De igen, Te jól értelmezted, csak én írtam marhaságot!spenotlaci írta: ↑2023.10.15., vas. 11:35zoli73! Végül nem vált be a Lessloss Firewall? Vagy rosszul értelmeztem a hozzászólásod?

A Firewall természetesen a rendszeremben van, sőt, az óta már van egy utódmodell is, a jelenleg futó 640X is.
Azok a szűrők, amik még belefértek a keretbe, azok kondenzátorok, tekercsek, ellenállások, stb, alkotta elektronikával operálnak, ezek tényleg nem jöttek be. Ezek, a mellett, hogy van hasznuk is, sok "káros mellékhatással" is bírnak, így elengedtem ezt a vonalat. Sokáig tényleg nem is használtam semmit, majd próbálkoztam általam elérhető, aktív eszközzel is. Ez egy PS Audio PPP volt. Első hallásra nagyon meggyőző volt, de idővel valahogy nem tetszett, olyan mesterséges, szintetikus volt. Kiiktattam a rendszerből, és ez megnyugtató volt, egyáltalán nem hiányzott. Még jó, hogy kölcsönben volt nálam, és nem kellett megvennem vaktában.
Ezek után megint "szűrőtlen" időszak jött, majd képbe került a Lessloss, ami eddig sikertörténet.
A gyártó ajánlása szerint, minden készülék elé kell egy, és egy további az elosztó elé, így fejtik ki a legnagyobb hatást. Na persze! Még szép, hogy a gyártó minél több darabot a felhasználóra akarna sózni!
Az én esetemben ez összesen 6db lenne, ami figyelembe véve a 640X árát, elég tetemes összeg lenne. Abból már elég komoly aktív eszközökben is gondolkodhatnék, bár itt él a lépésenként építkezés lehetősége, és nem kell kiadni egyben 7 jegyű összeget.