Ahogy említettem korábban 1MFt nem mindenkinek jelenti ugyanazt.
Akinek nagyon sok pénz, szinte elérhetetlen akár egy komponensre is, az megrökönyödik ezen. Aki viszont leszarja a műszaki oldalát, vaktesztelést, placebót, mindent. Kipróbált ezt-azt, és megteheti, hogy kiválassza a maga számára legmegfelelőbbet, az meg fogja ezeket venni. És nehogy azt gondold egy másodpercig is izgulnia kell azon, hogy úristen mit tudott volna venni az árából, mert amit tudott volna venni az árából AZ IS MEG VAN NEKI. Máshogy (nagyon) gondolkodnak ezek az emberek.
És nem lottómilliomosokról beszélünk, nem "közel vannak biztos a mézesbödönhöz" kategória (biztos van olyan is). Olyan emberek, akik nálam szerintem többet dolgoztak és dolgoznak most is, pedig akik ismernek azért nem mindenkinek sikerülne űberelni.
Egyszerűen úgy tekintenek erre, mint egy szerelem, és meg is van rá a lehetőségük. Egyik ügyfelemet szoktam emlegetni: "Viktor: nem iszom, nem dohányzom, nem kurvázom, nem drogozom, irtó sok pénzt keresek, nem gyűjtök OT rendszámos autókat, sem 20db lovat... egészséges a családom, mindenünk megvan, még az unokáimnak is... a zene viszont az életem, és imádom hallgatni, sokat járunk koncertre, de van amikor nem tudok elmenni. Ilyenkor bezárom az ajtót, kitöltök egy pohár finom vörösbort - még mielőtt rutinszerűen rávetődne erre valaki a "nem iszom" = nem vagyok bebaszva 50 éves whiskey-től minden nap, pedig megtehetném - , és leülök a szuper rendszerem elé 1 órára, vagy 2-re. Ez úgy feltölt, megnyugtat, mint semmi más... Mire áldoznék, ha nem erre????"
Szóval ezt valahogy így kell elképzelni.