réz. Van ezüst is.
Dehogy akarom újra kezdeni! Akkor ugyanide jutnánk. Inkább írd le tömören , hogy mi a gondod a kábelekkel ? Feltételezések, eszmefuttatások nélkül... Talán (meg)érthetőbb lenne a dolog. Csak pár mondatban....ensandor írta: ↑2023.03.23., csüt. 09:29Figyi, újrakezdhetjük, de tegnap este elég határozott rendreutasítást kaptunk, amit talán érdemes lenne neked is komolyan venni: "Innentől, aki itt folytatja, megkapja a jutalmat érte. Higgadjon le mindenki, vagy folytassa privátban. De itt NE!" Ez eljutott hozzád? Hidd el, nem az az ember vagyok, aki a gyenge lábakon álló "érvelésed" elől megfutamodik. Kezdjük? Vagy ne? Mi legyen?SoundMania írta: ↑2023.03.23., csüt. 09:04Az eltelt 3 oldalnyi hozzászólás alatt (plusz amiket áthelyeztek ) megtudtatok valamit amiből kiderül pontosabban mi van a kábelekkel akkor most "ensanyinál" ? :)
Figyi, újrakezdhetjük, de tegnap este elég határozott rendreutasítást kaptunk, amit talán érdemes lenne neked is komolyan venni: "Innentől, aki itt folytatja, megkapja a jutalmat érte. Higgadjon le mindenki, vagy folytassa privátban. De itt NE!" Ez eljutott hozzád? Hidd el, nem az az ember vagyok, aki a gyenge lábakon álló "érvelésed" elől megfutamodik. Kezdjük? Vagy ne? Mi legyen?SoundMania írta: ↑2023.03.23., csüt. 09:04Az eltelt 3 oldalnyi hozzászólás alatt (plusz amiket áthelyeztek ) megtudtatok valamit amiből kiderül pontosabban mi van a kábelekkel akkor most "ensanyinál" ? :)
És a KSL technológiásakat elfelejtetted ? Igaz az nem mind réz. Van ezüst is.pali923 írta: ↑2023.03.23., csüt. 08:56Ha ez igaz lenne, mindenki régi DNM kábeleket venne.gomolalaci írta: ↑2023.03.21., kedd 20:43Szerintem! Minél vékonyabb és minél öregebb réz vezetőkből készített a drót, annál közelebb kerülsz a valós hangzáshoz...Én meg nagy sokára tudtam elkótyavetyélni ez enyémet.
![]()
Én már vagy egy hete nem értem, miről is szól itt a vita.SoundMania írta: ↑2023.03.23., csüt. 09:04Az eltelt 3 oldalnyi hozzászólás alatt (plusz amiket áthelyeztek ) megtudtatok valamit amiből kiderül pontosabban mi van a kábelekkel akkor most "ensanyinál" ? :)
SoundMania írta: ↑2023.03.21., kedd 10:12Az eltelt 3 oldalnyi hozzászólás alatt (plusz amiket áthelyeztek ) megtudtatok valamit amiből kiderül pontosabban mi van a kábelekkel akkor most "ensanyinál" ? :)
Ha ez igaz lenne, mindenki régi DNM kábeleket venne.gomolalaci írta: ↑2023.03.21., kedd 20:43Szerintem! Minél vékonyabb és minél öregebb réz vezetőkből készített a drót, annál közelebb kerülsz a valós hangzáshoz...
Sőt, képzeld el, még nagyon sok mást sem vakteszteltem. Sok mindent meg igen. Amivel nekem támadsz, annak akkor lenne bármi relevanciája, ha leírtam volna megkérdőjelezhető, nem kellően megalapozott hangi jellemzéseket pl. a van damme kábelről. Ha tudsz idézni tőlem ilyet, akkor van értelme a hozzászólásodnak és a számonkérésednek, ennek hiányában nincs.
Fenntartom. Ezek a feleséges, haveres, szomszédishallotta élménybeszámolók önigazolásra és még több minden másra is jók lehetnek, speciel az értékrendem szerint különbségek alátámasztására sajnos nem. Tudom, ez neked nem releváns, de kit érdekel ? Ne zavarjon téged sem, hogy nekem ez a véleményem, nem kötelező az egyetértés.Rock60 írta: ↑2023.03.22., szer. 20:13tegnapelőtt visszakötöttem a korábbi tápkábelt a sztatikusba. Talán emlékszel még rá, több mint két hete volt az első csere, ami szerinted nagyon - nagyon rossz példa a tápkábel hangzásbeli különbségének az alátámasztására. / Te csak tudod./ Szóval, visszakötöttem a korábbi kábelt, és a feleségem rákérdezett - igen, a konyhaszigettől- mi történt, az előbb jobb volt... Tudom, ez neked nem releváns, de kit érdekel ?
Csak nekem rémlik úgy, hogy azt is leírta, volt idő, amikor ő is hallani vélt dolgokat, amiket most már nem feltétlen?
Baromi egyszerűen. Osztod itt az észt, hogy miként van értelme vaktesztelni stb... Viszont semmit sem írsz a saját tapasztalataidról, pl. arról miért is Van Damme?